Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(RoYa @ 2016 10 20, 11:44)
Kažkur skaičiau, kad ES ar Amerikoj jos yra penketuke, nu o mes LTU penketuko nepasieksim, (bent i dvidešimtuką populiariausių patekti hmm.gif ),  taip kad laikantis taisyklių ir nedarant Latviškų baikų, tai jos ir liks išrinktiesiems  tongue.gif

O kas per baikos? Mano bendradarbė žiūrinėjasi LV, nes Latvijoje didesnė pasiūla?
Atsakyti
Aha visai nedaug liko 😊 tik prasysiu Edkos iki lapkricio 6 paauginti.....kad netektu katineliui atvykus i namus pirma savaite vienam gyventi blink.gif nes man kas antra para dirbti teks...... Varda manau paliksim dokumentini .... Dandy ...graziai skamba ax.gif
Laipyne pirkau is pigu.lt....ten ryskiai viskas pigiau ir kokybe tikrai puiki...ikelciau nuotrauka bet nezinau kaip per telefona ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astija: 21 spalio 2016 - 12:49
QUOTE(Astija @ 2016 10 21, 13:49)
Aha visai nedaug liko 😊 tik prasysiu  Edkos iki lapkricio 6 paauginti.....kad netektu katineliui atvykus i namus pirma savaite vienam gyventi  blink.gif  nes man kas antra para dirbti teks...... Varda manau paliksim dokumentini .... Dandy ...graziai skamba  ax.gif
Laipyne pirkau is pigu.lt....ten ryskiai viskas pigiau ir kokybe tikrai puiki...ikelciau nuotrauka bet nezinau kaip per telefona  ax.gif

Pamyluosim dar iki lapkričio 6 d. jokių problemų, jau dabar vis galvoju, kaip bus sunku su jais išsiskirti ax.gif

Dandy draskyklė tokia:
user posted image

o namelis miegui ir žaidimams irgi superinis
Atsakyti

ogogo laipynė, čia ir dviems katinams vietos pakaktų  :yahoo: 

Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/b24fc3883773672fb15d206c4dcb3695151.jpg]b24fc3883773672fb15d206c4dcb3695151.jpg[/URL]

PENKTADIENISSSSSSSSS :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Atsakyti
Aciu edka uz nuotraukos ikelima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Bandau kelti ax.gif
Atsakyti
Sveikos burmų gerbėjos ir augintojos 4u.gif Priimkit į savo būrį 4u.gif Ilgai su šeima sprendėm, kokią veislę pasirinkti, ir priėjom bendro sprendimo - burma wub.gif Mano kriterijai būtų, kad nesišertų ir su vaikais sutartų (šeimoje turim penkiametę dukrą) ir aš labiau linkau ties kornišreksu, deja, jo specifinė išvaizda patiko tik man - dukra ir vyras nubalsavo už burmą smile.gif Vienbalsiai sutarėm pirkti sabalinę wub.gif Susiradau jūsų temą ir "registruojuosi" smile.gif Labai naudingas buvo ir tas kažkieno įdėtas reportažas 4u.gif Įsitikinau, kad jos nesišeria baldų nedrasko ir su vaikais sutaria smile.gif
Kur patarsit jas pirkti? skelbiu.lt žiūriu skelbimų ne kažką, ar "ne sezonas" ar kitur ieško reikia? Taip supratau "pagooglinus", kad standartinė jų grynaveislių su dokumentais kaina 500 eur? Gal kas nors iš jūsų jas veisiat ir po naujųjų turėsit pardavimui kačiukų wub.gif 4u.gif
Dar labai įdomu, ar yra šias kates auginančių ne butuose, o namuose? Ar išleidžiat jas vasarą laisvai į lauką? Mes gyvenam nuosavam name ir galvoju, kad būtų gerai, jei galima ją vasarą būtų laisvai į lauką išleidinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 21 spalio 2016 - 16:38

oi Astija, koks urvelis juokingas :D Burmos labai mėgsta visokius maišelius, dėžutes, tai, manau, šitas jam labai patiks  :wub: 

Atsakyti

YLANG,

Nėra taip, akd burmos visai nesišeria. Jos šeriasi, bet minimaliai. Mes nieko papildomai nevalom, nesiurbliuojam, tačiau nesakau, kad visai nesišeria  :) 

Su vaikais - maniškis mažosios privengia, didesnįjį laiko sau lygiu, jie abu tokie chuliganai draugeliai. Švelniausias mūsų šokoladinis yra man ir vyrui. persekioja su tuo švelnumu, praeit neduoda :D nespėji atsidust atsisėdus-jau raitosi ant kelių :D 

Nzn, pas edką kas liko? Gal jau visi nupirkti?

Turiu patinėlį, tai švelnumo įsikūnijimas, galėtų-įsimūrytų į mane  :D jau kelintą naktį nubundu nuo jo ūsų kutenimo-snukelį pasideda prie pat mano nosies ir parpiam :wub: 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 21, 16:38)
<p>YLANG,</p><p>Nėra taip, akd burmos visai nesišeria. Jos šeriasi, bet minimaliai. Mes nieko papildomai nevalom, nesiurbliuojam, tačiau nesakau, kad visai nesišeria  smile.gif </p><p>Su vaikais - maniškis mažosios privengia, didesnįjį laiko sau lygiu, jie abu tokie chuliganai draugeliai. Švelniausias mūsų šokoladinis yra man ir vyrui. persekioja su tuo švelnumu, praeit neduoda biggrin.gif nespėji atsidust atsisėdus-jau raitosi ant kelių biggrin.gif </p><p>Nzn, pas edką kas liko? Gal jau visi nupirkti?</p><p></p><p>Turiu patinėlį, tai švelnumo įsikūnijimas, galėtų-įsimūrytų į mane  biggrin.gif jau kelintą naktį nubundu nuo jo ūsų kutenimo-snukelį pasideda prie pat mano nosies ir parpiam wub.gif </p>

Na, kad minimaliai seriasi tas gerai smile.gif mes pirksim sau seimos nari, ne parodom, tai kai stresu nebus gal nesisers daug ax.gif
Lytis mums nebus svarbi, spalva-taip smile.gif
Edka taip supratau viska perskaiciusi jau rado naujus namus burmiukui. Bet mes labiau norim po naujuju, pavasariop smile.gif iki to laiko neskubant visa inventoriu supirksiu, todel is anksto jau pradedu dometis, kur ir pas ka, is patikimu ranku bus galima nupirkti smile.gif taip suprantu kai kurios nares cia uzsiima ju veisimu 4u.gif
Gal dar kas apie kainas pasisakys, uz kiek galima nupirkti grynaveisli sabalini 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 21 spalio 2016 - 16:55
QUOTE(ylang @ 2016 10 21, 17:47)
Lytis mums nebus svarbi, spalva-taip smile.gif
Edka taip supratau viska perskaiciusi jau rado naujus namus burmiukui. Bet mes labiau norim po naujuju, pavasariop smile.gif iki to laiko neskubant visa inventoriu supurksiu, todel is anksto jau pradedam dometis, kur ir pas ka bus galima nupirkti smile.gif

Ylang, turiu dar vieną gražuolį sabalinuką ☺

Atsakyti

YLANG, bus tų burmiukų, žinoma, bet jokių garantijų, kad bus sabaliukų  :) dar nėra nėštukių net, tad patarčiau imti EDKOS likusį, supirkti viskam nereikia daug laiko  :) juk palaikyti gali katuką.

Kainų klauskit Edkos, bet jūsų minėta suma už dokumentinį kačiuką panaši ir yra

Atsakyti