Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveika,

šaunuole tu. Kaip pati operacija? Sunki buvo 1 diena? primink kur tu operavaisi? :4u:

Bintinį pleistrą užsidėti reikia ant pjūvio, kad lipnios vietos nepriliptų prie pjūvio. Man dar per perrišimus liepė pasipurkšti dezinfekuojančiu skysčiu. Purškiu iki šiol. Pirmą savaitę būtinai reikia bintinį pleistrą dėti, man jį nuplėšė 1 sav po operacijos. O tuos rudus (tik man buvo ne ištisinis, o sukarpytas) laikiau kol patys nukrito. Jei atvirai pasakius, aš 1 sav nėjau į dušą. Teko vyrui atlikti slaugo darbą ir mane atprausti :huh2: Kaip nuotaikos???

Atsakyti

nors ramiai pasedejus ir apziurejus matosi, kad pjuvio vieta sukabinta atskirais maziukai pleistriukais, tai dabar supratau ką norėjo pasakyto man gydytojas: nusimaudai, dezinfekuoji ir ant ju virsaus deti tuos naujus ilgus Mepora sterilius pleistrus. Tuo bintinius-marlinius tvarsčius nuimti. Už tai ir sake kad su visais tvarsciais maudytis ir tik paskui juos pakeisti-gal kad apsaugoti nuo sampuno ar muilo...

man davė spec dušo gelį žaizdai plautį, po to kai pati nusimuilinu. kaip supratau jis dezinfekuojantis.

Atsakyti
Palyginus laikausi tikrai neblogai, nei ten nežmoniškai skaudėjo, nei ten ką, duoda vaistukų ir pirmyn. pati ir į tualetą nuėjau, nereikėjo pagalbos-man dar menesinės pirma laiko prasidėjo-būtent prieš operaciją-bet irgi nieko - susitvarkiau....darė pilną pilvo plastiką, nusiurbė riebaliukus-suformavo taliją smile.gif Operavausi pas gyd. Samsanavičių-labai šiltas ir malonus žmogus-jokios baimės ar streso nejutau-žinojau kur einu ir ko noriu, jau antra diena kaip namie-tai gyd. jau antradieni sakė šokti į dušą su visais tvarsčiais. Paskui dzinfekuoti skysciu žaizdas ir po to naujus uzsideti pleistrus-tvarscius, jie gan ilgi 35 cm Pjūvis per visą pilvą, gan žemai. dabar reikia tik laiko smile.gif Dar vaikštau pasilenkusi, bet manau savaites pabaigoje būsiu išsitiesusi jau...
Atsakyti

Palyginus laikausi tikrai neblogai, nei ten nežmoniškai skaudėjo, nei ten ką, duoda vaistukų ir pirmyn. pati ir į tualetą nuėjau, nereikėjo pagalbos-man dar menesinės pirma laiko prasidėjo-būtent prieš operaciją-bet irgi nieko - susitvarkiau....darė pilną pilvo plastiką, nusiurbė riebaliukus-suformavo taliją smile.gifOperavausi pas gyd. Samsanavičių-labai šiltas ir malonus žmogus-jokios baimės ar streso nejutau-žinojau kur einu ir ko noriu, jau antra diena kaip namie-tai gyd. jau antradieni sakė šokti į dušą su visais tvarsčiais. Paskui dzinfekuoti skysciu žaizdas ir po to naujus uzsideti pleistrus-tvarscius, jie gan ilgi 35 cm Pjūvis per visą pilvą, gan žemai. dabar reikia tik laiko smile.gifDar vaikštau pasilenkusi, bet manau savaites pabaigoje būsiu išsitiesusi jau...

Smagu skaityti geras emocijas :super:

Man tai šiandien jau visi viduriai vartosi iš streso.... ir naktim sapnuoju operaciją :bijau2: 

O klinikoj laikė dvi naktis?

