</p>
pas mane po krūtine vis dar minksta....tai gal tinimas? nes jei vis tai nepranyks tai bus liūdna... teko paplaukioti upeje, tai pajauciau kad turiu pilvo raumenukus...
Sveiko, retai prisijungiu, turbūt ir mano įspūdžiai jau po laiko bus, nes Jūs jau po operacijos. Vistik, jei įdomu. Pas Aštrauską dariausi pilną pilvo plastiką prieš kažkur 3 metus. Iš pradžių džiaugiausi puikia savijauta, nors buvo užsistovėję skysčiai, tad teko papildomai ir drenus iškentėti, ir skysčių nutraukimus švirkštais, ir papildomus antibiotikų kursus.... bet praėjus 2—3 mėn viskas susitvarkė. Pradėjau tada bėgioti krosą į aerobiką ėjau 3 kartus per savaitę. Pilvas plokščias, tik vienoj vietoj buvo likęs guzas, tačiau dr maždaug po metų nuo operacijos tą guzą nusiurbė, sakė, kad tai buvo surandėję riebalai po to skysčių užsilaikymo. Žodžiu, prisižiūrint maistą ir reguliariai sportuojant, ne tik pilvas, bet ir visas kūnas ledas. Asmeniškai aš likau labai patenkinta Aštrausko darbu.
O jums jauciasi detas tinklelis ar nieko nesijaucia ? Man visgi reikia jų detis bet baisu kazkaip.
Situacija mano tokia pati kaip ir jusu. 1 k dare D. Jauniskis. 2 k. Dare Aštrauskas ir vel suklydo. As jam ne karta sakiau kad gal dabar tinkleli deti. Buvo uztikrintas kad nereikia. Ugis 164, svoris 57 kg.
Dabar situacija nepasikeitusi, pilvo siena krenta. Operacija kartos uz " savikaina" . Nors tokia paguoda. Aisku galejo visiskai kompensuoti pats nes jo klaida akivaizdi.
na persioperuoti tai nebenoreciau... gaila tų mergaičių, kurios moka toookius pinigus ir negauna rezultato...
Pasidariau 3 operacija. Dabar dejo tinkleli. Pasirodo buvo siules prasiskurusios, del ko neaisku, gali buti kad tokie audiniai. Kazkurio momentu truko ir tiek.
T.A. Klinika superine. Sanatorija.
Dabar vaikstau susilenkusi, visko bijau ir nezinau ko tiketis.
Sveikos,
paaiškinkit man apie tą tinklelį? Kodėl jis reikalingas???
Labai užjaučiu tas kurioms kas nepasisekė, man kitą savaitę bus 4 mėn po operacijos, bet atroday lygiai kaip prieš op. Pridedu foto darytą šįryt. Atsikėlusi ryte nesutinusi, po moteriškų dienų, tad pilvas tikrai neturi būti iššokęs. O rezultatas šūd... Vis dar mastau ką daryti kai sueis 6 mėn . tikrai nebetikiu, kad stebuklingai atsiras norimas rezultatas. Nežinau ar norėčiau, kad tas pats gydytojas darytų korekciją, ale riebalų nusiurbimą. Turiu mintį rudenį pas Maslauską į kauną važiuot konsultacijai.
Saya, nu dabar turi būti gerai Sveik ;)
Vitalija J. Jauciu jums taip ir liks pilvas issokes. Mano vaizdas buvo panasus. Man 2 kartus po pilnos plastikos taip buvo.
Apie tinkleli mediciniakai nepapasakosiu. Bandykit pagooglinti. Sake kad jis sutvirtina pilvo siena. As dabar tikiuosi kad tinklelis laikys raumenys ir nebeatsikis pilvas.
Gydytojas padare viska ka galejo. Tikrai neskriaude piniginiu atzvilgiu, 2 naktis laike ligonineje, suteike viska. Esu labai dekinga jam. Po 8 men nesake kad dar eik sportuoti ir viskas cia gerai yra. Pasake tiesiai, liks issokes jei nepersidarysiu. As per savaite laiko ir persidariau, nebelaukiau.
Organizmas ne visu vienodas.