Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Operacijos nebijau, gal kiek gasdina tas pooperacinis periodas, nes namuose yra judrus 2-metis . Pirma savaite ruosiasi padeti anyta, paslaugys ir vaika paziures...

O kaip Jus tvarkotes, ar jau tvarketes su namais ir vaikais po operacijos?

Ar imanoma bus paciai ir vaika po savaites priziuret ir namuose apsitvarkyt...Ar ieskotis pagalbos is salies?

Man operacija buvo antradienį, šeštadienį aš jau tvarkiaus namus, tik kilimų nesiurbiau :) aišku paskui norėjosi prigulti, bet tikrai nesijaučiau kažkoks baisus ligonis. Į darbą išėjau po savaitės.

Manau didžiausia bėda bus su vaikiuku, kai norės, kad ant rankų paimtumėt, o visa kita, aš skaitau - įveikiama :)

Atsakyti
Na va aš jau be siūlių, be pleistrų. Sakė, kad puikiai gija, tik šiek tiek sunervino, kad buvo pasikaupe skysčių. Ištraukė 120 ml, minėjo, kad čia nedaug ir kad nebeturėtų kauptis, tik reikia tų limfodrenažinių masažų. Dar reiks pasirodyti po šešių savaičių.
o atsakant į Estrella nuogastavimus dėl savijautos po operacijos, tai manau, kad savaitelę tikrai reikia pagalbininko. O su vaikiuku reiks pasitelkti vaizduotę, kaip išsiskuti nuo kėlimo ant rankų, pas mane pačią tik 1,9 men. Tai pradzioje labai pyko kad neemiau ant rankų, nenešiojau, dabar ramiau reaguoja
Papildyta:
QUOTE(ingrid1118 @ 2018 04 02, 21:57)
Sveiki,parasykite kaip seksis konsultacijoi pas Kaikari.Mane irgi domina pilvo plastika, turiu ansvorio ir dideli kabanti pilva

Aš manau, kad Jums reikia pasiryžti nuvykti į konsultaciją ir sužinotumėte ar galėtų daryti operaciją ar ne..... nes kiekvienam žmogui vis kitaip
Atsakyti

Labas, Estrella, aš pirmą savaitę stengiaus lovos režimu gyvent, bet gal dar ir todėl kad man ir krūtinę kartu operavo, antrą jau maliausi po namus, bet dar vyras buvo, dirbo namie tą savaitę, tai kilnojimo darbus (mano sūnui 1m6mėn) jis dirbo😀💪Dabar man 5 sav.vaikiuką tik įkeliu į mašiną jei reik, be to mano dičkiai dar pakilnoja jį, tai kažkaip įprato, kad mama nekelia kol kas.Namie viską pritaikiau, kad nereiktų niekur kelt.O šiaip buvau įsitikinus, kad pilvas bus kur kas sudėtingiau, bet tikrai taip nebuvo. :yahoo: Man dar tik atsitiesimas ilgai užtruko.Tikrai 4 sav normaliai neišsitiesiau, darcir dabar tempia pilvo pačiam viršuj.Nepaisant visko, gailiuos, kad nepasidariau anksčiau :yahoo: , nes rezultatas pribloškė jau sekančią dieną po operacijos :yahoo: Sėkmės tau ! Tikrai susitvarkysi :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija111: 04 balandžio 2018 - 21:49
Na va jau palaimintos tris savaites-laikas greitai bega....dar sen bei ten paskaudena bet niekis, pilnai namuose tvarkausi, lankstausi, atsitupiu, atsikeliu...laukiu limfodrenazinio masazo kad prastumdytu tuos skyscius, taip bijau, kad nebesikauptu......
Atsakyti

Na va jau palaimintos tris savaites-laikas greitai bega....dar sen bei ten paskaudena bet niekis, pilnai namuose tvarkausi, lankstausi, atsitupiu, atsikeliu...laukiu limfodrenazinio masazo kad prastumdytu tuos skyscius, taip bijau, kad nebesikauptu......

Saunu  :super: mano savijauta irgi gera, tik man dar nepavyksta pilnai isitiesti - tempia virsutinej pilvo daly siuti raumenys.

Beje, toks klausimas- o kazin po kiek laiko galima baseine maudytis? :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos! 

Aciu visoms pasisakiusioms, laukiu nesulaukiu antradienio... Tiesa, jei kas is Vilniaus, kur darotes ar daretes po pilvo plastikos limfodrenazinius masazus?

Ieskau masazu, butu gerai, jei kas turit ka rekomenduoti kas i namus atvyksta, arba siaip gera masazuotoja kur dirbanti.