Atsakyti
Bet nugara nuo netaisyklingo vaiksciojimo- jau sakyčiau skauda, bet patys raumenys ar pjuvio vieta, tai palyginus tik jaučiasi
Papildyta:
Klinikoje buvau penktadieni, sekmadieni-namo
Atsakyti

Fauatyte, sveikinimai naujo pilvuko proga! :yahoo: O kai bandot išsitiest, netempia pilve po krūtine?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija111: 19 kovo 2018 - 20:13
Kaip džiaugiuosi už Jūsų naujus pokyčius, Faustyte :-), Labai smagu kad po op gerai jaučiates.
Atsakyti
prieš operaciją daug skaičiau šią temą ir man net stebina kad nejaučiu tempimo po krūtine, pjūvio vietoje; tik skauda ten kur siurbė. Patinę gan nemažai ties klubais , šonai. Šiandien pirma diena kai maudžiausi po dušu ir keičiausi tvarsčius.. na nemalonu buvo liesti odą, šiurpuliukai bėgiojo. Vaikštau jau beveik tiesi, nes kitaip skauda nugarytę. Buities darbus darau ir lakstau nuo savo mažylio, nes jis nori vis ant rankų. Čia sunkiausia dalis. Ir aišku geriau nečiaudėti, nekosėti, va tada jau jaučiasi, kad siūta....
Atsakyti
O pas Jus svoris didelis buvo pries op, Faustyte.? Man įdomu būtų išgirsti moteris kuriu svoris ,didesnis buvo pvz kaip mano 106, ar padarius op nebuvo komplikacijų, nes man grožio studijos administratore sake pas ką svoris didelis didelė tikimybė, komplikacijų. Kaip dusimas ir ne toks efektas gražus gali būti.
Atsakyti
na ūgis mano 164 cm , svoris prieš op 73 kg. Gydytojas neužsiminė jog reiktų numesti svorio. Ir noriu pasakyti, kad po operacijos tikrai svoris nesumažėjo. Išliko stabilus. Šia operacija siekiau sumažinti iššokusį pilvą dėl išsiskyrusių raumenų. Man sukabino 10 cm, todėl nenuostabu kad vaikščiojau kaip nėštukė
Atsakyti
QUOTE(Faustyte @ 2018 03 21, 08:05)
na ūgis mano 164 cm , svoris prieš op 73 kg. Gydytojas neužsiminė jog reiktų numesti svorio. Ir noriu pasakyti, kad po operacijos tikrai svoris nesumažėjo. Išliko stabilus. Šia operacija siekiau sumažinti iššokusį pilvą dėl išsiskyrusių raumenų. Man sukabino 10 cm, todėl nenuostabu kad vaikščiojau kaip nėštukė

Labas megrinos, as jau irgi po operacijos. Dar is lovos nekilau, laukiu masazuotojo, tada turbut jau statys ant savo koju.
Faustyte, 10 cm, tao oho.... Man virs bambos raumenys buvo prasiskyre 3 cm, po bambos apie 2-2.5 cm. Nusiurbe apie 1.5 kg riebalu.
Mano ugis 160, sveriau apie 57. Bet pagrindinis dalykas, del ko norejau sios operacijos, tai odod uzkritimas ant CP rando.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 21 kovo 2018 - 08:13
Aš džiaugiuosi, kad pačiu laiku kreipiausi pagalbos, o tai būtų viduriai pradėję lakstyti laukan. Be to, pradėjau ištisai norėti į tualetą šlapintis kaip būnant nėščiai; žarnos pradėjo spausti šlapimo pūslę. Dabar taip gera, kai nereikia lakstyti į WC; aišku ir dėl paties pilvo. Po masažo bus taip gera smile.gif. O kaip stositės ant kojų priklauso individualiai nuo organizmo. Aš pvz. jau guliu išsiitiesusi, į dienos pabaigą jau einu susilenkusi....bet manau, kad čia visai šauniai laikausi, kai op buvo tik kovo 16 d. jau planuoju visokias išvykas, noriu prasijudinti....
Atsakyti