Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos merginos,

na ka, as jau namie po operacijos, tik dar vaikstau grazi su drenais :). Tikrai pats procesas nebuvo baisus, siandien jau bandau be nuskausminamuju vaistu vaikscioti ir dar visai nieko :). Ziuresim, kaip tam mano pilvui toliau seksis gyti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 11 gegužės 2018 - 11:16

Sveikos merginos,

na ka, as jau namie po operacijos, tik dar vaikstau grazi su drenais :). Tikrai pats procesas nebuvo baisus, siandien jau bandau be nuskausminamuju vaistu vaikscioti ir dar visai nieko :). Ziuresim, kaip tam mano pilvui toliau seksis gyti :)

Kaip džiugu !!! :yahoo: Ir as taip laukiu, laukiu, bet dar daug laukt...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos,

Labas rytas, išėmė jau drenus? Išsitiesi jau ar dar trūksta? Kaip vaizdas ?

Atsakyti

Sveikos,

klausimas anksčiau dariusioms operacijas. AR kaip nors bandėt naikint, mažint randus? Gal lazeriu? po kiek laiko geriausia tai daryti?

Atsakyti
As nuo pirmadienio jau be drenu. Siandien buvau apziuroje, tai gydytojas dar siek tiek skyscio istrauke, bet sake, kad cia tik likuciai po OP. Pilvas, zinoma, dar istines, bet vaizdas labai tenkina wub.gif . Mano pilvas is tu baisiai baisiu buvo biggrin.gif . Vaikstau leciau, bet issitiesus, i vakara pradeda kiek daugiau tempti, bet tikrai nera baisu. Jau ir juokiantis ne taip skauda (namie po pietu atvaziuoja seses penkiamete, kuri pakomentuoja mano ispjauta pilva biggrin.gif ).
Zodziu, iki siol tai viskas kaip sapnas. Viskas ivyko gana greitai, gydytojas man taip pat patiko, nors tikrai nera kalbus. Tikiuosi, kad kokiu negerumu veliau nenutiks. Sestadieni skrisiu namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 16 gegužės 2018 - 10:45
QUOTE(Pippa @ 2018 04 26, 16:24)
Man beliko 2,5sav iki operacijos. Pradedu bijoti  unsure.gif . Kuri is nariu daretes pas Astrauska, ar patenkintos? As visa tema perskaiciua, bet jau pamirsau kas pas ka daresi biggrin.gif

Sveiko, retai prisijungiu, turbūt ir mano įspūdžiai jau po laiko bus, nes Jūs jau po operacijos. Vistik, jei įdomu. Pas Aštrauską dariausi pilną pilvo plastiką prieš kažkur 3 metus. Iš pradžių džiaugiausi puikia savijauta, nors buvo užsistovėję skysčiai, tad teko papildomai ir drenus iškentėti, ir skysčių nutraukimus švirkštais, ir papildomus antibiotikų kursus.... bet praėjus 2—3 mėn viskas susitvarkė. Pradėjau tada bėgioti krosą į aerobiką ėjau 3 kartus per savaitę. Pilvas plokščias, tik vienoj vietoj buvo likęs guzas, tačiau dr maždaug po metų nuo operacijos tą guzą nusiurbė, sakė, kad tai buvo surandėję riebalai po to skysčių užsilaikymo. Žodžiu, prisižiūrint maistą ir reguliariai sportuojant, ne tik pilvas, bet ir visas kūnas ledas. Asmeniškai aš likau labai patenkinta Aštrausko darbu.
Atsakyti

Sveikos,

klausimas anksčiau dariusioms operacijas. AR kaip nors bandėt naikint, mažint randus? Gal lazeriu? po kiek laiko geriausia tai daryti?

Aš nieko jiems nedariau apskritai. Po op jau praėjo 3.5m tai jie visiškai išbalo 

Atsakyti
Aš vakar buvau apžiūrai praėjus 2men po OP. Is karto po krutine isliko toks pasiputimas, nuo bambos žemyn-idealu. Teks pasportuoti kad pakelti raumenu tonusą, gal ir po krūtine išsilygins..
Atsakyti

Aš nieko jiems nedariau apskritai. Po op jau praėjo 3.5m tai jie visiškai išbalo 

Supratau, kad reikia kantrybės :rolleyes: 

Atsakyti

Aš vakar buvau apžiūrai praėjus 2men po OP. Is karto po krutine isliko toks pasiputimas, nuo bambos žemyn-idealu. Teks pasportuoti kad pakelti raumenu tonusą, gal ir po krūtine išsilygins..

Pas mane po krūtine irgi pasipūtę.... :( būtent tą vietą man labiausiai tempė, kai tiesiaus, tikiuosi nebūsiu ko pertempusi :unsure: Šiandien važiuoju konsultacijai po 2 mėn.

Dėl to pasipūtimo aš dar galvoju, gal čia ir tinimas nenuslūgęs, gal su laiku mažės.

Atsakyti
As jau Vokietijoje, vakar suejo 2sav po operacijos. Po truputi vel tampu zmogumi biggrin.gif Pilvas dar baisokas biggrin.gif , virs pjuvio pasirauksleje, dar tempia, bet esu vis dar patenkita.
Kirisama, o kaip jus supratote, kad pas jus kaupiasi skysciai? Ir aplamai, merginos, nuo kada jus sugrizote i 'normalu' gyvenima?
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2018 05 22, 10:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Faustyte" data-cid="72108992" data-time="1526966883"><div><p>Aš vakar buvau apžiūrai praėjus 2men po OP. Is karto po krutine isliko toks pasiputimas, nuo bambos žemyn-idealu. Teks pasportuoti kad pakelti raumenu tonusą, gal ir po krūtine išsilygins..</p></div></blockquote><p>Pas mane po krūtine irgi pasipūtę.... verysad.gif būtent tą vietą man labiausiai tempė, kai tiesiaus, tikiuosi nebūsiu ko pertempusi unsure.gif Šiandien važiuoju konsultacijai po 2 mėn.
</p><p></p><p>Dėl to pasipūtimo aš dar galvoju, gal čia ir tinimas nenuslūgęs, gal su laiku mažės.
</p>

įdomu ką pasakys dėl to pasipūtimo Jums?
Atsakyti