Mano Yva po sterilizacijos Nebesiverzia taip I lauka, jei išeina I terasa tai taip atsargiai pasivaiksto ir pareina.
Nėr ko laukais lakstyti pasileidus plaukus, pensija ;)
Zinokit leidziu drasiai ryte pirmu reikalu i lauka, tada namo pavalgyt, tada vel i lauka. Protingas jis pas mus, kai namo nori tai ant virtuves palanges uzzoka ir ziuri sreko katino zvilgsniu kai geras oras duodasi lauke iki negalejimo, po to namo ir miega kai vesiau ar lyja - neisstumsi
Uzdetas jam antkaklis nuo uodu/erkiu/blusu, tai nieko neprisigaudo.
Namie jo tualeta valyt yra mano pareiga, tai as db kaifuoju, nes kai silta, jo dezute svari svari, viska jaunuolis lauke padaro
na, aš apie katinų darymą lauke turiu labai prastą nuomonę...Labai Geriau tegu visi katinai daro dėžutėse namie....
Liepos antra savaite kažkur. Visa info bus veislyno Facebook'e.
Batuotas katinas, taip?>
Geras laikas katukams, pas šeimininkus keliaus rudenį, kai visi jau į darbus, mokyklas.
Ddruska berods minėjo, kad šiemet į pasimatymą keliaus jos katė, turbūt Kalėdoms katukų būtų dar. Bet čia tik planai rožiniai
Praūžė paroda, buvo trys burmos, sabalinė kažkieno metinukė ir Ddruskos dvi. Sakė, žmonės klausinėja, vienas specialiai burmos atvažiavo, būtų pirkęs iškart, nu bet nėr.
Merginos, VEISĖJOS (ne daugintojos kokios), sukursiu FB puslapį visoms LT burmoms, kad žmonės galėtų lengvai rasti veislynus ir jų naujienas, planus, ar ok?
Kas iš veisėjų norite, rašykite, aš kai sukursiu atsiųsiu jums prisijungimo duomenis. Manau, kad žmonėms tikrai reikia tokio puslapio, kur viskas vienoje vietoje ir visi kačiukai SU DOKUMENTAIS, tikros burmos
Praūžė paroda, buvo trys burmos, sabalinė kažkieno metinukė ir Ddruskos dvi. Sakė, žmonės klausinėja, vienas specialiai burmos atvažiavo, būtų pirkęs iškart, nu bet nėr.
Merginos, VEISĖJOS (ne daugintojos kokios), sukursiu FB puslapį visoms LT burmoms, kad žmonės galėtų lengvai rasti veislynus ir jų naujienas, planus, ar ok?
Kas iš veisėjų norite, rašykite, aš kai sukursiu atsiųsiu jums prisijungimo duomenis. Manau, kad žmonėms tikrai reikia tokio puslapio, kur viskas vienoje vietoje ir visi kačiukai SU DOKUMENTAIS, tikros burmos
Ok,noriu.
Jau girdejus kad buvo sabaline Burma is Lt, tik neturiu nuovokos kieno ji😀sake snukutis kitoks atrodo☺