jei ištrinsiu katžole, Mona ją per naktį sugrauš žolininkė gėlininkė gi ji pas mus
jei ištrinsiu katžole, Mona ją per naktį sugrauš žolininkė gėlininkė gi ji pas mus
nesugrauš, ne valerijonas gi
oi, brangioji... nesusidūrei tu su Monos aistra žalėsiams
Jų nesimatys gi, ten džiovintos žolelės, sutrupa. įtrini, nusiurbi nuo žemės liekanas ir tiek
dėkui, mėginsim dabar galvoju, kai tėveliai pirko tas draskymo lentas tvirtinti prie sofos, prie jų rado prisegtą paketėlį kažkokių miltelių.
Tai čia gal šitas gėris buvo prisegtas, kad juo įtrinti?
Edka, o kokio amziaus dabar jusu katukas? 3 men?
Mergaites, man norisi gi namo maza kukuliuka parsivest, o ne paaugusi kavalieriu maziukas man atrodo greiciau adaptuosis naujoj erdvej ir prie nauju taisykliu lengviau pripras. Man visai nesinori, kad sofa uz draskykle tarnautu
Mergaites, man norisi gi namo maza kukuliuka parsivest, o ne paaugusi kavalieriu maziukas man atrodo greiciau adaptuosis naujoj erdvej ir prie nauju taisykliu lengviau pripras. Man visai nesinori, kad sofa uz draskykle tarnautu
Mes savo Monytę įsikatinom ir parsivežėm 7 metų. Tėvelių Armina į namus parkeliavo 5 metų. savo katytę parsivežę jau suaugusią ir brandžią, tame matėm tiek pliusų, kad ir tėvams jau ieškojau nebe katuko, o brandžios suaugusios katės. visiškai dėl to nesigailim, o savų keistenybių (Armina drasko sofą, Monytė graužia gėles, kitos katės lipa ant stalo, vagia maistą ir kt.) turi kiekviena katė. Tobulo savybių rinkinio negausi, nei su mažu katyčiu, nei su suaugusia kate. Mes nesigailėjom įsikatinę suaugusias, kačiukų vedimo karjerą baigusias katytes, jos žaismingos, meilios ir mielos. Tu tikrai tiki, kad dviem-trim mėnesiais vyresnis katukas bus mažesnis laimės, džiaugsmo ir meilės užtaisas?
Auklėti - taip, reikės, tiek 3 mėnesių, tiek 7 metų katuką. Nauji namai - nauja tvarka - naujos taisyklės. man atrodo, katės pernelyg gudrios, kad šito kozirio neišnaudotų į naujus namus parvežtos.
YLANG,
visi6kai jus suprantu, jei norisi mažo, trijų mėn katuko, tokio ir laukit, dar yra gražaus laiko. Manau, kad pavasarį tikrai turėtų pasirodyti pirmosios katukų vados, yra berods net trys katytės čia, kurios po parodų ims lauktis kačiukų pirmųjų. Tada dar trys mėnesiukai-ir kačiukas namie
Galvoju ką čia daro šokoladinis...maisto nevagia (visai nėra apžora...), gėlių yra pakapstęs, bet šiaip vos vos, draskykle naudojasi... Aj, aš tokia jį įsimylėjusi, kad man jis minusų neturi
baiginėjam Royal Canin, galvoju gal ir Monytę prie tokio pervesti, kaip tėvelių katė maitinasi?
Monytė įpratinta prie RC sensible dėl laisvų vidurių problemos, bet viduriukai jos tikrai nėra kieti, net ir nuo RC.
Kaip atrodo katės pratinimas prie kitokio maisto? Ar Acana kokybiškesnis (iš aprašo atrodo, kad taip) už RC? ar pratinti mėginant maišyti, ar iškart duoti kitokį?
reikia pradžioj maišyti seną su nauju. pamažu pratinti.
Apie šį mistelį nzn, mes Royal caninu sterilizuotoms šeriam, dar gauna to paties canino drebučiuose šlapio.
Auklėti - taip, reikės, tiek 3 mėnesių, tiek 7 metų katuką. Nauji namai - nauja tvarka - naujos taisyklės. man atrodo, katės pernelyg gudrios, kad šito kozirio neišnaudotų į naujus namus parvežtos.
Sutinku, jad myletumem ne maziau, bet kai kaina ju ta pati tai man aisku geriau maziukas ir kada man reikia, ty po nauju, negu paauges ir dar prasyt zmogaus, kad paaugintu, palaikytu
Papildyta:
tikrai taip ;)
Mergaites, jei kas turesit vadas po naujuju, mielai lauksiu pasiulymu