Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

kiek skaitinėjau forume tai dažniausiai minima kaina- 2000 e

Bet jų puslapy kaina nuo 2400€ :hmm:​ 

Atsakyti

Taip tinklapyle nurodyta didesne, bet man irgi 2000 kainavo. Kiek kur macius, tai dazniausiai tokia platikos kaina.

Atsakyti

Taip tinklapyle nurodyta didesne, bet man irgi 2000 kainavo. Kiek kur macius, tai dazniausiai tokia platikos kaina.

As kai buvau pas Daunoraviciu konsultacijoj, man 2700 sake  :unsure:​ 

Atsakyti

As kai buvau pas Daunoraviciu konsultacijoj, man 2700 sake  :unsure:​ 

bet Daunoravičius ne "Grožio chirurgijos" klinikoj dirba? Tai kitoj klinikoj ir kitos kainos

Atsakyti

bet Daunoravičius ne "Grožio chirurgijos" klinikoj dirba? Tai kitoj klinikoj ir kitos kainos
Ne, jis kitoj, bet toj klinikoj tada buvo kaina nuo 2200 iki 2700 tai man maximalia ir pasake. Dabar ir ten jau pabrango... O Grožio chirurgijoj man pasirode pigiau, bet nera galutines kainos, tai ir idomu kiek jie ima  :hmm:

Nu bet uz 2 sav einu i konsultacija, paziuresim...  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstele: 13 balandžio 2018 - 10:56
Konsultacijos metu apziuri ir pasako kainą; man patiko Grožio chirurgijoje, kad pasako kainą ir ji galutinė, nebuna kad uz ta ar ana primokek; arba kaip cia vienai buvo, nusiurbeme daugiau-primokėk, cia kažkurioje kt. klinikoje taip buvo. Kiekviena klinika turi savo kainyną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 04 12, 19:02)
<p>Paklausiau, bet vėl atsakymo negavau... Ar jūs čia forume apie kainas nekalbat?  ax.gif</p><p>Gal tada galit man kas nors  AŽ parašyt kiek Grožio chirurgijoj ima už pilną pilvo plastika?  mastau.gif​ </p>

Sveika,

as siunciau i kelias klinikas nuotraukas (gyvenu uzsienyje) ir gavau is gydytoju tikslias kainas. Grozio chirurgija taip pat gana greitai ir maloniai atsako.
Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. Darbe niekam nesipasakoju, imu atostogas ir tiek. Mano darbas biure, nieko sudetinga, bet ar realu po tokio trumpo laiko dalinai atsistoti ant koju? Aisku, cia taip pat labai individualu, bet kokia jusu patirtis? Ir kaip su tais limfodrenaziniais masazais? Duoda jie naudos? Ir po kiek laiko jie reikalingi? Perskaiciau visa tema, bet vis tiek klausiu smile.gif Nepykite wub.gif

Gal dar kuri is jusu netrukus operuosis? Butu smagiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 13 balandžio 2018 - 15:01

Paklausiau, bet vėl atsakymo negavau... Ar jūs čia forume apie kainas nekalbat?  :ax:

Gal tada galit man kas nors  AŽ parašyt kiek Grožio chirurgijoj ima už pilną pilvo plastika?  :mastau:​ 

Man grozio chir pilvas kainavo 2000😆

Atsakyti

Sveika,

as siunciau i kelias klinikas nuotraukas (gyvenu uzsienyje) ir gavau is gydytoju tikslias kainas. Grozio chirurgija taip pat gana greitai ir maloniai atsako.
Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. 

Gal dar kuri is jusu netrukus operuosis? Butu smagiau biggrin.gif

As grozio chirurgijai gal 5 emailus parasiau ir nei vieno atsakymo negavau... Kai paskambinau, tik tada reikalai pajudejo :D

Mano darbas nesunkus, prie kompo, bet stovimas, bet kadangi pasiemiau 3 sav.atostogu, tikiuosi atsigausiu ir galesiu  dirbt..

O kada tu operuojiesi? 

Atsakyti

Man grozio chir pilvas kainavo 2000😆

Nu žiūrėsim kiek man pasakys 😀

Atsakyti

Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. Darbe niekam nesipasakoju, imu atostogas ir tiek. Mano darbas biure, nieko sudetinga, bet ar realu po tokio trumpo laiko dalinai atsistoti ant koju? Aisku, cia taip pat labai individualu, bet kokia jusu patirtis? Ir kaip su tais limfodrenaziniais masazais? Duoda jie naudos?

as i darba grizau po savaites. tik reikejo sugalvoti, del ko pasilenkus vaikstau 😀😊

po 2 savaiciu jau ir aukstakulniai grizo i mano garderoba. Taip kad mano nuomone 12 d atostogu tikrai pakana ant koju atsistot.

Atsakyti
Krisstele, kaip idomiai hmm.gif As per pietus parasiau, kitos dienos ryta jau buvo atsakymas su tiksliomis kainomis.
Operacija man numatyta geguzes antra savaite. Didziulis paskatinimas operuotis buvo paaugles dukros, vyras taip pat labai palaiko, sako jei tu nori, tai kodel gi ne. Nors as pati tai nekompleksuoju, esu trumparege, tai vonioje to savo pobaisio pilvo nematau biggrin.gif Tik kartais nervina tas kysantis 'muffin topping' virs dzinsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 14 balandžio 2018 - 12:11