Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos, korsetą nusiėmiau 6 sav po op.

Vakar buvau apžiūroje, parašysiu įspūdžius... Apžiūrėjo, apčiupinėjo, sako turi taip būti ir liepė laukti kol sueis 6 mėn ir būtinai SPORTUOTI :tomato:Nu neturiu aš galimybių sportuoti, nejau po op negaliu nė kelis mėn pasidžiaugti gražiu pilvu be sporto???? Mano svoris nekinta jau daug metų, 168 ūgis, 58kg. Sakė, jei po pusmečio rezultatas netenkins galima padaryti nusiurbimą.  Dabar siurbė tik apie bambą, bet lašinukų turi palikti kad būtų geresnis gijimas. Nežinau, bet man kažkaip keistai skamba. Anot jo, po op gražius pilvus turi tos, kurios sportuodavo ir turėjo stiprius pilvo raumenis, o aš jų neturiu. Tad reikia susirasti trenerį, kad parodytų kokius pratimus daryti pilvo raumenims stiprinti ir tirpdyti lašiakus. 2100€ , 2 mėn po op ir jau rezultato nebus??? Nu blin kažkokia nesamonė,..... Kalbos apie pilną pilvo plastiką nebuvo nė kiek. Tik apie papildomą nusiurbimą. Nu žinokit su pikta, negaliu. :hmm: :tomato: :tomato:

Atsakyti
Man is karto pasake jog reiks pasportuoti, kad ir paprasciausiai vadinama "lenta" padaryti, kad sustipretu raumenis, tonusas. Ir dabar kai iįtraukiu raumenis, pilvukas toks lygus pasidaro, kai taip paprastai stovi, nera lygus, toks pasiputes, tik tiek kad nebera to kamuolio ties bamba
Atsakyti

Sveikos, korsetą nusiėmiau 6 sav po op.

Vakar buvau apžiūroje, parašysiu įspūdžius... Apžiūrėjo, apčiupinėjo, sako turi taip būti ir liepė laukti kol sueis 6 mėn ir būtinai SPORTUOTI :tomato:Nu neturiu aš galimybių sportuoti, nejau po op negaliu nė kelis mėn pasidžiaugti gražiu pilvu be sporto???? Mano svoris nekinta jau daug metų, 168 ūgis, 58kg. Sakė, jei po pusmečio rezultatas netenkins galima padaryti nusiurbimą.  Dabar siurbė tik apie bambą, bet lašinukų turi palikti kad būtų geresnis gijimas. Nežinau, bet man kažkaip keistai skamba. Anot jo, po op gražius pilvus turi tos, kurios sportuodavo ir turėjo stiprius pilvo raumenis, o aš jų neturiu. Tad reikia susirasti trenerį, kad parodytų kokius pratimus daryti pilvo raumenims stiprinti ir tirpdyti lašiakus. 2100€ , 2 mėn po op ir jau rezultato nebus??? Nu blin kažkokia nesamonė,..... Kalbos apie pilną pilvo plastiką nebuvo nė kiek. Tik apie papildomą nusiurbimą. Nu žinokit su pikta, negaliu. :hmm: :tomato: :tomato:

Vitalija, labai suprantu. :4u:  Norisi to rezultato, nes vis tik čia ne kokia injekcija o op.bet dabar vis tiek turit išlaukt tuos 6 mėn. Apie pilną plastiką nekalbėjo, nes jums turbūt jos nereik. :hmm:​ 

Atsakyti

O kada po operacijos jau galima pilvo presui daryti pratimus, kad ir pvz. lentą? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lincika: 21 balandžio 2018 - 20:55
Gydytojas minejo jog galima bandyti jau po turputi ir po 2 men. nors kiek skaičiau sportinė veikla rekomenduojam po 3 men
Atsakyti
Poryt bus lygiai 6 savaites, vaizdelis: po krutine iki bambos kazkoks pilvas pasiputes, ties bamba ir toliau plokscias-gal reibaliuko ten paliko?
Atsakyti
Man beliko 2,5sav iki operacijos. Pradedu bijoti unsure.gif . Kuri is nariu daretes pas Astrauska, ar patenkintos? As visa tema perskaiciua, bet jau pamirsau kas pas ka daresi biggrin.gif
Atsakyti

Man beliko 2,5sav iki operacijos. Pradedu bijoti unsure.gif. Kuri is nariu daretes pas Astrauska, ar patenkintos? As visa tema perskaiciua, bet jau pamirsau kas pas ka daresi biggrin.gif

prsijunkte i grupe 'GROžIS. PLASTINES OPERACIJOS. planuojancioms ir pasidariusioms :)'

ten daug info  ir atsiliepmu apie visus plastikos chirurgus.

Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2018 04 26, 19:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pippa" data-cid="72083612" data-time="1524749074"><div><p>Man beliko 2,5sav iki operacijos. Pradedu bijoti vartotojo įkelta nuotrauka. Kuri is nariu daretes pas Astrauska, ar patenkintos? As visa tema perskaiciua, bet jau pamirsau kas pas ka daresi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>prsijunkte i grupe 'GROžIS. PLASTINES OPERACIJOS. planuojancioms ir pasidariusioms smile.gif'
</p><p>ten daug info  ir atsiliepmu apie visus plastikos chirurgus.
</p>

Galite i AZ atsiusti nuoroda? Nerandu... Parasysiu i AZ savo emaila
Atsakyti

prsijunkte i grupe 'GROžIS. PLASTINES OPERACIJOS. planuojancioms ir pasidariusioms :)'

ten daug info  ir atsiliepmu apie visus plastikos chirurgus.

Ir aš norėčiau nuorodos jeigu galima  :4u:​ 

Atsakyti

Ir aš norėčiau nuorodos jeigu galima  :4u:​ 

tai, kad ir yra tokia ta  nuoroda kaip parasyta. tik Pipos AZ istryniau tai nezinau ar ji prisijunge ar ne :(

Atsakyti

Aš taip pat nerandu 😶

Atsakyti