kiek skaitinėjau forume tai dažniausiai minima kaina- 2000 e
Bet jų puslapy kaina nuo 2400€
bet Daunoravičius ne "Grožio chirurgijos" klinikoj dirba? Tai kitoj klinikoj ir kitos kainosNe, jis kitoj, bet toj klinikoj tada buvo kaina nuo 2200 iki 2700 tai man maximalia ir pasake. Dabar ir ten jau pabrango... O Grožio chirurgijoj man pasirode pigiau, bet nera galutines kainos, tai ir idomu kiek jie ima
Nu bet uz 2 sav einu i konsultacija, paziuresim...
Sveika,
as siunciau i kelias klinikas nuotraukas (gyvenu uzsienyje) ir gavau is gydytoju tikslias kainas. Grozio chirurgija taip pat gana greitai ir maloniai atsako.
Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus.
Gal dar kuri is jusu netrukus operuosis? Butu smagiau
As grozio chirurgijai gal 5 emailus parasiau ir nei vieno atsakymo negavau... Kai paskambinau, tik tada reikalai pajudejo
Mano darbas nesunkus, prie kompo, bet stovimas, bet kadangi pasiemiau 3 sav.atostogu, tikiuosi atsigausiu ir galesiu dirbt..
O kada tu operuojiesi?
Merginos, o kaip su darbais? As galiu apie 12d. 'atostogauti', po to labai noreciau grizti i darba, nes kolege iseina i pensija ir as turiu perimti jos darbus. Darbe niekam nesipasakoju, imu atostogas ir tiek. Mano darbas biure, nieko sudetinga, bet ar realu po tokio trumpo laiko dalinai atsistoti ant koju? Aisku, cia taip pat labai individualu, bet kokia jusu patirtis? Ir kaip su tais limfodrenaziniais masazais? Duoda jie naudos?
as i darba grizau po savaites. tik reikejo sugalvoti, del ko pasilenkus vaikstau 😀😊
po 2 savaiciu jau ir aukstakulniai grizo i mano garderoba. Taip kad mano nuomone 12 d atostogu tikrai pakana ant koju atsistot.