Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Labas rytas
QUOTE(emsi @ 2016 11 14, 02:19)
Dabar pagalvojau, kad reikia bikini depiliacija pries op daryt😀 kazkaip butu patogiausia jauciu ax.gif kad po korsetu su veltiniu nevaiksciot tongue.gif  blink.gif kaip manot?

Ir as norejau depiliacija pasidaryt, bet pabijojau skausmo biggrin.gif Pati su epiliatorium soniukus ir virsu kazkiek nusiravejau, tai maniau infarktas istiks biggrin.gif Tai pries op tik nuskutau ir gerai buvo. Gi neuzauga krumai per menesi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,norejau paklaust ar miegat su korsetais?Ar tik diena nesiojat ?As 10 dienu po operacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajojanti: 14 lapkričio 2016 - 20:31
QUOTE(emsi @ 2016 11 14, 00:19)
su veltiniu nevaiksciot tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Svajojanti miegoti taip pat su korsetu.
Atsakyti

Sveikos merginos. Jus viska praejot tikiu ir mane padrasinsite.
Klausimu daug unsure.gif
Nors niekada nebūčiau patikėjusi bet ketinu stoti į jūsų gretas ir igyvendinti savo nora.
Buvau labai stora, numečiau kažkiek tų kg ir dabar atėjo eilė nesitenkinti tuo Beatmano šikšnosparnio kostiumu.
Ryžausi ir nuėjau pirmą žingsnį, apsilankiau konsultacijai pas Plastikos chirurgą.
Man reikia visko ir daug, bet nei pinigų tam turiu nei gydytojas rekomenduoja viską vienu ypu padaryt.
Tai rankas ir šlaunis paliekam ateiciai.
Dabar PILVĄ, t.y visą perteklių odos pjaunam, sutvarkom, suformuojam bambą, tada krūtys, implantai ir pakėlimas.
Merginos kad jūs žinotumėte kaip baisu man.
Ar kuri tai darėtės vienu sykiu, pas ką?
Sako kad tokia operacija trunka 8 val. uch blink.gif

KĄ TURĖČIAU ŽINOT, kokius klausimus užduot gydytojui.
Konsultavausi DR klinikoje. Kokios kainos. Ar 8500 rur gera kaina uz pilva ir krutine?
Mergytės , mielosios parašykit nors šiek tiek kol nemiriau iš panikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 15, 21:34)
Konsultavausi DR klinikoje. Kokios kainos. Ar 8500 rur gera kaina uz pilva ir krutine?

Sveika. Daug merginu darosi dvigubas op. Taip yra ir pigiau, ir viena narkoze sutvarkai 2 problemines vietas. Bet man uzkliuvo kaina. Kazkaip daugoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 15, 19:34)
Ar 8500 rur gera kaina uz pilva ir krutine?

Oj cia kazkas ne taip unsure.gif Uz krutine, pilva ir pasiurbimus Grozio Chirurgijoje puse sios sumos mokejau.
Atsakyti
QUOTE(p i n k @ 2016 11 15, 22:58)
Oj cia kazkas ne taip unsure.gif Uz krutine, pilva ir pasiurbimus Grozio Chirurgijoje puse sios sumos mokejau.

unsure.gif rimtai?
Krutine kiek ziuriu apie 4000 bet man reikia ir kelt ir didint
Pilvo oda nutemt ir pertekliu nupjaut.... kainis visur nuo 2000 iki 4000
Grozio chirurgijoj reik pasiklaust pasitart.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 15, 22:43)
unsure.gif rimtai?
Krutine kiek ziuriu apie 4000 bet man reikia ir kelt ir didint
Pilvo oda nutemt ir pertekliu nupjaut.... kainis visur nuo 2000 iki 4000
Grozio chirurgijoj reik pasiklaust pasitart.

Darant kelias op vienu metu iskarto kaina geresne. Kai su pakelimu gal kiek brangiau bus. Man papuliai (tik didinimas impl)+pilna pilvo plastika+juosmens pasiurbimai 4500 kainavo. Zinau kad buvo kalbama jog truputi kils kainos. Bet tikrai ne dvigubai. Butinai pasikonsultuok dar pvz su daugumos megstama Grozio Chirurgija ir galesi palyginti. Pas juos visas paslaugu kompleksas, pooperacine prieziura labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p i n k: 16 lapkričio 2016 - 00:17
QUOTE(p i n k @ 2016 11 16, 01:16)
Darant kelias op vienu metu iskarto kaina geresne. Kai su pakelimu gal kiek brangiau bus. Man papuliai (tik didinimas impl)+pilna pilvo plastika+juosmens pasiurbimai 4500 kainavo. Zinau kad buvo kalbama jog truputi kils kainos. Bet tikrai ne dvigubai. Butinai pasikonsultuok dar pvz su daugumos megstama Grozio Chirurgija ir galesi palyginti. Pas juos visas paslaugu kompleksas, pooperacine prieziura labai gerai.

