mūsiškės tokiu atveju ausys pavirsta lūšies ausytėmis - atsilošia aukštyn ir stačios stačios. šiandien dukra iš senos dėžės pagamino katei namelį - uždarą, tik su anga įlįsti. ištiesė minkštai. koooks gėris daug geriau, nei visokie ten pirktiniai namai
mūsiškės tokiu atveju ausys pavirsta lūšies ausytėmis - atsilošia aukštyn ir stačios stačios. šiandien dukra iš senos dėžės pagamino katei namelį - uždarą, tik su anga įlįsti. ištiesė minkštai. koooks gėris daug geriau, nei visokie ten pirktiniai namai
Sveikos siu nuostabiu kaciu myletojos! Tevams teko atsisveikinti su 10 metu burmyte, verkem visa seima, nes buvo nepakartojama, pati brangiausia ir mylimiausia seimos nare, tokia ir liks musu visu sirdelese. Bet noriu paklausti, kaip dabar situacija su burmom Lietuvoje? Norim uzpildyti ta didele tustuma likusia sirdyje ir ieskom katytes, kuriai bus sudarytos pacios geriausios salygos ir bus mylima, kaip visi mamos vaikai kokios dabar rinkos kainos? Ar nusimato naujos vados? O gal kas turite parduoti?
Uzuojauta del netekties!
Mes po geros savaites suzinosime ar turesime kaciuku.
Uzuojauta del netekties!
Mes po geros savaites suzinosime ar turesime kaciuku.
Tikėsimės bus
Dešimt metų dar nesena katytė... Neįsivaizduoju, kaip reiks atsisveikint... mano katinas tobulas... Jis tiesiog nerealus...
O jau kantrybė... Šuniukas jau ausis apkramtęs, pačiumpa už kaklo katiną ir tempia-o tas ramus toks, tikras džentelmenas Kai šuo per daug sau leidžia-įkanda, bet šiaip nerealiai pakantus šuniukui Net patenkintas juo
Atejo laikas musu seimynai isigyti gyvuna, apsisprendeme, jog norime butent burmos veisles katytes. Rasau visiems ka randu, ir i uzsieni, ir lietuvoje.
Galbut turite vada? Arba galite rekomenduoti gera veislyna? Domina tik gyrynaveisliai katiniukai.
katyte musu seimoje uzims ypatinga vieta, rupinaimes ir mylesime visi kartu 🙂
Jeigu zinote ir galite rekomenduoti, parasykite man asmeniskai, busiu begalo dekinga 😊
Šaunu, kad daugėja burmėtojų, ir dar šauniau, kad jie ieško grynaveislių, tikrų burmų, o ne daugintojų prikeptų alia burmų
Sveiki visi, kaciu myletojai 🌹
Atejo laikas musu seimynai isigyti gyvuna, apsisprendeme, jog norime butent burmos veisles katytes. Rasau visiems ka randu, ir i uzsieni, ir lietuvoje.
Galbut turite vada? Arba galite rekomenduoti gera veislyna? Domina tik gyrynaveisliai katiniukai.
katyte musu seimoje uzims ypatinga vieta, rupinaimes ir mylesime visi kartu 🙂
Jeigu zinote ir galite rekomenduoti, parasykite man asmeniskai, busiu begalo dekinga 😊
Jei Jus Sandra tai bendravome siandien per Fb😀
[URL=http://www.part.lt/perziura/6175f9af7070a2cf02a37268a4cdd398546.jpg][/URL]
ką jūs?
Ir pievos sėjoj dalyvauja ant traktoriuko važinėjasi
Oj, merginos, mano Grikis-medžiotojas į lauką leidžiam kai tik nori (kai šilta tas jo noras kasdieninis ) tai jau antrą vakarą iš laukų po pelę partempia pagavęs atneša klibančią ir "užžaidžia" bet jau kai lauką nuolat leidžiam, vakare ir kalbėt jam noro nelieka, kaip vandens į burną prisėmęs
oi gražu, lauke jiems patinka Grikis nepabėga?
Maniškis tik pro balkoną pasaulį pažįsta
Mano Yva po sterilizacijos Nebesiverzia taip I lauka, jei išeina I terasa tai taip atsargiai pasivaiksto ir pareina.