Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(wingele @ 2016 10 19, 13:41)
Prisipazinkite kas dar turite kaciuku, paskutiniu metu labai daug uzklausimu gaunu, ypac sia savaite (matomai po laidos), nezinau kur zmones nukreipti isigyti tu musu svelnuciu Burmiuku. rolleyes.gif

Wingele, yra dar laisvas sabalinis berniukas, galite drąsiai nukreipti.
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2016 10 19, 13:30)

nukreipiau du zmones pas jus, kas pirmesnis tas gudresnis bigsmile.gif
Atsakyti
Monyte,
Laidos rengejai norejo pailiustruoti butent musu t.y. LT burmomis reportaza, o kadangi nespejom atsiklausti, nes buvo duota tikviena diena, tai RoYa ir suveike cia geitai 4u.gif Tikiuosi nepazeidem kieno teisiu...
Astija,
Sveikinu su nauju burmiuku ir kveiciu prisijungti prie musu burmyno seimos 4u.gif
Wingele,
Taip, Della vyresne Yvos sese ir abi yra grazaus kreminio lelijinio atspalvio wub.gif

Na, matau, kad tikrai po laidos forumas pagyvejo bis.gif Burmos tikrai vertos daugiau demesio!
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2016 10 19, 11:05)
Pagaliau issirinkome kaciuka  4u.gif
Suzavejo be galo burmiukai...laukiam kada parsivesim namo sokoladini berniuka  Dandy  ax.gif is Edkos
Dziaugiuosi paklausius jusu patarimu.....
ax.gif

ooo, sveikinimai, pamatysit, kad berniukas pranoks jūsų lūkesčius, svarbiausia-auklėkit, kad ir kokios nuostabios burmos, bet ir jos mažoms reikalingos taisyklės smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(edka @ 2016 10 19, 14:30)

oi grožis. Man kakaip iš burmų pačios pačiauisios šokoladinės (norėjau tajų katės spalvinio derinio smile.gif). Tada sabalinės. wub.gif Ir dar margos labai gražios būna, išskirtinės. ir ryžos biggrin.gif Žodž, nu labai platus pasirinkimas, nors perplyšk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vladuke @ 2016 10 19, 17:19)

Na, matau, kad tikrai po laidos forumas pagyvejo bis.gif Burmos tikrai vertos daugiau demesio!

dėmesio tai taip, bet tada ir kyla pavojus, kad atsiras daugintojų.... pažiūrėkit kas darosi su britukais, rusų mėlynaisiais? Krūva neaišku ko, pridaugintų vardan mados unsure.gif geriau jau tegu burmos lieka išrinktiesiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 20, 08:26)
dėmesio tai taip, bet tada ir kyla pavojus, kad atsiras daugintojų.... pažiūrėkit kas darosi su britukais, rusų mėlynaisiais? Krūva neaišku ko, pridaugintų vardan mados  unsure.gif geriau jau tegu burmos lieka išrinktiesiems  biggrin.gif

Kažkur skaičiau, kad ES ar Amerikoj jos yra penketuke, nu o mes LTU penketuko nepasieksim, (bent i dvidešimtuką populiariausių patekti hmm.gif ), taip kad laikantis taisyklių ir nedarant Latviškų baikų, tai jos ir liks išrinktiesiems tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoYa: 20 spalio 2016 - 10:47
QUOTE(Astija @ 2016 10 19, 11:05)
Pagaliau issirinkome kaciuka  4u.gif
Suzavejo be galo burmiukai...laukiam kada parsivesim namo sokoladini berniuka  Dandy  ax.gif is Edkos
Dziaugiuosi paklausius jusu patarimu.....
ax.gif

Kaip šaunu!Sveikinu įsigijus naująjį šeimos narį wub.gif Ir pritariu BURMESS,reikia katinuką auklėti jau nuo pačių pirmųjų dienų mirksiukas.gif Kad ir kokios burmos elegantiškos ir mielos,bet savo pasiutimo turi biggrin.gif Lauksim dabar nuotraukyčių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(RoYa @ 2016 10 20, 11:44)
Kažkur skaičiau, kad ES ar Amerikoj jos yra penketuke, nu o mes LTU penketuko nepasieksim, (bent i dvidešimtuką populiariausių patekti hmm.gif ),  taip kad laikantis taisyklių ir nedarant Latviškų baikų, tai jos ir liks išrinktiesiems  tongue.gif

Ir gerai,tegul jos ir lieka išrinktiesiems.Bent neištautės.O man visada malonu matyti nustebusius žmonių veidus,kai pasakau kokios veislės mano kiciai.Ir visada su malonumu papasakoju kokios jos nuostabios.Visi lieka pakerėti spalvų grožio bei kailiuko švelnumu.Ir labai nustemba,kad jos nebega,nesislepia,o sukenėjas šalia.Jei kas iš pažįstamų užsuka tada kai jos miega,iš karto pasigenda biggrin.gif
Atsakyti
Oi laukiu nesulaukiu kada parsivesim namo mazyli 😊
Jau viska pasiruosem, susipirkau, belieka tik sulaukti ax.gif
Butinai pasirodysim 4u.gif
Atsakyti

Reik tikėtis, bet praktika rodo, kad išpopuliarėjus veislei, atsiranda masė bedokumenčių alia britukų, alia škotukų irrtt ir pan.....

Atsakyti

Žmonės dar nieko nežino apie burmas, aš pati buvau negirdėjusi. 

man ta savybė jų-drąsa ir bendravimas su žmonėmis-labiausiai patiko. išgirsta skabutį, ar kad durys rakinamos-ir varo žiūrėti, kas PAS JĮ atėjo  :D 

Atsakyti

kada atsivešit jau? Vardą sugalvojote?

Kokia draskyklė? Mūsų šokoladui tai MB sumeistravo, pagal mano brėžinius, turėjom gražaus laiko laukti (nors prisimenu, kaaaaip ilgai tie mėnesiai ėjo...)

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 21, 09:21)
<p>kada atsivešit jau? Vardą sugalvojote?</p><p>Kokia draskyklė? Mūsų šokoladui tai MB sumeistravo, pagal mano brėžinius, turėjom gražaus laiko laukti (nors prisimenu, kaaaaip ilgai tie mėnesiai ėjo...)</p>

BurmeSS, Astijai ne daug liko laukti smile.gif šiek tiek daugiau nei savaitėlę smile.gif spalio 29 d. katinėliui jau 3 mėnesiai ir galės keliauti į naujus namus smile.gif

Labai tikiuosi, kad naujieji šeimininkai mus ir toliau džiugins burmiukais smile.gif
Atsakyti

oi tai visai mažai laukti  :bis 

Mano draugė su pilka burma žada dalyvaut parodoj lapkričio mėn. Ateity bus burmiukų  :wub: 

Atsakyti