Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Labas megrinos, as jau irgi po operacijos. Dar is lovos nekilau, laukiu masazuotojo, tada turbut jau statys ant savo koju.
Faustyte, 10 cm, tao oho.... Man virs bambos raumenys buvo prasiskyre 3 cm, po bambos apie 2-2.5 cm. Nusiurbe apie 1.5 kg riebalu.
Mano ugis 160, sveriau apie 57. Bet pagrindinis dalykas, del ko norejau sios operacijos, tai odod uzkritimas ant CP rando.

Labas, sveikinimai :yahoo: Linkiu greito ir lengvo gijimo!Man raumenys buvo 4 cm prasiskyrę.Masažuotojas mane irgi pastatė ant kojų, nes be jo buvo tragiškai baisu bandyt stot😀

Atsakyti
Na va savaitėlė prabėgo.... nugara beveik tiesi, tik į vakarą paskauda. Vakare toks jausmas, kad girnapuse uzdeta juosmens srityje... nieko nebesinori, tik į lovytę....
Atsakyti

Faustyte, ar i masazus eini? As uzsirasiau antradieniui.  

Laukiu, kada pilnai issitiesiu, bet dziaugiuos bent tuo, kad galiu miegot ant sono, nes jau  nebepajegiau isgulet ant nugaros.

Atsakyti
Užsirašiau vieną kartą į savaitę. Turiu kitą bėdą-alergizuojasi oda, kur liečiasi su tais pleistrais-tvarsciais..... dar daugiau nei savaite su jais kentėti....kažkokia nesamonė... nervina...
Del išsitiesimo-tai jau beveik išsitiesiau pilnai, tuom džiaugiuosi, nes nugarytė jau skaudėjo..
Atsakyti

Džiugu kad kai kurios jau džiaugiuosi rezultatais :bigsmile:  toms kurios neseniai po op - linkiu greito ir lengvo gyjimo :mirksiukas: o aš pagaliau užsirašiau konsultacijai,  bet ir tai tik balandžio 28d. Operaciją  planuosiu maždaug rugpjūčio 20d, jei pavyks,  nes tik 18d grįžtu į LT. Dar tiek daug neramaus laukimo... Tik pasiskaitau kaip jums sekasi ir toliau laukiu...  O šiaip turiu klausimą,  kiek laiko po op dar reikia lankytis klinikoj perrišimams ir pan? Nes aš LT būsiu 3 savaites,  tikiuosiu užteks laiko viską susitvarkyti...? 

Atsakyti
o kada ant sonelio galima miegoti jau?

Papildyta:
Siūles išima po 10-14 dienų, tai manau 3 savaičių pakaks
Atsakyti
Labukas, kaip gauti prieigą prie albumo?
Atsakyti

Papildyta:
Siūles išima po 10-14 dienų, tai manau 3 savaičių pakaks

Sveikos, ant šonelio aš jau ligoninėje gulėjau. Gydytojas sakė, jog galiu, nes ne papuliai operuoti ;) o diržas suveržė siūtus raumenis, tad miegojau kaip karalienė :D

Atsakyti

o kokius masažus darote? Man yra 4,5 sav po operacjos, užsirašiau į limfodrenažinį , bet tą kojinę su juosmeniu :unsure:

Atsakyti

Aš tai pirmą naktį grįžus ant šono jau guliau įvairiom pagalvėm apsikaišiojus, nes tiesiog nebegalėjau išgulėt ant nugaros :unsure:

Atsakyti

o kokius masažus darote? Man yra 4,5 sav po operacjos, užsirašiau į limfodrenažinį , bet tą kojinę su juosmeniu :unsure:

Aš tai užsirašiau GK į limfodrenažinį, bet manau, kad tik rankomis pamaigys mane.

O kaži nespaus per daug ta kompresinė kojinė? Ten ir ne po operacijos neblogai suspaudžia. Bet čia aišku nuo savijautos priklauso.

Aš tai vakar vakare buvau tokia sutinus, kad vos kvėpuoti galėjau, net prasisegiau šiek tiek korsetą nakčiai.

O šiandien irgi šiaip sau jaučiuos. Duše pradėjo suktis galva, pilvo oda kažkokia raudona man atrodo.. labai laukiu rytojaus perrišimo, kad išsklaidytų mano baimes.....

Atsakyti

Aš tai užsirašiau GK į limfodrenažinį, bet manau, kad tik rankomis pamaigys mane.

O kaži nespaus per daug ta kompresinė kojinė? Ten ir ne po operacijos neblogai suspaudžia. Bet čia aišku nuo savijautos priklauso.

Aš tai vakar vakare buvau tokia sutinus, kad vos kvėpuoti galėjau, net prasisegiau šiek tiek korsetą nakčiai.

O šiandien irgi šiaip sau jaučiuos. Duše pradėjo suktis galva, pilvo oda kažkokia raudona man atrodo.. labai laukiu rytojaus perrišimo, kad išsklaidytų mano baimes.....

tai jums dar tiek laiko tėra praėję. Nenorėkite, kad nei tinimo, nei raudonumo nebūtų  :D :D Mano gydytojas masažų neleido iki 6 sav, tai pradėsiu kiek anksčiau 5 sav. Bet kita mergina operavosi pas kitą , ai jau nuo 4 sav leido masažuotis. Skirtingos nuomonės.

O kad sukasi galva duše irgi normalu, nes maudotės nusiėmusi korsetą. Mane pirmą savaitę vyras prausė kaip kūdikėlį, o antrą savaitę tai buvau pasidėjusi kėdutę vonioje, pusiau sėdėjau ir vistiek vyras prausė :D

Atsakyti