Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Aisku:) pasilinksmino be pasekmiu ;) 

Mano sokoladinio ausys vargses, suo vis i jas taikosi. Tai jau matosi...ale abu geri. Abiems patinka dukti :)

Atsakyti
QUOTE(bauzione @ 2017 05 02, 22:07)
  kazkaip baisu, gal kas turit patirties siuo klausimu?
Papildyta:
p.s. gal kas artimiausiu metu laukiat burmiskos seimos pagausejimo?

Galiu tik papasakoti apie savo katę.Nes kiekviena katytė su davo charakteriu.Apsiuostymams sugaišom nepilnai savaitę(tikrai galvojau kad užtruksim ilgiau)Kai jau pradėjo per durų plyšį žaisti vienas su kitu-atsargiai suleidom į viena kambarį.Tad su Arčiu Leila apsiprato gana greitai,tik ant mūsų pyko ilgokai.Pati katė taip pat pasikeitė. Tapo nuošalesnė ir nervingesne.Nes Arčis ją pastoviai medžioja.Plius dar mėgėjas parėkaut,tai tą dėmesi sau ir susigrobia.Jam vis veiksmo reikia,o Leila raimi.Tad dar priklauso kokio charakterio bus antrasis katinukas. Nepatariu įsigyti tos pačios lyties katės.Nes gali prasidėti konkurencijos dėl teorijos ir panašiai.Šiaip turėti 2 katės smagu. Įdomu stebėti jų tarpusavio santykius,bei juoktis iš jų siautulioa arba saldžiai prisnūsti su jais kartu. Leila tai išvis migdukas pas mus.Jei prigulus poilsio-susirangė šalimais-tikrai užmigsi: D Tikiuosi kad padėjau nors kiek.Ir mes bijojiom,kai nusprendėm įsigyti antra katę,bet dabar viskas gerai 👌

vartotojo įkelta nuotrauka

Karšta vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R@skil@: 07 gegužės 2017 - 00:54
Apie ką tylim?Kur visos burmėtojos išsislapstė?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/e283a118b3847fe65519b95765adcd8f230.jpg]e283a118b3847fe65519b95765adcd8f230.jpg[/URL]

Rasakila, kaip ne broliai, ka? Mano toks sviesus buvo tik vaikystej, dabar va kokis patapo.

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 05 09, 09:28)
Rasakila, kaip ne broliai, ka? Mano toks sviesus buvo tik vaikystej, dabar va kokis patapo.</p>

Visiškos priešingybes.Jūsiškis-tamsus, Arčis-šviesus.Jūsiškis-tylus, maniškis-plepus.Matyt iš visų brolių kalbėjimo genus susirinko biggrin.gif
Atsakyti

Visiškos priešingybes.Jūsiškis-tamsus, Arčis-šviesus.Jūsiškis-tylus, maniškis-plepus.Matyt iš visų brolių kalbėjimo genus susirinko biggrin.gif

Kol taviskis eilej prie kalbos stovejo maniskis tyliai prie spalvos tamsumo :)

Atsakyti
Mano kate del "plepumo" irgi nera "plepi"...bet per morciu jau db gerokai garsiau parekauja nei pirmus kartus doh.gif gerai tik, kad naktimis susipranta patylet ir miega kartu su visais...kitu atveju, nzn, kaip reiketu istverti...nes mano katei morcius, pasirodo, nuolatine busena (kai nesilaukia...)...
Atsakyti
QUOTE(ddruska @ 2017 05 11, 12:48)
Mano kate del "plepumo" irgi nera "plepi"...bet per morciu jau db gerokai garsiau parekauja nei pirmus kartus doh.gif gerai tik, kad naktimis susipranta patylet ir miega kartu su visais...kitu atveju, nzn, kaip reiketu istverti...nes mano katei morcius, pasirodo, nuolatine busena (kai nesilaukia...)...

Gerai dar kad naktį miega.Leila,kai dar buvo nesterelizuota,ir naktį rekaudavo.O pertaukos tarp morciu buvo labai trumpos unsure.gif tai naktį pasiimdavau ją pas save apsikabindavau ir guledavom taip,kad visa simyna galėtų išsimiegoti.
Atsakyti
Della smile.gif https://www.youtube....h?v=HAfskQHuQZI
Atsakyti

Žvėris :)))

Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2017 05 16, 13:54)

Kokia figūringa, grakšti katė wub.gif Mūsų Mona irgi tokia pat liaunutė, grakšti, kai dūksta - lūšiuko ausimis wub.gif tik spalva skiriasi, ir jūsiškės uodega puresnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2017 05 16, 14:36)
Kokia figūringa, grakšti katė  wub.gif Mūsų Mona irgi tokia pat liaunutė, grakšti, kai dūksta - lūšiuko ausimis  wub.gif tik spalva skiriasi, ir jūsiškės uodega puresnė  wub.gif

papūtusi ne tik uodegą, bet ir keterą biggrin.gif čia iš pasiutimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 16 gegužės 2017 - 14:44