Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(Astija @ 2016 10 16, 15:19)
Na as tiesiog galvojau kad mergytes svelnesnes, todel noreciau daugisu nuomoniu...gal man tiesiog buvo papuoles ne svelnus berniukas

Pas mane mergaitė ir berniukas.Abudu meilūs savaip.Leila kapryzingesnė,įsižeidžia jei daugiau vyruką pamyluoji.Na,tikra moteris tongue.gif Arčis paprastesnis.Jis toks kaip meškinas.Gali ji niurkyt,minkyt ,bučiuot.Raitosi kaip koks ruonis,tik myluok jį.Su Leila neina taip.Bet manau pas visus savos situacijos ir savi gyvūnų charakteriai.Jegu reiktų rinktis berniukas ar mergytė-būtų labai sudėtinga.Todėl pritariu ButmeSS nuomonei.Neužsiciklinkit tik ties mergyte mirksiukas.gif berniukai taip pat laaabai meilūs wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 16, 15:16)
Vat mano šokoladinis, skirtingai nuo brolio, gan nekalbus. Retai užeina jam noras išsimiauksėt, tikrai retai. Matyt aš tiek daug kalbu, kad jam neverta nė prasižiot  biggrin.gif

Matyt visus plepumo genus Arčis susirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astija @ 2016 10 16, 14:19)
Na as tiesiog galvojau kad mergytes svelnesnes, todel noreciau daugisu nuomoniu...gal man tiesiog buvo papuoles ne svelnus berniukas

Mano sokoladas meilumo neispasakyto. Nzn net ar imanoma meilesniam but smile.gif
Atsakyti
Astija,
Del pasirinkimo, kaip ir minejau laidoje - jeigu ieskote istikimo, meilaus, atsidavusio seimos draugo daugeliui metu, o nesiruosiate selekciniam veismui - lytis ir spalva visiskai nesvarbu, nes imant bet kokios lyties ir spalvos burmiuka i namus - burmisko charakterio paketas garantuotas 4u.gif O individaulus katinelio elgesio ypatumai jau priklausys nuo jusu namuose nustatytu tvarkos taisykliu.
Ko neparode laidoje - kaip pas mus papuole rodyta katyte Della - ieskojom sokoladinio berniuko....o grizom i namus su lelijine mergyte, ir del to be galo laimingi rolleyes.gif
Todel vaziuokit i svecius pas burmas ir ziurekit prie ko sirdis linksta.
Pritariu R@skilai, katineliai berniukai tiesiog skirti niurkymui ir minkymui, katytes turi tam tikras ribas malonumamas, bet tai esmes nekeicia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladuke: 16 spalio 2016 - 16:34
Prašymas forumiečiams stengtis įdėti nuotraukas pritaikytas forumams, t.y., kad jos neišsiplėstu už psl. ribų. Pvz. part.lt psl yra keletas pasirinkimų kokio dydžio nuotrauka atvaizduoti, tai as renku 640, ir kopinu nuoroda pritaiktra naudoti forume, kitu atveju gaunasi, kad po tokiu dideliu nuotrauku nebepatogu skaityti, nes visi postai gaunasi iskraipyti. Sorry, nepykstu už dideles nuotraukas, tik noriu padeti tongue.gif
Atsakyti
Sokoladinis ypac po kastracijos pasidare rankinuku. Izulus rankinukas naktim isibruka tarp musu ir stumdosi nagais minkydamas biggrin.gif tipo pasislinkit biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien per LRT rodė laidą Mūsų gyvūnai apie burmas. Laidoje pozuoja ir burmišką charakterį atskleidžia mano Bellos mama Della wub.gif
Ačiū Vladukei už puikiai atskleistą burmų charakterį ir temperamentą4u.gif

http://www.lrt.lt/me...56/musu_gyvunai
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2016 10 16, 20:05)
Šiandien per LRT rodė laidą Mūsų gyvūnai apie burmas...

Super reportažas good.gif ... Vladuke ir RoYa - 4u.gif ..
Labai nustebau pamačius savo bent tris nuotraukas reportaže blink.gif ... Ar laidos kūrėjai jas tiesiog iš forumo pasiėmė mastau.gif . Vladuke, gal jūs ką apie tai žinot ?

Wingele ,
pasimatysim Vilniuje smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 10 18, 21:19)
Super reportažas  good.gif ... Vladuke ir RoYa -  4u.gif ..
Labai nustebau pamačius savo bent tris nuotraukas reportaže  blink.gif ... Ar laidos kūrėjai jas tiesiog iš forumo pasiėmė  ...

Monyte, aš 3 ar 4 psl. rašiau, kad skubiai laidai reikėjo nuotraukų, tai kaip ir be Jūsų visų leidimo jas paėmiau, ten išvardijau, kieno dar paėmiau ax.gif mirksiukas.gif Soriukas smile.gif
Atsakyti
Pagaliau issirinkome kaciuka 4u.gif
Suzavejo be galo burmiukai...laukiam kada parsivesim namo sokoladini berniuka Dandy ax.gif is Edkos
Dziaugiuosi paklausius jusu patarimu.....
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astija: 19 spalio 2016 - 10:07
QUOTE(Astija @ 2016 10 19, 10:05)
Pagaliau issirinkome kaciuka  4u.gif
Suzavejo be galo burmiukai...laukiam kada parsivesim namo sokoladini berniuka  Dandy  ax.gif is Edkos
Dziaugiuosi paklausius jusu patarimu.....
ax.gif

Astija, šauni naujiena, lauksime vėlesnio šeimos nario pristatymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 10 18, 21:19)
Super reportažas  good.gif ... Vladuke ir RoYa -  4u.gif ..
Labai nustebau pamačius savo bent tris nuotraukas reportaže  blink.gif ... Ar laidos kūrėjai jas tiesiog iš forumo pasiėmė  mastau.gif . Vladuke, gal jūs ką apie tai žinot ?

Wingele ,
pasimatysim Vilniuje  smile.gif ...

Va bus man ilysti i foruma karta i menesi ir praleidziu visas naujienas, teks irasa ziureti laidos.
Monyte, nesusitiksime, nespeju su darbais, tad i paroda tik gruodi vaziuosime.
Prisipazinkite kas dar turite kaciuku, paskutiniu metu labai daug uzklausimu gaunu, ypac sia savaite (matomai po laidos), nezinau kur zmones nukreipti isigyti tu musu svelnuciu Burmiuku. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 10 19, 12:41)
Va bus man ilysti i foruma karta i menesi ir praleidziu visas naujienas, teks irasa ziureti laidos.
Monyte, nesusitiksime, nespeju su darbais, tad i paroda tik gruodi vaziuosime.
Prisipazinkite kas dar turite kaciuku, paskutiniu metu labai daug uzklausimu gaunu, ypac sia savaite (matomai po laidos), nezinau kur zmones nukreipti isigyti tu musu svelnuciu Burmiuku. rolleyes.gif

Paziurejau laida, malonu buvo pamatyti Vladuke su Della ir RoYa su Lucky. Ziuriu i Della ir kokios jos panasios su Yva:)
Atsakyti