Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Celin @ 2016 11 16, 21:17)
Pries savaite dariausi operacija grozio chirurgijoj pas Samsanaviciu pilvas-krutine- ir sonus pasiurbe kaina buvo 4400€.
Jei turit faceb paziurekit sio chirurgo darbus,yra darbu kaip ir jus sakot sudetingu o viskas padaryta tobulai.
Rekomenuoju su juo pasikonsultuoti.

Va va, taip ir yra mirksiukas.gif Tik reiketu konkreciu atveju konsultuotis ir pasakys tiksliai, nes nezinia kiek ko reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 16 lapkričio 2016 - 22:45
Merginos kurios dare dviguba op, kada jus pradejot normaliai judet, miegot, vairot? Ar labai sunki reabilitacija?
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 17, 14:36)
Merginos kurios dare dviguba op, kada jus pradejot normaliai judet, miegot, vairot? Ar labai sunki reabilitacija?

Ta pacia diena kai paleido vakare vaikui kose jau isviriau smile.gif)aisku vaistai dar veike. Bet siaip nebuvo taip kad guleciau visa diena beje vaikas apsirgo tai buvau viena namie su juo kol vyras grizdavo is darbo.. Siandien 9d jau kaip po operacijos,dar nevairavau,bet jau jauciu kad galeciau smile.gif
Nera taip kad neskaudetu bet kad zinai kad taip turi buti tai nekreipi demesio biggrin.gif Viskas priklauso kaip pakeliat skausma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 17, 14:36)

Ta pacia diena kai paleido vakare vaikui kose jau isviriau smile.gif)aisku vaistai dar veike. Bet siaip nebuvo taip kad guleciau visa diena beje vaikas apsirgo tai buvau viena namie su juo kol vyras grizdavo is darbo.. Siandien 9d jau kaip po operacijos,dar nevairavau,bet jau jauciu kad galeciau smile.gif
Nera taip kad neskaudetu bet kad zinai kad taip turi buti tai nekreipi demesio biggrin.gif Viskas priklauso kaip pakeliat skausma smile.gif
Atsakyti
Niu reiskia ir man turetu but gerai, nes 2cp turejau,po antro jau kita diena namus tvarkiau biggrin.gif o papuliai lb skauda ? biggrin.gif arteja mano dienele, pradedu bijoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 18, 12:13)
Niu reiskia ir man turetu but gerai, nes 2cp turejau,po antro  jau kita diena namus tvarkiau biggrin.gif o papuliai lb skauda ? biggrin.gif arteja mano dienele, pradedu bijoti  unsure.gif

Visai nera ko bijoti,sunkiausia diena tai antra diena po operacijos smile.gif Visa savaite man papuliai nelabai skaudejo,visas skausmas buvo pilvo srityje smile.gif o dabar su pilvu viskas gerai,bet papuliai jau skauda,bet ne tiek labai skauda kad tik lovoj gulet smile.gif o siaip jauciuosi kad i mazus rubus esu ivilkta biggrin.gif
Atsakyti
O kaip su drabuziu ismera? Ar po op mazesne ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 18, 13:41)

Man dar tik 10d po operacija tai nieko negaliu pakomentuoti smile.gif Bet nematau kad kazkas skirsis,aisku pikvas nebevirs lauk smile.gif
Papildyta:

Man dar tik 10d po operacija tai nieko negaliu pakomentuoti smile.gif Bet nematau kad kazkas skirsis,aisku pikvas nebevirs lauk smile.gif
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 18, 11:13)
Niu reiskia ir man turetu but gerai, nes 2cp turejau,po antro  jau kita diena namus tvarkiau biggrin.gif o papuliai lb skauda ? biggrin.gif arteja mano dienele, pradedu bijoti  unsure.gif

Nei cp nei naturalus gimdymai ne rodiklis, nes kiekviena op kitokia. Cp pjuvis iki 10 cm, o cia 60 cm. Kai viduje siuna raumenis tai ten pakankamai viska ismala. Pvz man buvo plyse 9 cm tai galima sakyti max. Todel labai jauciau, labai tempe, truko oro ir pan. Ne tai kad skausmas baisinis bet didelis diskomfortas. O dar ir krutine labai tempe, vaiksciojau susirietus kaip bobulyte pakol svorio centras vel pasiskirste. Po 3 savaiciu atsitiesiau. Aisku siurbimai dar savo dave, nes nuo ju labai istinau ir atrode kaip pervaziuota buciau. Zodziu kiekvienai labai individualu. Esu irgi 2 cp turejus ir kita diena prie leliuko sokinejau, bet...
Atsakyti
Na siaip po cp sunkesnis gijimas anot gydytoju. Tas man ir pasitvirtino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 11 18, 21:00)
Na siaip po cp sunkesnis gijimas anot gydytoju. Tas man ir pasitvirtino smile.gif

Gal tik tuo kad pjautas vidinis organas (gimda), o plastika tai pavirsiniai audiniai. Bet kaip sakiau, kiekvienai ta plastika nelygi ir kiekvienas atvejis kitoks.
O tau dviguba/ triguba dare ar tik pilva? Mini ar pilna? Siuvo raumenis ar tik odos perteklius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 18 lapkričio 2016 - 21:18
QUOTE(p i n k @ 2016 11 18, 22:17)
Gal tik tuo kad pjautas vidinis organas (gimda), o plastika tai pavirsiniai audiniai. Bet kaip sakiau, kiekvienai ta plastika nelygi ir kiekvienas atvejis kitoks.
O tau dviguba/ triguba dare ar tik pilva? Mini ar pilna? Siuvo raumenis ar tik odos perteklius?

Pilna pilvo op. raumenu prasiskyrimas 7cm, bet man visai lengvas gijimas buvo. Po cezario zymiai sunkiau buvo smile.gif
Atsakyti