Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Sveikos merginos, pasipasakokit kuo seriat savo suaugusius katinus, Musu Rudolfui tuoj 2 metukai, seriu Hills jauniem sterilizuotiems. nu bet seriasi baisingai, eda maisteli noriai, koki pusmeti negauna nieko papildomai. Anksciau maniau, kad gal nuo mesytes , tuno, ar skanestu. Dabar negauna nieko . Nupirkau furminatoriu, kai pradejau sukuoti vos pati nepradejau sertis. Labai labai daug plauku. Namai irgi pilni plauku. patarkit ka daryti. pas veta tyrimus pilnus darem, visiskai sveikutis.
Atsakyti

Royak canin steriluzuotiems , su plaukais jokiu problemy visiskai ;)

parodykite Rudolfa, koks isaugo

Atsakyti
Aciu, BurmeSs, teks pameginti. O papildomai vitaminu duodat kokiu? Butinai ikelsiu savo dziaugsmo fotkiu, tik reikia nufotografuoti.
Atsakyti

Nieko papildomo. Tik sausiakas ir kelis kartus per sav royal canin guliasai. Viskas. 

Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2017 04 23, 23:31)
Sveikos merginos, pasipasakokit kuo seriat savo suaugusius katinus, Musu Rudolfui tuoj 2 metukai, seriu Hills jauniem sterilizuotiems. nu bet seriasi baisingai, eda maisteli noriai, koki pusmeti negauna nieko papildomai. Anksciau maniau, kad gal nuo mesytes , tuno, ar skanestu. Dabar negauna nieko .  Nupirkau furminatoriu, kai pradejau sukuoti vos pati nepradejau sertis. Labai labai daug plauku. Namai irgi pilni plauku. patarkit ka daryti. pas veta tyrimus pilnus darem, visiskai sveikutis.

Aš pasiūlyčiau suduoti kursą vitaminų , stiprinančių kailį, arba kursiuką žuvų taukų, tik ne žmogiškom dozėm..Jei po mėnesio visvien kailiukui bus "non stop", reiks dairytis kito maistuko iš sterilizuotiem serijos . Kažkur rusų forume skaičiau, kad burmyčių negalima furminatorium šukuoti.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Buvau šiek tiek pradingus, nes turim naują kleckiuką nestuke.gif , susprogau smile.gif Ir prie viso šito gėrio turim ir naują kleckiną- šokoladuką Marelį bigsmile.gif
Po ilgų paieškų, atradom Latvijoj, kaip tik važiavo giminaičiai ir parvežė jį į mūsų namučius. Augo jis lietuvių-latvių šeimoj, tai moka dvi kalbas tongue.gif
Ilgai teko kamantinėti kodėl parduoda dvimetį katiną (bijojau, kad kas negerai katukui), bet šeimininkai teigė, jog tiesiog grįždami namo 21-22val vakare nebeturi laiko juo rūpintis...Jų 11metis sūnus, tiesiog jo nemėgsta, o katukui gilus dėl to liūdesys. Na ką, ryžomės imti ir po ilgo bendravimo jis jau pas mus mirksiukas.gif
Kadangi esu dabar namie, šeima grįžta vakarais, pamaniau, dėmesio katukui bus per akis ir aišku, meilytės bigsmile.gif
Stresavom kokią parą rimtai, o paskui visai nieko, apsiprato. Pirmą dieną uostėm net tapetus tongue.gif Bet ir ėdė ir reikaliukus atliko, žaidė jau sekančią dieną. Bet praėjus parai prasidėjo šou-kniaukiam non stop unsure.gif Pradžioj galvojau namų ilgesys, liūdesys, tiesiog dar svetima vieta. Bet praėjo savaitė, po to dar viena ir kuo toliau, tuo labiau, mane ima nerimas, kad tai tiesiog ir yra jo "yda", dėl kurios jį šeimininkai ir pardavė. Pirmas dienas, kaip juokauju, pupai savo dėmesio mažiau rodžiau-visa šeima tiesiog prilipę buvom prie Marelio... ax.gif Ir pamaitintas (maisto nekeitėm, duodam tokį, kokį šeimininkas davė), ir kraikas švarus, ir vaikai žaidžia ir mes paniurkom, ir ant rankų laikom, dėmesio apstu. Bet jis kniaukia net žaizdamas su žaisliukais ar siusdamas. Eina ratais, glaustos, bet nuolat kniaukia-kartais tokiu vyrišku morčiaus kniaukimu, kartais su pamurkimu, o šiaip įprastai knaukia visa dieną. Galvojau morčius-na juk pavasaris, aplink už lango katinai kniauksi, gal...Bet jis kastruotas. Galvojau, na gal dvi savaites dar liūdi, galvojau, gal į laukelį nori-nešiau: reziumė-kniaukiam toliau.
Gal kas nors susidūrėt su šia dilema? Nes turint mažą kleckytę namie, man darosi nemaža bėda dėl prikėlimo. Kartais stumdau vežimą, o jis sėdi šalia ir kniaukia ir tas šaižus balselis sekundės greitumu man prikelia mažę.. unsure.gif
Vešim pas veterinarą gegužę, nes skiepukai priklauso ir teirausimės ar gali tiek nerimauti ilgai katinukas, o gal aš rezultato noriu per greit?
Atsakyti

