Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos merginos. Jungiuosi i jusu buri, geguzes men. man numatyta pilvo plastikos OP pas TA. Ir laukiu, ir bijau. Po 2 gimdymu numeciau beveik puse savo svorio (nuo vaikystes buvau stambi), gyvenu aktyviai ir gana sveikai, jau kokie 8metai svoris stabilus, bet va pradejo nervinti tas nukares ir susiraukslejes pilvas biggrin.gif. Priimsite? ax.gif

visos čia tokios bendramintės ;) O kas tas TA?

Atsakyti
Astrauskas
Atsakyti
Ryt jau 4 sav. po op-kaip greitai bega laikas, laukiu kol nuo rando nukris šašiukai, kad galėčiau teptis tepaliuku, dar niekaip nepraeina nugaroje niezulys nuo pleistriukų klijų, visur nurimo, o vienoj vietoj niekaip..... Dziugiu, kad nebereikia dangstyti pilvuko ir vis sulaukti klausimo-gal vėl nėščia? ot gėris turėti nepūpsantį pilvuką, jau dairausi kt silueto suknelių smile.gif
Visos, kurio tik turi galimybių-siūlau neabejoti ar darytis op ar ne.....tikrai vaizdas bus grazesnis nei prieš op
Atsakyti

Prašau senbūvių paguodos ir išminties. Man trečiadienį bus 7 savaitės. Korseto nebenešioju . Man darė dalinę pilvo plastiką. Susiuvo raumenis ties bamba ir aukščiau, apie ją nusiurbė 200gr. Bamba liko ta pati. Pilvas buvo išsipūtęs ir tiek, gal kas pamenat, buvau foto įkėlusi. Bet mano bendras vaizdas pilvo kaip ir buvo anksčiau. Vyras sako , kad jokio rezultato. Apie aptemptesnę suknutę nė kalbos eina. Esu juodai sunerimusi ir nelaiminga. Ar kam buvo taip kad tynimas ilgai laikėsi ir nesijautė rezultato? Ar yta buvę kam teko daryti pilvo plastiką iš antro karto???? Bandau prisegti foto prieš ir dabar.

Aš ne senbūvė, bet man į akis krenta labai mažas riebalų nusiurbimo kiekis.... ir tik dar kartą įsitikinau, kad nelabai verta darytis dalinę pilvo plastiką.... nes randą gauni panašaus dydžio, o rezultatas nelabai.... manau, kad panašų rezultatą būtumėt turėjusi ir su vien nusiurbimu....

Bet kad visai nesimato rezultato - irgi nepasakyčiau - nebėra to tokio kalniuko pilvo apačioj, O ir dar 2-3 mėnesius rezultatas turėtų tik gerėti.

Atsakyti

Ryt jau 4 sav. po op-kaip greitai bega laikas, laukiu kol nuo rando nukris šašiukai, kad galėčiau teptis tepaliuku, dar niekaip nepraeina nugaroje niezulys nuo pleistriukų klijų, visur nurimo, o vienoj vietoj niekaip..... Dziugiu, kad nebereikia dangstyti pilvuko ir vis sulaukti klausimo-gal vėl nėščia? ot gėris turėti nepūpsantį pilvuką, jau dairausi kt silueto suknelių smile.gif
Visos, kurio tik turi galimybių-siūlau neabejoti ar darytis op ar ne.....tikrai vaizdas bus grazesnis nei prieš op

:super:

Aš irgi išsitraukiau ir užsidėjau jau atidėtas sukneles (kurių dėl atsikišusio pilvo nebegalėjau dėtis)  :rev:  dar pilvukas kiek pasipūtęs, bet forma jau visai kita.... esu labai patenkinta

Atsakyti

Aš ne senbūvė, bet man į akis krenta labai mažas riebalų nusiurbimo kiekis.... ir tik dar kartą įsitikinau, kad nelabai verta darytis dalinę pilvo plastiką.... nes randą gauni panašaus dydžio, o rezultatas nelabai.... manau, kad panašų rezultatą būtumėt turėjusi ir su vien nusiurbimu....

