3 operacijos, eina sau, tikekimes, kad tinklelis padarys savo.
Sveika, o kodėl nematai foto? JOs bendrai įkeltos, aš irgi neturiu priėjimo prie albumo.
As matau foto.
Iseme siandien drena. Dabar vaizdas grazus. Nera jokiu kalneliu.
Aisku tempia oda stipriai, nes nauja bamba dare tai vel teko ispjauti dali odos. Viduje neskauda. Nugara tik skauda kai einu pasilenkusi.
Sake 6 men nesportuoti 🤤
Jeigu dabar tinklelis nelaikys tada jie nebezino kas su mano kunu darosi.
Kita savaite echoskopa darys . Teks svori mesti tik mitybos pagalba, nu nieko nepadarysi.
Vitalija, jau pamačiau, nežinau kaip, bet ziurinejau senąją supermamų versiją. Toks pat pilvuko issiputimas yra ir pas mane, bet is karto po krutine. Nu speju, kad kažkas nedadirbta....
Įdomu kaip Nivea sekasi, jai su tuo pasiputimu po krūtine?
man irgi 6 savaitės sukpsėjo, tai irgi po krūtine pasipūtę....
šiąnakt miegojau be korseto (skalbiau), tai kažkaip nejauku buvo, prabudinėjau dažnai...
ir dar....
Aš ilgokai tiesiaus ir kuo labiau išsitiesiau, tuo randas aukščiau kilo... taigi.... kelnaitės man vos vos jį uždengia, o jei kiek žemesnis liemuo - tai išlenda gal su laiku pasileis tas randas?
3 savaitės po 3 pilvo plastikos. Na mergaitės tinklelis tikrai veikia. Man per visa si laika labiausia issokusi yra gakta 😀. Pilvas itemptas kaip tentas.
Dabar suprantu kad visos kalbos apie sporta kad sutvirtinti pilvo siena yra nesamone. As sportavau kaip isprotejusi po 2 operaciju. Budavo -5 kg. Pilvas likdavo atsikises.
Dabar privalgau visko ir pilvas lygus lygus. Baisu net kad svorio priaugsiu.
Pilvas jau pradejo minksteti tai vis stebiu kaip cia yra.
Nuo bambos dar nenukrito šašas tai nesimato kokia bus.
Gaila kad ne visi plastikai moka deti tinkleli, vat ir gaunasi po to persioperuoti.
Vitalija J o kas tave operavo?
Iseme siandien drena. Dabar vaizdas grazus. Nera jokiu kalneliu.
Aisku tempia oda stipriai, nes nauja bamba dare tai vel teko ispjauti dali odos. Viduje neskauda. Nugara tik skauda kai einu pasilenkusi.
Sake 6 men nesportuoti 🤤
Jeigu dabar tinklelis nelaikys tada jie nebezino kas su mano kunu darosi.
Kita savaite echoskopa darys . Teks svori mesti tik mitybos pagalba, nu nieko nepadarysi.
Labai džiaugiuosi už tave, tikiuosi turėsi puikų pilvą.
Pridedu aš savo foto, sekmadienį gavosi, kad išsikak... 5 kartus, naktį 2k pravėm... . Tai ryte pilvas mane nustebino. Buvau ideali. Reiškiasi jokių riebalų pas mane nėra. Bet vakar jau valgiau, il pilvas vėl grįžta į savo būseną.
Foto su rūbais sekmadienį ryte, o kita foto įprastinė. Sayta, jaučiu tau panašiai atrodė prieš tinklelį?? Paskutinė op pas ką buvo? Jaučiu važiuosiu pas jį konsultacijai
[attachment=255456:0701.jpeg]
As pas T.Astrauska dariausi 2 ir 3 kartus. Jis 2 k garantavo kad nereikia tinklelio. Mokėjau pilna kaina. Po to pasake kaf visgi klydo ir peroperavo uz "savikaina".
Tau reikes pilnos plastikos kad atkelti ir tinkleli ideti, kitaip neprieis manau.
Maciau facebooke rasei. Visos siulo sportuoti ir maista ziuretis. Net nezino turbut kad tinkleli galima ideti.