Gal skauda jam ka? Mano burma visai tyli, 2m bernui bet retai labai prabyla.matyt neturi ka pasakyti

Atsakyti
Mūsų mergina pasisako retai, bet konkrečiai biggrin.gif ji ne kniaukia, o tiesiog užbliauna. kai palyginu su tėvų cypliuku (švelniu moteriškiu "knerkt"), tai mūsų katė tikrai gerklinga. Bet ji reiškiasi dažniausiai tada, kai apeidinėja namus ir tikrina, ar visur viskas tvarkinga. Apeina visus kambarius, visur apšūkauja, tada mes dažniausiai ją pasišaukiam pas save, ji atbėga, įsitaiso ir nurimsta.
jei jūsiškis panašiai bliauna nenustodamas, įsivaizduoju, kad pradėčiau ieškoti problemos unsure.gif gal išties kažką skauda. o jei tiesiog toks vyriškio charakteris... apsiprasit turbūt. džiūgausit, kad naktimis neūbauja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 04 27, 12:29)
<p>Gal skauda jam ka? Mano burma visai tyli, 2m bernui bet retai labai prabyla.matyt neturi ka pasakyti</p>

Na, jei bus taip toliau su tuo kniaukimu, vesim pas veterinarą tyrimus daryt...
Papildyta:
QUOTE(kulverstuk @ 2017 04 27, 15:02)
jei jūsiškis panašiai bliauna nenustodamas, įsivaizduoju, kad pradėčiau ieškoti problemos  unsure.gif gal išties kažką skauda. o jei tiesiog toks vyriškio charakteris... apsiprasit turbūt. džiūgausit, kad naktimis neūbauja  tongue.gif

Net bijau pagalvot, jei toks charakteris..jau dabar džiūgauju dėl ramių naktų, nes ir prie mažės keltis pakanka, jei dar likusį laiką šokoladą ramint reiktų...o ar būna morčius kastruotiems? unsure.gif
Beje, pas ką mamie atsirado katukas ne nuo mažens, o ūgtelėjęs? Kiek laiko praėjo, kol apsiprato? Gal jam, sakau, dar adaptacinis periodas... Arba jis negali būt vienas- šalia jam reikia kito katuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intec: 27 balandžio 2017 - 16:06

O tai gal visdelto jis nekastruotas? Įdomiai, mano Yva retai kada knarkia,aisku kai buvo nesterilizuota tai tie morciaus garsai tai ojojoj buvo. Bite ir ne morciaus metu pakniauksiana, taip dėmesio prašosi😊

Beje,sveikinimai su šeimos pagausėjimu!

Atsakyti
Na, ir mūsų Monciukas, ir tėvų draugytė atkeliavo suaugusios katės. bet adaptacija veikiau vyko slepiantis, susigūžiant, o ne kniaukiant. sakyčiau, katė kaip tik pratinasi stebėdama, tyliai kamputyje nulindusi, kol apsipranta. nelabai katiškai man skamba tokia adaptacija 4u.gif
tikrai, gal nekastruotas vaikinas? 4u.gif
Atsakyti
Inteck,gali būti ir toks būdas jau jo.Burmos nemėgsta vienatves o jei jis būdavo paliktas visai dienai vienas,vaikas su juo neuzsimdavo,tai ir įprato rekaut.Pas mane dvi katės.Antraja isigijom kad pirmoji nebūtų viena.Nes taip pat visi namo susirenkam po pietų.Tai antrasis mėgėjas pasukaut.Kaip as sakau,tikras vyras.Valgyt nori-rekia,dėmesio nori-rekia,eina į tuoleta-rekia,durys uždarytos(čia didžiausias siaubas jam)-rėkia,pirmosios katės kaip iesko-taip pat rėkia :-D Na kalbus toks.Pletkininku aš jį vadinu :-D .Prisijuokiam iš to jo visokių garsų.Ka su tuo daryti-nezinau.Mes susigyvenom.Net neįsivaizduoju jo kitokio.Gal vetas ką patars,o gal tikrai-jam skauda ką nors.
BurmeSS, sveikinu įsigijus naują šeimos narį.Smagiau dabar šokoladui,turi su kuo padukti.
Ačiū už mielas katuliu nuotraukytes. Grazuciai <3
Atsakyti