Jūs visos lieknutės ir darėtes tik pilvukus ar papulius.
Mano operacija būtų 8 val, operuotu du gydytojai.
Mergaitės odos pas mane kalnai, sakė tai didelis projektas. Svėriau 136 dabar 80, dar 10 turiu pamest iki operacijos.
TAI REIKALINGA tam kad po operacijos reikia turėt svorį tokį kokį ketini palaikyti, jis negali labai šokinėti. Lieknėt po to jau irgi nereikėtų drąstiškai. O 80kg manęs netenkina 176 cm ugiui. Vis dar atsvoris.
Narkoze labai išbrangina operaciją, ilga operaciją sudėtinga narkozė.
Bet JŪSŲ patarimo klausiu, ir gavau, tad pasinaudosiu.
Vilniuje yra Grožio chirurhija?
nes apie 8000 8500 cia man su nuolaida paskaičiavo smile.gif
Papildyta:
GROŽIO Chirurgija tai koks gydytojas, nes googlas meta daug klinikų prie to pavadinimo
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 16, 14:42)
Mano operacija būtų 8 val, operuotu du gydytojai.
Mergaitės odos pas mane kalnai, sakė tai didelis projektas. Svėriau 136 dabar 80, dar 10 turiu pamest iki operacijos.
TAI REIKALINGA tam kad po operacijos reikia turėt svorį tokį kokį ketini palaikyti, jis negali labai šokinėti. Lieknėt po to jau irgi nereikėtų drąstiškai. O 80kg manęs netenkina 176 cm ugiui. Vis dar atsvoris.
Narkoze labai išbrangina operaciją, ilga operaciją sudėtinga narkozė.
Bet JŪSŲ  patarimo klausiu, ir gavau, tad pasinaudosiu.
Vilniuje yra Grožio chirurhija?
nes apie 8000 8500 cia man su nuolaida paskaičiavo smile.gif
Papildyta:
GROŽIO Chirurgija tai koks gydytojas, nes googlas meta daug klinikų prie to pavadinimo

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 16, 13:42)

As dariausi krutine+pilvo plastika+siurbimai vienu metu. Op truko 4 valandas. Yra cia daugiau merginu tokias operacijas turejusiu.
Klinika - www.groziochirurgija.lt
Daktarai - Vygantas Kaikaris, Kestutis Maslauskas
Jau ir Vilniuje - Lvovo g. 25
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2016 11 15, 20:34)
Sveikos merginos. Jus viska praejot tikiu ir mane padrasinsite.
Klausimu daug unsure.gif
Nors niekada nebūčiau patikėjusi bet ketinu stoti į jūsų gretas ir igyvendinti savo nora.
Buvau labai stora, numečiau kažkiek tų kg ir dabar atėjo eilė nesitenkinti tuo Beatmano šikšnosparnio kostiumu.
Ryžausi ir nuėjau pirmą žingsnį, apsilankiau konsultacijai pas Plastikos chirurgą.
Man reikia visko ir daug, bet nei pinigų tam turiu nei gydytojas rekomenduoja viską vienu ypu padaryt.
Tai rankas ir šlaunis paliekam ateiciai.
Dabar PILVĄ, t.y visą perteklių odos pjaunam, sutvarkom, suformuojam bambą, tada krūtys, implantai ir pakėlimas.
Merginos kad jūs žinotumėte kaip baisu man.
Ar kuri tai darėtės vienu sykiu, pas ką?
Sako kad tokia operacija trunka 8 val. uch blink.gif

KĄ TURĖČIAU ŽINOT, kokius klausimus užduot gydytojui.
Mergytės , mielosios parašykit nors šiek tiek kol nemiriau iš panikos smile.gif

Pries savaite dariausi operacija grozio chirurgijoj pas Samsanaviciu pilvas-krutine- ir sonus pasiurbe kaina buvo 4400€.
Jei turit faceb paziurekit sio chirurgo darbus,yra darbu kaip ir jus sakot sudetingu o viskas padaryta tobulai.
Rekomenuoju su juo pasikonsultuoti.
Atsakyti