Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

O kad sukasi galva duše irgi normalu, nes maudotės nusiėmusi korsetą. Mane pirmą savaitę vyras prausė kaip kūdikėlį, o antrą savaitę tai buvau pasidėjusi kėdutę vonioje, pusiau sėdėjau ir vistiek vyras prausė :D

nuraminot :) to svaigimo aš gal ir neišsigandau, mano spaudimas žemokas, tai būdavo ir anksčiau, kad duše užsisuka galva. Gal kiek pilvo odos raudonumas neramina, bet jei sakot, kad taip būna, tai ok :) 

Atsakyti

nuraminot :) to svaigimo aš gal ir neišsigandau, mano spaudimas žemokas, tai būdavo ir anksčiau, kad duše užsisuka galva. Gal kiek pilvo odos raudonumas neramina, bet jei sakot, kad taip būna, tai ok :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija J.: 26 kovo 2018 - 10:05
Susiradau masažistę, kuri daro rankomis limfodrenažinį ir tai pirmą kartą labai atsargiai prie pilvo lietėsi, bijojo kad siūlės neišsiskirtų, šiek tiek stipriau darė krūtinės dalyje, kitą kartą eisiu pas ją kai siūles išims.
Bandysiu ir aš ant šonelio jau gultis, antra savaitė jau eina po op, nebegaliu ant tos nugaros hulėti, o vakarais tas korsetas kaip spaudžia ojejeeeee-suprantu, kad į vakarą patinstu, o dar tas niežulys prisidejo, kur lipinasi pleistrai-oiiiiii
Atsakyti
Sveikos, na užsiregistravau konsultacijai pas Gydytoją Kaikarį balandžio 11 d. Laukiau, bet ir kartu bijau, jog lieps numesti svorį, su kuriuo taip pat labai sunkiai kovoju.
Atsakyti
Sveiki, kokios priežastys turėtų būti, kad gautum nemokamą pilvo plastiką? Ar užtenka prasiskyrusių pilvo raumenų?
Atsakyti

Faustyte, o kokia kaina masažistės? Nes GK, tai 18 eur.... :unsure: bet iki siūlų išėmimo tai nueisiu kelis kartus.

Susiradau masažistę, kuri daro rankomis limfodrenažinį ir tai pirmą kartą labai atsargiai prie pilvo lietėsi, bijojo kad siūlės neišsiskirtų, šiek tiek stipriau darė krūtinės dalyje, kitą kartą eisiu pas ją kai siūles išims.

Atsakyti
QUOTE(ingrid1118 @ 2018 03 28, 10:10)
Sveiki, kokios priežastys turėtų būti, kad gautum nemokamą pilvo plastiką? Ar užtenka prasiskyrusių pilvo raumenų?

reikia turėti išvaržų
Papildyta:
QUOTE(Nivea @ 2018 03 28, 10:53)
<p></p><p>Faustyte, o kokia kaina masažistės? Nes GK, tai 18 eur.... unsure.gif bet iki siūlų išėmimo tai nueisiu kelis kartus.
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Faustyte" data-cid="72049722" data-time="1522058362"><div><p>Susiradau masažistę, kuri daro rankomis limfodrenažinį ir tai pirmą kartą labai atsargiai prie pilvo lietėsi, bijojo kad siūlės neišsiskirtų, šiek tiek stipriau darė krūtinės dalyje, kitą kartą eisiu pas ją kai siūles išims.
</p></div></blockquote><p></p>

as kreipiausi i fiizines medicinos ir reabilitacijos centra. kaina 1k. 6 e su centais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 30 kovo 2018 - 12:48

oho skirtumas  :unsure:  reiks ir man ten pasiskambinti

Atsakyti
sakykite o siūles išima pats gydytojas ar sesutė, nes užsiregistravau siuliu išėmimui pas savo gydytoją, o ateina žinutė, kad esu užregistruota vizitui pas kitą gyd.
Atsakyti
QUOTE(Asta.Pr @ 2018 03 27, 21:19)
Sveikos, na užsiregistravau konsultacijai pas Gydytoją Kaikarį balandžio 11 d. Laukiau, bet ir kartu bijau, jog lieps numesti svorį, su kuriuo taip pat labai sunkiai kovoju.

Sveiki,parasykite kaip seksis konsultacijoi pas Kaikari.Mane irgi domina pilvo plastika, turiu ansvorio ir dideli kabanti pilva
Atsakyti

sakykite o siūles išima pats gydytojas ar sesutė, nes užsiregistravau siuliu išėmimui pas savo gydytoją, o ateina žinutė, kad esu užregistruota vizitui pas kitą gyd.

Man tai žinutėj rašo, kad pas vizitas pas gydytoją, kuris operavo.

Per praėjusį vizitą man ištraukė siūlus iš tų skylučių (kur matyt nusiurbimus darė, tai sesutė ištraukė).

Šiandien man lygiai dvi savaitės, bet aš dar pilnai neišsitiesiu :( labiausiai tempia dalį virš bambos iki krūtinės... bet šiaip savijauta nebloga.

Šiandien vizitas pas gydytoją - žiūrėsim, ką sakys :)

Atsakyti

Sveikos merginos! 

Senokai cia nebuvau, turejau ruostis operacijai pries metus, bet tuomet taip ir nesusiruosiau, aplinkybes susideliojo, kad teko operacija atideti..

Dabar jau tvirtai pasiryzusi ir balandzio 10d. darysiuos operacija Grozio chirurgijoj pas D. Samsanaviciu. Uzstatas imoketas - nebera kur detis :)

Operacijos nebijau, gal kiek gasdina tas pooperacinis periodas, nes namuose yra judrus 2-metis . Pirma savaite ruosiasi padeti anyta, paslaugys ir vaika paziures...

O kaip Jus tvarkotes, ar jau tvarketes su namais ir vaikais po operacijos?

Ar imanoma bus paciai ir vaika po savaites priziuret ir namuose apsitvarkyt...Ar ieskotis pagalbos is salies?

Atsakyti