Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(wingele @ 2017 03 21, 23:48)
Monytė kaip Tekila, gal jau turite kačiukų?

Pasirodome su Yva, senei besirodeme smile.gif

... keliausime pas kavalieriu  mirksiukas.gif

Mūsų Tekila dar vaikšto...laukia neramus savaitgalis unsure.gif ..
Gražuolė Yva... wub.gif
Ir sėkmės pas kavalierių mirksiukas.gif

QUOTE(kulverstuk @ 2017 03 22, 10:51)
... mūsų mergytė kol kas puikiausiai laikosi, dėžutės turinys pasikeitė kardinaliai.

Džiugios naujienos, šaunuolės bigsmile.gif
Atsakyti

oi lauksim žinių savaitgalinių, tikimės viskas bus ok ir atsiras grožių pas mus čia :)

Pavasarėja, mūsų šokoladas vis dažniau į balkoną braunasi, pašaldo subinioką ir tuoj pat rėkia, kad įleistume :D

Atsakyti

Burmetojos, ar mums reiktu pas veterinara del to pasirodyti? Jau senokai paplike. 

[URL=http://www.part.lt/perziura/34659f4e5fea0598bc15528988a8c67028.jpg]34659f4e5fea0598bc15528988a8c67028.jpg[/URL]

Atsakyti
Burmess,
negraziai atrodo, as kuo skubiau parodyciau veterinarui, jeigu tai nenubrozdinimas.

Monyte,
ar jau turim geru ziniu?
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 03 24, 21:33)
<p>Burmetojos, ar mums reiktu pas veterinara del to pasirodyti? Jau senokai paplike. </p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p>

Parodyčiau,kad nebūtų koks infekcinis.

monyteeeeeee,kuku😊
Atsakyti

Ant abieju galiniu jam taip tarsi nutrinta. Tose paciose vietose. Reiks del sventos ramybes pas veta pasirodyt...

Atsakyti
Mergaitės,mes dar nepajudėjom iš nėštukių taško ..toks jausmas, kad net nesiruošia gimdytis doh.gif

BurmeSS,
parodyčiau jūsų vietoj vetui, gali būt daug priežasčių ...
Atsakyti

Pvz? Negasdinkit :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 03 26, 14:43)
<p>Pvz? Negasdinkit huh.gif </p>

Grybelis ir t.t.
Atsakyti

Nu pasiskaitinejau tai nepanasu i grybeli. Bet nueisim pasirodyt. 

Nei jis kasosi nei laizo. Tarsi nusitryne .

Atsakyti
panasu, lyg butu nutrinta...bet kad pas jus nera kur taip nusitrint... pas mane, tai suprasciau...
Papildyta:
Man tai reikia patarimo, kaip palengvinti katei morciu... hmm.gif kaciukams nera 2 men, o jinai jau antra karta morciauja nabage...gaila net ziuret...
Atsakyti

panasu, lyg butu nutrinta...bet kad pas jus nera kur taip nusitrint... pas mane, tai suprasciau...
Papildyta:
Man tai reikia patarimo, kaip palengvinti katei morciu... hmm.gifkaciukams nera 2 men, o jinai jau antra karta morciauja nabage...gaila net ziuret...

Neziurek :)))

Atsakyti