Bet kad visai nesimato rezultato - irgi nepasakyčiau - nebėra to tokio kalniuko pilvo apačioj, O ir dar 2-3 mėnesius rezultatas turėtų tik gerėti.

nelabai išmaniau ir nesigilinau į dalinę ar pilną pilvo plastiką man reikia daryti. Juk tam ir yra plastikos chirurgai kurie nusprendžia ką daryti. Tik pasakiau, kad noriu gražaus pilvo. Man truputį siuvo raumenis, bet nedaug, rašė, kad nusiurbė ties bamba 200. Žinokit atsisėdus atrodo pilvas baisiai. Šįryt atsinešiau klasikinį pieštuko formos sijoną su užtrauktuku priekyje, tai ėjau persirengti, nes negaliu nešioti kaip ir prieš op. Žinokit tragedija kažkokia kaip atrodau. :huh2: :blink: Kitą savaitę važiuosiu pasirodyti gydytojui. Viliuosi kad aš be reikalo panikuoju. Nors jau mastau apie antrą op. Bet  pagal savo veiklą galėsiu tik kitais metais vasarį, kaži kaip su pinigais, nejau vėl tą pačią sumą mokėti... kaip dar sveikata dėl papildomos narkozės. Na, bet kuriuo atveju tikiuosi kažkoks ramumas ateis po vizito pas daktarą. Namuose jau net nuoga nebevaikštau, slapsausi nuo vyro ir jo komentarų, kad atrodau kaip prieš op. :tomato: :( Žinoma, jei klaustumėte ar daryčiausi op žinodama kaip bus, tai vienareikšmiškai sakyčiau, kad taip. Tik nežinau ką daryčiau kitaip.  :cry2: Tai kantriai laukiu kitos savaitės ir kol prabėgs dar keli mėnesiai....

Atsakyti

Tai kantriai laukiu kitos savaitės ir kol prabėgs dar keli mėnesiai....

net idomu, ką gydytojas sakys... (priminkit pas ką operavotės?)

Aš pati labai svarsčiau tarp dalinės ir pilnos plastikos. Į pirmą konsultaciją ėjau labiau nusiteikus dalinei plastikai (nes kažkaip baisiai man skambėjo naujos bambos formavimas :unsure: ir atrodė, kad nėr ten ką tiek nupjauti), bet gydytojas pasakė, kad geresnis rezultatas bus po pilnos plastikos. Tik vienas gydytojas sakė, kad gali likti vertikalus randas senos bambos vietoj (nu neva nepavyktų tiek nutempti odos, kad nusipjautų bambos skylė), o kitas pasakė, kad tikrai padarys be jokio vertikalaus rando- elastinga oda ir nusitemps tiek kiek reikia. Ir tikrai labai gražiai viską padarė.

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2018 04 12, 10:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vitalija J." data-cid="72066906" data-time="1523516413"><div><p> Tai kantriai laukiu kitos savaitės ir kol prabėgs dar keli mėnesiai....
</p></div></blockquote><p>net idomu, ką gydytojas sakys... (priminkit pas ką operavotės?)
</p><p></p><p>Aš pati labai svarsčiau tarp dalinės ir pilnos plastikos. Į pirmą konsultaciją ėjau labiau nusiteikus dalinei plastikai (nes kažkaip baisiai man skambėjo naujos bambos formavimas unsure.gif ir atrodė, kad nėr ten ką tiek nupjauti), bet gydytojas pasakė, kad geresnis rezultatas bus po pilnos plastikos. Tik vienas gydytojas sakė, kad gali likti vertikalus randas senos bambos vietoj (nu neva nepavyktų tiek nutempti odos, kad nusipjautų bambos skylė), o kitas pasakė, kad tikrai padarys be jokio vertikalaus rando- elastinga oda ir nusitemps tiek kiek reikia. Ir tikrai labai gražiai viską padarė.
</p>

dareisi pas D.S. ? smile.gif
Atsakyti

Taip pas D.S. nuostabus gydytojas nuo iki.... ir darbas ir bendravimas.

Atsakyti
aš irgi pas jį. Patiko jo bendravimas, ir šiaip toks žmogiškas.....nieko nei per daug, nei per mažai bendravime
Atsakyti

Paklausiau, bet vėl atsakymo negavau... Ar jūs čia forume apie kainas nekalbat?  :ax:

Gal tada galit man kas nors  AŽ parašyt kiek Grožio chirurgijoj ima už pilną pilvo plastika?  :mastau:​ 

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 04 12, 22:02)
<p>Paklausiau, bet vėl atsakymo negavau... Ar jūs čia forume apie kainas nekalbat?  ax.gif</p><p>Gal tada galit man kas nors  AŽ parašyt kiek Grožio chirurgijoj ima už pilną pilvo plastika?  mastau.gif​ </p>

kiek skaitinėjau forume tai dažniausiai minima kaina- 2000 e
Atsakyti