Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

gal, kad slapta grupe padaryta del to ir nerodo paieskoje.

Atsakyti

O kaip surasti ta slapta grupe? Vis tiek ji turi but paieskoj  :hmm:​ 

Atsakyti

O siaip as jau po konsultacijos, bet siandien susinervinau... Paskambino, sako operacija galim rugpjucio 30 d daryt, nes anksciau dr atostogauja :oh:​ o as rugpjucio 18 grystu i LT, rugsejo 6 isskrendu... Negaliu gi as skrist vos savaite po op... Ir is kart i darba gryst... Ir konsultacijos metu pasakiau kada grystu... Pats sako gerai kad 3 savaites busi LT..  

Atsakyti

nuoroda į FB plastikos puslapį: GROžIS. PLASTINES OPERACIJOS. planuojancioms ir pasidariusioms :)

https://www.facebook...sidariusioms :)

ten tikrai laaabai daug įvairios info.

Atsakyti

Poryt bus lygiai 6 savaites, vaizdelis: po krutine iki bambos kazkoks pilvas pasiputes, ties bamba ir toliau plokscias-gal reibaliuko ten paliko?

man irgi 6 savaitės sukpsėjo, tai irgi po krūtine pasipūtę....  :unsure:

šiąnakt miegojau be korseto (skalbiau), tai kažkaip nejauku buvo, prabudinėjau dažnai...

ir dar....

Aš ilgokai tiesiaus ir kuo labiau išsitiesiau, tuo randas aukščiau kilo... taigi.... kelnaitės man vos vos jį uždengia, o jei kiek žemesnis liemuo - tai išlenda :( gal su laiku pasileis tas randas?

Atsakyti

man irgi 6 savaitės sukpsėjo, tai irgi po krūtine pasipūtę....  :unsure:

šiąnakt miegojau be korseto (skalbiau), tai kažkaip nejauku buvo, prabudinėjau dažnai...

ir dar....

Aš ilgokai tiesiaus ir kuo labiau išsitiesiau, tuo randas aukščiau kilo... taigi.... kelnaitės man vos vos jį uždengia, o jei kiek žemesnis liemuo - tai išlenda :( gal su laiku pasileis tas randas?

Žinau tą jausmą. Keistas jausmas, bet aš labai džiaugiausi kai galėjau ant pilvo miegoti. Hmmm. Keista , kad randas pakilo. Man jis liko ten kur buvo nuo pirmos dienos po op. Siūlyčiau pakalbėti su savo daktaru, manau tik jis pasakys tiksliai kodėl taip nutiko ir ar jis nusileis.

Atsakyti
Sveikos, merginos.
Senbuvės, kurios dažniau prisijungia, perimkit kuri nors albumo tvarkymą. Visiškai nebeturiu laiko SM. Nesinori merginų palikti be albumo.
Brūkštelkit į a. ž.
Atsakyti
Sveikos merginos,

as dar Vokietijoje, bet jau sia savaite skrendu i Lietuva OP. Nespejau dar isijausti i baime, nes oras grazus, tai dziaugiausi ko gero paskutini karta sia vasara dviraciu. Sekancius menesius juk negalesiu unsure.gif .
Grupes, deja, taip ir neradau unsure.gif
Atsakyti

Koks jūsų vardas fb? Parašysiu jums ten nuorodą

Atsakyti

Sveiki. Turiu Marena korseta vientisa body su sleikom ir uzsegamu klynu XS dydi. Jeigu kas noretu isigyti nebrangiai - rasykit privaciai.

Atsakyti

Sveikos merginos,

as dar Vokietijoje, bet jau sia savaite skrendu i Lietuva OP. Nespejau dar isijausti i baime, nes oras grazus, tai dziaugiausi ko gero paskutini karta sia vasara dviraciu. Sekancius menesius juk negalesiu unsure.gif.

Na ir nėra čia ko bijoti, juk rezultatas dziugins  :mirksiukas: 

O aš pagaliau gavau op datą, rugpjūčio 20d.  :ploja2: Atrodo dar taip toli, bet jaučiu net nepastebesiu kaip laikas prabėgs..  

Atsakyti

Sveikos merginos,

as dar Vokietijoje, bet jau sia savaite skrendu i Lietuva OP. Nespejau dar isijausti i baime, nes oras grazus, tai dziaugiausi ko gero paskutini karta sia vasara dviraciu. Sekancius menesius juk negalesiu unsure.gif.

Tikrai dar galesit pasidziaugti dviraciu sia vasara 😉 As po op. vazinejaus po 7 sav., bet drasiai buciau galejus ir anksciau tik orai ne kokie buvo 

Atsakyti