Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Niu Yva irgi nerekauja 😂

Visas i mama  :wub: 

Atsakyti
Keičiu rėkiantį katiną į nerėkiantį biggrin.gif siūlyti įvairius variantus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoj @ 2017 04 30, 11:26)
Keičiu rėkiantį katiną į nerėkiantį  biggrin.gif siūlyti įvairius variantus  lotuliukas.gif

Papasakosiu musu sio ryto nuotykius.
Mona viduriuoja. Be vemimo ir kitu fejerverku,bet vel viduriuoja,reikia uodegyte valyti. Akivaizdu,kad kazkuo nakti pasivaisino. Lauzom galvas, KUO - maisto palikta nebuvo,geliu namie neber... ko, po galais, ji pririjo???
ir cia as pamatau savo svoguna,pamerkta ant lango laiskams auginti. Dar vakar buvusi LAISKINIU svogunu, o siandien jau tiesiog svoguna,su keliais zaliais nukabusiais suvargusiais siuleliais,kuriuos vakar butum pavadines laiskais.
gurmane musu wub.gif bet niekada, i nieka jos nekeisciau wub.gif mylim tokia, isdykusia, margute musu Cinamona wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 30 balandžio 2017 - 10:48
QUOTE(kulverstuk @ 2017 04 30, 10:47)
Papasakosiu musu sio ryto nuotykius.
Mona viduriuoja. Be vemimo ir kitu fejerverku,bet vel viduriuoja,reikia uodegyte valyti. Akivaizdu,kad kazkuo nakti pasivaisino. Lauzom galvas, KUO - maisto palikta nebuvo,geliu namie neber... ko, po galais, ji pririjo???
ir cia as pamatau savo svoguna,pamerkta ant lango laiskams auginti. Dar vakar buvusi LAISKINIU svogunu, o siandien jau tiesiog svoguna,su keliais zaliais nukabusiais suvargusiais siuleliais,kuriuos vakar butum pavadines laiskais.
gurmane musu  wub.gif bet niekada, i nieka jos nekeisciau  wub.gif mylim tokia, isdykusia, margute musu Cinamona  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš savo rėksnio irgi į nieką nekeisčiau wub.gif
Atsakyti

As savojo irgi i nieka. Jis toks kantrus su suniuku, toks vyriskis tikras. Ka tik migrena buvo tai miegojom su juo 3 val. Gleby mano  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 04 30, 15:10)
<p>As savojo irgi i nieka. Jis toks kantrus su suniuku, toks vyriskis tikras. Ka tik migrena buvo tai miegojom su juo 3 val. Gleby mano  wub.gif </p>

wub.gif wub.gif puikiausias vaistas nuo visų ligų, blogų nuotaikų, vienatvės, baimės, liūdesio... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(intec @ 2017 04 27, 11:08)

Vešim pas veterinarą gegužę, nes skiepukai priklauso ir teirausimės ar gali tiek nerimauti ilgai katinukas, o gal aš rezultato noriu per greit?

Visų pirma , kuo dideliausi sveikinimai su šeimos pagausėjimu 4u.gif !
Dėl katinuko - gali būti ir prigimtinis reikalas iš operos solistų , gali ir adaptacinis periodas būti, kai katukui atrodo "kažkas ne taip" dėl naujos gyvenimo vietos, o gali būti ir neatlikta kastracija arba ji dalinė ( esu skaičius, kai katinui buvo atlikta tik vienos sėklidės kastracija, kai tuo tarpu antroji buvo nenusileidusi ir "tupėjo" kirkšny ir nebuvo pašalinta, o šis ir toliau sėkmingai morčiavo...) . Prie progos kartu su skiepu ir su veterinaru pasitarsit. smile.gif

QUOTE(kulverstuk @ 2017 04 30, 12:47)
...gurmane musu  wub.gif

Ne , ji niekada nepames savo svajonės iš normalios katės tapti pirma pasaulyje kate-vegetare doh.gif

QUOTE(BurmeSS @ 2017 04 30, 16:10)
As savojo irgi i nieka. Jis toks kantrus su suniuku, toks vyriskis tikras. Ka tik migrena buvo tai miegojom su juo 3 val. Gleby mano  wub.gif 

Mano mergaitė irgi su migrena gyvena unsure.gif ... Mūsų Tekila visada jos slaugė-prižiūrėtoja, užtenka jai išgirst net juokais kokią "dejonę", tuoj pat prisistato tyliai miauksėdama ir lipa iškart jai ant pilvo ar kaklo smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, labai senai cia su savo Bonyte besilankiau, darbai, namai ir t.t., skaitau, dalinates apie balsingaja svelniuju brurmu puse, tai iskart prisiminiau, kaip skaiciau apie sia veisle (meilios, svelnios, sekioja kaip suo, bendraujancios ilgaamzes kates) ir nekantravau, kada tas stebuklas atsidurs pagaliau mano namuose. Kai tai ivyko, pirmiausia panika sukele toks gerklinis miauksejimas-atrodo kazkas maziulei negerai, reikejo poros menesiu, kad priprastum. O tada po keliu men, kaip perkunas viena nakti "baubimas". Prasidejo panelei morcius- dvi savaites be miego i darba ejau ir vis laukiau, kol kaimynai kokia instancija iskvies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dabar mano damai jau 4 metai, ji sterilizuota, sneka, bet saikingai, prisitaike prie mano poilsio ritmo, pradejau svarstyt, kad noretus i draugija jai antros tokios pat, bet Bonyte gyvunu beveik nemato svetimu, su zmonemis bendrauja pagal nuotaika:) kazkaip baisu, gal kas turit patirties siuo klausimu?
Papildyta:
p.s. gal kas artimiausiu metu laukiat burmiskos seimos pagausejimo?
Atsakyti

na, aš patirties turiu tik su kate ir šunimi. 2 metų šokoladas puikiai priėmė mano šunę, abi dūksta, pamiega, žodžiu, taika. 

Atsakyti

bauzione Jums geriausiai viska nupasakotu R@askil@, nes ji turi dvi burmas, ir jas isigijo ne vienu metu :)

Musu Bitei nepavyko susikergti, bandysime dar karta :)

Atsakyti

bauzione Jums geriausiai viska nupasakotu R@askil@, nes ji turi dvi burmas, ir jas isigijo ne vienu metu :)

Musu Bitei nepavyko susikergti, bandysime dar karta :)

o gal ir pavyko? Druska irgi nežinojo, nes katino šeimininkė nematė, o ta nesidavė, tai paaiškėjo tik kai ėmė požymiai rodytis :) Gal ir jūsų taip, slapta :) 

Atsakyti

o gal ir pavyko? Druska irgi nežinojo, nes katino šeimininkė nematė, o ta nesidavė, tai paaiškėjo tik kai ėmė požymiai rodytis :) Gal ir jūsų taip, slapta :)

Deja, morcius prasidejo. kergtis tai jie kergesi ir nekarta,bet per anksti nuvežėm.

Atsakyti