O kas per baikos? Mano bendradarbė žiūrinėjasi LV, nes Latvijoje didesnė pasiūla?
O kas per baikos? Mano bendradarbė žiūrinėjasi LV, nes Latvijoje didesnė pasiūla?
Laipyne pirkau is pigu.lt....ten ryskiai viskas pigiau ir kokybe tikrai puiki...ikelciau nuotrauka bet nezinau kaip per telefona
Laipyne pirkau is pigu.lt....ten ryskiai viskas pigiau ir kokybe tikrai puiki...ikelciau nuotrauka bet nezinau kaip per telefona
Pamyluosim dar iki lapkričio 6 d. jokių problemų, jau dabar vis galvoju, kaip bus sunku su jais išsiskirti
Dandy draskyklė tokia:
o namelis miegui ir žaidimams irgi superinis
ogogo laipynė, čia ir dviems katinams vietos pakaktų
[URL=http://www.part.lt/perziura/b24fc3883773672fb15d206c4dcb3695151.jpg][/URL]
PENKTADIENISSSSSSSSS
Kur patarsit jas pirkti? skelbiu.lt žiūriu skelbimų ne kažką, ar "ne sezonas" ar kitur ieško reikia? Taip supratau "pagooglinus", kad standartinė jų grynaveislių su dokumentais kaina 500 eur? Gal kas nors iš jūsų jas veisiat ir po naujųjų turėsit pardavimui kačiukų
Dar labai įdomu, ar yra šias kates auginančių ne butuose, o namuose? Ar išleidžiat jas vasarą laisvai į lauką? Mes gyvenam nuosavam name ir galvoju, kad būtų gerai, jei galima ją vasarą būtų laisvai į lauką išleidinėti.
oi Astija, koks urvelis juokingas Burmos labai mėgsta visokius maišelius, dėžutes, tai, manau, šitas jam labai patiks
YLANG,
Nėra taip, akd burmos visai nesišeria. Jos šeriasi, bet minimaliai. Mes nieko papildomai nevalom, nesiurbliuojam, tačiau nesakau, kad visai nesišeria
Su vaikais - maniškis mažosios privengia, didesnįjį laiko sau lygiu, jie abu tokie chuliganai draugeliai. Švelniausias mūsų šokoladinis yra man ir vyrui. persekioja su tuo švelnumu, praeit neduoda nespėji atsidust atsisėdus-jau raitosi ant kelių
Nzn, pas edką kas liko? Gal jau visi nupirkti?
Turiu patinėlį, tai švelnumo įsikūnijimas, galėtų-įsimūrytų į mane jau kelintą naktį nubundu nuo jo ūsų kutenimo-snukelį pasideda prie pat mano nosies ir parpiam
Na, kad minimaliai seriasi tas gerai mes pirksim sau seimos nari, ne parodom, tai kai stresu nebus gal nesisers daug
Lytis mums nebus svarbi, spalva-taip
Edka taip supratau viska perskaiciusi jau rado naujus namus burmiukui. Bet mes labiau norim po naujuju, pavasariop iki to laiko neskubant visa inventoriu supirksiu, todel is anksto jau pradedu dometis, kur ir pas ka, is patikimu ranku bus galima nupirkti taip suprantu kai kurios nares cia uzsiima ju veisimu
Gal dar kas apie kainas pasisakys, uz kiek galima nupirkti grynaveisli sabalini
Edka taip supratau viska perskaiciusi jau rado naujus namus burmiukui. Bet mes labiau norim po naujuju, pavasariop iki to laiko neskubant visa inventoriu supurksiu, todel is anksto jau pradedam dometis, kur ir pas ka bus galima nupirkti
Ylang, turiu dar vieną gražuolį sabalinuką ☺
YLANG, bus tų burmiukų, žinoma, bet jokių garantijų, kad bus sabaliukų dar nėra nėštukių net, tad patarčiau imti EDKOS likusį, supirkti viskam nereikia daug laiko juk palaikyti gali katuką.
Kainų klauskit Edkos, bet jūsų minėta suma už dokumentinį kačiuką panaši ir yra