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2018 04 07, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Faustyte" data-cid="72061940" data-time="1523094968"><div><p>Na va jau palaimintos tris savaites-laikas greitai bega....dar sen bei ten paskaudena bet niekis, pilnai namuose tvarkausi, lankstausi, atsitupiu, atsikeliu...laukiu limfodrenazinio masazo kad prastumdytu tuos skyscius, taip bijau, kad nebesikauptu......</p></div></blockquote><p>Saunu  thumbup.gif mano savijauta irgi gera, tik man dar nepavyksta pilnai isitiesti - tempia virsutinej pilvo daly siuti raumenys.</p><p></p><p>Beje, toks klausimas- o kazin po kiek laiko galima baseine maudytis? hmm.gif​ </p>

del baseino ir man aktualu ? ax.gif
Atsakyti

Sveikos, sveikinu naujas gražiapilves, skausmas mažės su kiekviena diena. Turbūt sunkiausia pasiryžti tiek dėl moralinio, tiek dėl finansinio reikalo :D

Man sakė į pirtį iki 8 savaičių tikrai neiti, tai gal ir su baseinu panašiai :hmm:

Prašau senbūvių paguodos ir išminties. Man trečiadienį bus 7 savaitės. Korseto nebenešioju . Man darė dalinę pilvo plastiką. Susiuvo raumenis ties bamba ir aukščiau, apie ją nusiurbė 200gr. Bamba liko ta pati. Pilvas buvo išsipūtęs ir tiek, gal kas pamenat, buvau foto įkėlusi. Bet mano bendras vaizdas pilvo kaip ir buvo anksčiau. Vyras sako , kad jokio rezultato. Apie aptemptesnę suknutę nė kalbos eina. Esu juodai sunerimusi ir nelaiminga. Ar kam buvo taip kad tynimas ilgai laikėsi ir nesijautė rezultato? Ar yta buvę kam teko daryti pilvo plastiką iš antro karto???? Bandau prisegti foto prieš ir dabar.

Atsakyti

Dėl baseino, aš irgi manau, kad tai kaip ir visas kitas sportas- man 8 sav. neleido :(

Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2018 04 09, 16:12)
<p>Sveikos, sveikinu naujas gražiapilves, skausmas mažės su kiekviena diena. Turbūt sunkiausia pasiryžti tiek dėl moralinio, tiek dėl finansinio reikalo biggrin.gif</p>
<p>Man sakė į pirtį iki 8 savaičių tikrai neiti, tai gal ir su baseinu panašiai hmm.gif</p>
<p>Prašau senbūvių paguodos ir išminties. Man trečiadienį bus 7 savaitės. Korseto nebenešioju . Man darė dalinę pilvo plastiką. Susiuvo raumenis ties bamba ir aukščiau, apie ją nusiurbė 200gr. Bamba liko ta pati. Pilvas buvo išsipūtęs ir tiek, gal kas pamenat, buvau foto įkėlusi. Bet mano bendras vaizdas pilvo kaip ir buvo anksčiau. Vyras sako , kad jokio rezultato. Apie aptemptesnę suknutę nė kalbos eina. Esu juodai sunerimusi ir nelaiminga. Ar kam buvo taip kad tynimas ilgai laikėsi ir nesijautė rezultato? Ar yta buvę kam teko daryti pilvo plastiką iš antro karto???? Bandau prisegti foto prieš ir dabar.</p>
<p> </p>

Sveika,

man teko aptureti antra operacija. Pirma karta buvo daline, po kurios rezultatas netenkino. Antra karta dare pilna..
Uzjauciu tave, nes prisimenu savo abejones. Odos raukslejimosi, nukarimo neliko, bet buvo pilvo issiputimas, atsisedus sukritimas toks, kaip didele rinke...
As nematau tavo foto, gal neprikabinai?
Atsakyti

Sveika, man teko aptureti antra operacija. Pirma karta buvo daline, po kurios rezultatas netenkino. Antra karta dare pilna.. Uzjauciu tave, nes prisimenu savo abejones. Odos raukslejimosi, nukarimo neliko, bet buvo pilvo issiputimas, atsisedus sukritimas toks, kaip didele rinke...
O jei netenkina rezultatas ir daraisi antrą kartą, ir vėl moket reikia kaip už pilną??? Ar po antros op rezultatu patenkinta? :bigsmile: Kurios darėsi Grožio chirurgijoj, kokia maximali kaina už pilną pilvo plastiką? Nes kitose klinikose rašo kainą nuo iki, o čia ne... Tai įdomu kokia galutinė kaina pas juos...
Atsakyti
Sveikos merginos. Jungiuosi i jusu buri, geguzes men. man numatyta pilvo plastikos OP pas TA. Ir laukiu, ir bijau. Po 2 gimdymu numeciau beveik puse savo svorio (nuo vaikystes buvau stambi), gyvenu aktyviai ir gana sveikai, jau kokie 8metai svoris stabilus, bet va pradejo nervinti tas nukares ir susiraukslejes pilvas biggrin.gif. Priimsite? ax.gif
Atsakyti