Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(RoYa @ 2016 10 12, 12:58)
Sveikos burmėtojos ir burmėtojai smile.gif

Soriukas, kad taip ilgai čia nesirodžiau, negaliu sakyti, kad puoliau į depresiją, bet taip jau gavos, kad truputi atsijungiau nuo forumo ..
Iš karto noriu eiti prie reikalo ir informuoti (nežinau, gal Vladukė minėjo apie filmavimą), kad laida "Mano gyvūnai" ruošia, jau ir montuoja į eterį laidą apie Burmas. Todėl nepykit, bet laidos rengėjų pageidavimu šiandien trūks plyš prireikė kitokių atspalvių burmų, todėl neatsiklausęs  ax.gif , bet informuoju, kad iš forumo paėmiau kelias nuotraukas (iš Simanoo, R@skil@, Monytė, Dolile), kuriomis užpildys laiką, kol bus pasakojama apie jas.

Ir aš ne dažnai pastaruoju metu užsuku,bet kaip gerai kad būtent šiandien įkišau nosį.Labai bus smagu pamatyti kicius per tv.Pataps nors vieną dieną tv.žvaigždėmis mūsų burmos.Pasakysiu visiems kad žiūrėtų šią laida grožėtusi šiomis gražuolėmis smile.gif
Pas mus Arčis mėgsta visur užsikabarot kur tik įmanoma.Nenuorama jis toks biggrin.gif ir plepus be galo.Visada atsimiauks kai su juo kalbėsi.Naktį taip pat mėgsta pašūkaut doh.gif
EDKA,ačiū už nuotraukytes.Kaip smagu akis paganyti į mažulėlius.Kokie visi meilučiai wub.gif
Atsakyti
Jau seniai rodėmes ax.gif
Meškius Arčis tongue.gif
user posted image
Ir madam Leila tongue.gif
user posted image
Arčis kaip visuomet,savam stiliui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Koks gražus reportažas wub.gif visa tiesa apie burmas...
žiūrėjom visi, įskaitant Monytę biggrin.gif
Atsakyti
Atsisėdau žiūrėti laidą, šokoladinis kaip visad-ant manęs atvarė pagulėt (jis užuodžia, matyt, kada šeimininkė prisėda), prasidėjo laida-kelias min pažiūrėjo-op, nušoko, ir VISĄ LAIKĄ žiūrėjo apie burmas (dabar apie papūgas žiūri prie TV prisiplojęs ) . Jam laida labai patiko smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aciu visiems ziurejusiems laida ir prisidejusiems prie musu mylimos veisles populiarinimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Burmess
nerelaus kadrai, gaila, kad po laidos, galejo pukiai pagyvinti laida ir pailiustruoti, kaip burmos megsta ziureti TV, ypac apie save yahoo.gif
Tikiuosi laida pades zmonems daugiau suzinoti apie sia nusotabia veisle!
Atsakyti
Prifotografavau marias nuotraukų, šokoladinis grįžo ant kelių tik kai išjungiau TV smile.gif
Atsakyti
Mūsiškė irgi nekvėpuodama dukrai ant kelių prasėdėjo ir pražiūrėjo smile.gif
Mielos mūsų burmytės, tas tikra tiesa wub.gif tikri džiaugsmo kamuoliukai wub.gif niekada nesitikėjau, kad TAIP pamilsim šitą gyvūnėlį. Visus savo augintinius mylim, kitaip net neįsivaizduoju, bet katytė wub.gif wub.gif wub.gif Ji pas mus jau metai laiko, bet vaikai po šiai dienai sudarinėja naktinio miegojimo grafiką. tvarkingai, kas antrą naktį pasidalija katę.
Ypač išskirtiniais atvejais, pvz kai kažkuris rimtai serga, arba kai sūnui buvo egzaminai, kartais sutinka vienas kitam padaryti išimtį. su vėlesnėmis palūkanomis (dvi naktys iš eilės su katyte) smile.gif
Katė jau susitaikiusi su tokiu slenkančiu savo nakvynių grafiku. Ir daugmaž tvarkingai jo laikosi. migruoti pradeda nebent paryčiais.
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi ir as 😊 labai ilgai svarsciau kokia veisle issirinkti ir nusprendziau, kad burmos katyte pats tas. Noreciau sokoladines mergytes. Gal galit patarti i koki veislyna kreiptis? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astija: 16 spalio 2016 - 13:03
Monyte.
Idomiausia, kad Della visa ryta saldzia miegojo po paklode palindusi, bet tik prasidejo laida ir prisistate, nors nejudinom jos 4u.gif Is tikro dar daug norejosi apie burmas papasakoti ir parodyti...bet tikiuosi buvo pamineti esminiai sios nusotabios veisles bruozai.

Astija,,
Keipkite i forumiete Edka, siuo metu ji turi burmiuku 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu buvo klausytis apie burmytes wub.gif gaila kad ne namuose buvom,tai negalėjom su savo burmomis stebėti laidos.Vaikai tai net krykštė pamatę Arčį su Leila biggrin.gif Nuostabi veislė,tikrai atsiras daugiau jos gerbėjų.
VLADUKE,tikiu kad dar daugiau norėjosi papasakoti ir parodyti.Kaip ir mums daugiau paklausyti apie šias gražuoles wub.gif aš apie saviškius galiu daug ir ilgai pasakoti biggrin.gif
BURMESS,Arčio brolis kaip visuomet,savam stiliui biggrin.gif idomūs tie mūsu bernai.Vis ką nors nutaiso juokingo.Laidas apie gyvūnus Arčis irgi labai mėgsta ziūrėti.Turiu tokią bėdą-nemigą.Tada jungiuos dokumentinius kanalus ir kartu su Arčiu ziurim biggrin.gif
Atsakyti
Vat mano šokoladinis, skirtingai nuo brolio, gan nekalbus. Retai užeina jam noras išsimiauksėt, tikrai retai. Matyt aš tiek daug kalbu, kad jam neverta nė prasižiot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Astija @ 2016 10 16, 13:02)
Sveiki, jungiuosi ir as 😊 labai ilgai svarsciau kokia veisle issirinkti ir nusprendziau, kad burmos katyte pats tas. Noreciau sokoladines mergytes. Gal galit patarti i koki veislyna kreiptis?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

patarsiu tik tai, kad neužsiciklinkit būtinai mergytės. aš irgi pradžioj ieškojau šokoladinės mergytės. Buvo tik berniukai likę. Ir nė sekundės nesigailėjau, kad berniukas-juk jokio skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 16, 16:16)
Vat mano šokoladinis, skirtingai nuo brolio, gan nekalbus. Retai užeina jam noras išsimiauksėt, tikrai retai. Matyt aš tiek daug kalbu, kad jam neverta nė prasižiot  biggrin.gif
Papildyta:

patarsiu tik tai, kad neužsiciklinkit būtinai mergytės. aš irgi pradžioj ieškojau šokoladinės mergytės. Buvo tik berniukai likę. Ir nė sekundės nesigailėjau, kad berniukas-juk jokio skirtumo.

Na as tiesiog galvojau kad mergytes svelnesnes, todel noreciau daugisu nuomoniu...gal man tiesiog buvo papuoles ne svelnus berniukas
Atsakyti