Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Pippa @ 2018 04 13, 15:50)
Sveika,

as siunciau i kelias klinikas nuotraukas (gyvenu uzsienyje) ir gavau is gydytoju tikslias kainas. Grozio chirurgija taip pat gana greitai ir maloniai atsako.
Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. Darbe niekam nesipasakoju, imu atostogas ir tiek. Mano darbas biure, nieko sudetinga, bet ar realu po tokio trumpo laiko dalinai atsistoti ant koju? Aisku, cia taip pat labai individualu, bet kokia jusu patirtis? Ir kaip su tais limfodrenaziniais masazais? Duoda jie naudos? Ir po kiek laiko jie reikalingi? Perskaiciau visa tema, bet vis tiek klausiu smile.gif Nepykite wub.gif

Gal dar kuri is jusu netrukus operuosis? Butu smagiau biggrin.gif

as jau po savaites vaiksciojau issitiesusi, tik vakarop jau lenkdavausi ir nuovargis didesnis buvo. dvejų savaičių atsigauti ir eiti darban -uztektinai. Limfodrenziniai masazai-gėris-lengviau po ju budavo; dar i savaite po karta pasidarau
Atsakyti

Krisstele, kaip idomiai hmm.gifAs per pietus parasiau, kitos dienos ryta jau buvo atsakymas su tiksliomis kainomis. Operacija man numatyta geguzes antra savaite. Didziulis paskatinimas operuotis buvo paaugles dukros, vyras taip pat labai palaiko, sako jei tu nori, tai kodel gi ne. Nors as pati tai nekompleksuoju, esu trumparege, tai vonioje to savo pobaisio pilvo nematau biggrin.gifTik kartais nervina tas kysantis 'muffin topping' virs dzinsu ax.gif
Nu ir man buvo keista kad jokio atsakymo... Bet svarbiausia kad dabar bent del konsultacijos sutarta, o operacija bandysiu darytis is karto kai grysiu i LT, o grystu rugpjucio 18d. As tai kompleksuoju, o dar turiu daug rubu, kuriu del pilvo nesidedu, nes atrodau kaip su nescios pilvuku  :huh2: Anksciau dedavausi prispaudziancias maikes, bet vasara per karsta, o kartais ir jos nepadeda :huh2:​  Pas koki gydytoja darysies? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstele: 14 balandžio 2018 - 14:22
Įdomu kaip sekėsi Vitalijai J.? kiek pamenu turejo nuvykti pasirodyti gydytojui
Atsakyti
Įdomu kaip sekėsi Vitalijai J.? kiek pamenu turejo nuvykti pasirodyti gydytojui
Atsakyti
QUOTE(Faustyte @ 2018 04 14, 10:43)
Limfodrenziniai masazai-gėris-lengviau po ju budavo; dar i savaite po karta pasidarau

Faustyte, o nuo kada tu pradejai juos darytis? As treciadieni einu pas fizioterapiaute-masaziste Hamburge, tai galvoju gal reikes is karto po operacijos uzsiprasyti to limfodrenazinio masazo pilvui.

Krisstele, as darysius pas Astrauska.

Atsakyti

Sveika,

aš šią savaitę važiuosiu pas gydytoją. Planuoju penktadienį arba trečiadienį. Visgi neiškenčiau ir parašiau jam su visom nuotraukom. Atrašė su klausimais ir liepė atvažiuoti. Prasidėjo mano  moteriškos dienos, tai pilvas sumažėjo. Bet kuriuo atveju net dabar jis man nepatinka , ne tai ko tikėjausi. Esu aprimusi kažkiek,  jau ir MB ištarė tą frazę: tai reikės dar metų kad viską pakartot? Tai gerai nors tiek, nes jis tokio tvirto būdo :D :D

Dėl limfodrenažinių. Kiek domėjausi yra kelios nuomonės. Vieni sako, jog reikia pradėti daryti iškart, o kiti - kad po 4-6 sav. Aš pradėjau praėjus 5 sav po op ir trečiadienį jau baigsiu pilną kursą. T.y. 10-12 masažų kas 2/3 mėn. Jei atvirai, tai rezultato nelabai supratau. :hmm:Bandysiu birželio gale pakartoti  :4u: 

