QUOTE(intec @ 2017 04 27, 11:08)
Vešim pas veterinarą gegužę, nes skiepukai priklauso ir teirausimės ar gali tiek nerimauti ilgai katinukas, o gal aš rezultato noriu per greit?
Visų pirma , kuo dideliausi sveikinimai su šeimos pagausėjimu
!
Dėl katinuko - gali būti ir prigimtinis reikalas iš operos solistų , gali ir adaptacinis periodas būti, kai katukui atrodo "kažkas ne taip" dėl naujos gyvenimo vietos, o gali būti ir neatlikta kastracija arba ji dalinė ( esu skaičius, kai katinui buvo atlikta tik vienos sėklidės kastracija, kai tuo tarpu antroji buvo nenusileidusi ir "tupėjo" kirkšny ir nebuvo pašalinta, o šis ir toliau sėkmingai morčiavo...) . Prie progos kartu su skiepu ir su veterinaru pasitarsit.
QUOTE(kulverstuk @ 2017 04 30, 12:47)
...gurmane musu
Ne , ji niekada nepames savo svajonės iš normalios katės tapti pirma pasaulyje kate-vegetare
QUOTE(BurmeSS @ 2017 04 30, 16:10)
As savojo irgi i nieka. Jis toks kantrus su suniuku, toks vyriskis tikras. Ka tik migrena buvo tai miegojom su juo 3 val. Gleby mano
Mano mergaitė irgi su migrena gyvena
... Mūsų Tekila visada jos slaugė-prižiūrėtoja, užtenka jai išgirst net juokais kokią "dejonę", tuoj pat prisistato tyliai miauksėdama ir lipa iškart jai ant pilvo ar kaklo