Atsakyti

Sveika, as siunciau i kelias klinikas nuotraukas (gyvenu uzsienyje) ir gavau is gydytoju tikslias kainas. Grozio chirurgija taip pat gana greitai ir maloniai atsako. Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. Darbe niekam nesipasakoju, imu atostogas ir tiek. Mano darbas biure, nieko sudetinga, bet ar realu po tokio trumpo laiko dalinai atsistoti ant koju? Aisku, cia taip pat labai individualu, bet kokia jusu patirtis? Ir kaip su tais limfodrenaziniais masazais? Duoda jie naudos? Ir po kiek laiko jie reikalingi? Perskaiciau visa tema, bet vis tiek klausiu smile.gifNepykite wub.gif Gal dar kuri is jusu netrukus operuosis? Butu smagiau biggrin.gif Labas, man išsitiesimas truko ilgai:3-4sav, bet auginu vaiką, tai niekam aiškint nieko nereikėjo.Limfadrenažinius dariausi tik tiek, kiek darė klinikoj,iškart po op. Neturėjau kaip į juos važinėt, nors grožio chirurg labai siūlė.😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija111: 16 balandžio 2018 - 21:28

Sveika,

as siunciau i kelias klinikas nuotraukas (gyvenu uzsienyje) ir gavau is gydytoju tikslias kainas. Grozio chirurgija taip pat gana greitai ir maloniai atsako.
Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. Darbe niekam nesipasakoju, imu atostogas ir tiek. Mano darbas biure, nieko sudetinga, bet ar realu po tokio trumpo laiko dalinai atsistoti ant koju? Aisku, cia taip pat labai individualu, bet kokia jusu patirtis? Ir kaip su tais limfodrenaziniais masazais? Duoda jie naudos? Ir po kiek laiko jie reikalingi? Perskaiciau visa tema, bet vis tiek klausiu smile.gifNepykite wub.gif

Gal dar kuri is jusu netrukus operuosis? Butu smagiau biggrin.gif

Labas, man išsitiesimas truko ilgai:3-4sav, bet auginu vaiką, tai niekam aiškint nieko nereikėjo.Limfadrenažinius dariausi tik tiek, kiek darė klinikoj,iškart po op. Neturėjau kaip į juos važinėt, nors grožio chirurg labai siūlė.😀[/quote]

Atsakyti
As limfodrenzinius masazus dariausi po karta i savaitę, praėjus savaitei po op., o paskui vel keleta kartu pasidarysiu....
Atsakyti
As vakar buvau koju limfodrenaziniame masaze (man jos nuo vaikystes vasara patinsta). Buciau gal ir neprisiruosusi, bet galvojau, nueisiu ir kartu paklausiu del savo pilvo. Papuoliau pas tokia faina jaunute fizioterapiaute, sakau planuoju pilvo plastika, noresiu tikriausiai masazo. Sako, tai parodykit ta savo pilva, negaliu patiketi, kad jums plastikos reikia. Kai parodziau, tai sako nu taip, tikrai labai jau daug tos odos lotuliukas.gif Tai parejau namo laiminga, kad pasalinis zmogus taip pat patvirtino, kad turiu kabancia oda, ne vien lasinius, bo jau pradejau galvoti, kad issidirbineju as cia su tuo savo pilvu, reikia maziau valgyti ir geriau kur kitur naudingiau pinigus isleisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 19 balandžio 2018 - 15:15

As vakar buvau koju limfodrenaziniame masaze (man jos nuo vaikystes vasara patinsta). Buciau gal ir neprisiruosusi, bet galvojau, nueisiu ir kartu paklausiu del savo pilvo. Papuoliau pas tokia faina jaunute fizioterapiaute, sakau planuoju pilvo plastika, noresiu tikriausiai masazo. Sako, tai parodykit ta savo pilva, negaliu patiketi, kad jums plastikos reikia. Kai parodziau, tai sako nu taip, tikrai labai jau daug tos odos lotuliukas.gifTai parejau namo laiminga, kad pasalinis zmogus taip pat patvirtino, kad turiu kabancia oda, ne vien lasinius, bo jau pradejau galvoti, kad issidirbineju as cia su tuo savo pilvu, reikia maziau valgyti ir geriau kur kitur naudingiau pinigus isleisti rolleyes.gif

Labai suprantu!Man panašiai buvo.Daug kas numodavo ranka, ką čia šneki!Bet kai pakeldavau bliuską, tai užsičiaupdavo greit.😀Nes ties bamba tokia auairaukšlėjusi medūza buvo su išvarža😀

Atsakyti

Merginos kada jau numetet gorsetą?

Atsakyti