Kulverstuk sveikatos Monytei ir Jums kantrybes!!
Ačiū kol kas nėra labai gerai.
kulverstuk,
laikau kumscius uz Monyte, sveikit greiciau
laikau kumscius uz Monyte, sveikit greiciau
[URL=http://www.part.lt/perziura/aece0225f00b1b287fa38c6b6b19e1cb732.jpg][/URL]
Ka jus? Burmetojos, dalinkites savo groziais
QUOTE(Vladuke @ 2017 03 02, 19:41)
Aciu! Draugyte nors ir iskamuota laseliniu, ukolu ir tableciu i gerklyte, sutinusia nuo kateterio letenyte, isgasdinta ir pazeminta, vis tiek dabar guli man ant keliu...
kartojo siandien visus tyrimus, ryskiu jokiu problemu nesimato, uzdegiminiu reakciju nesimato, pagrindiniu organu funkciju sutrikimu nesimato. Dedam viltis i atominius antibiotikus ir darom prielaida, kad kazka nesiojames, ka antibiotikai pribaigs.
issigandau ir pergyvenu kaip del vaiko...
dziaugiuosi, kad nepavelavau sureaguoti. Papuolem i nuostabiu vetu rankas, tikiu kad ju demesys ir teisingai parinktas gydymas dovanos mums dar daugybe laimingu akimirku.
QUOTE(kulverstuk @ 2017 03 02, 20:35)
Aciu! Draugyte nors ir iskamuota laseliniu, ukolu ir tableciu i gerklyte, sutinusia nuo kateterio letenyte, isgasdinta ir pazeminta, vis tiek dabar guli man ant keliu...
kartojo siandien visus tyrimus, ryskiu jokiu problemu nesimato, uzdegiminiu reakciju nesimato, pagrindiniu organu funkciju sutrikimu nesimato. Dedam viltis i atominius antibiotikus ir darom prielaida, kad kazka nesiojames, ka antibiotikai pribaigs.
dziaugiuosi, kad nepavelavau sureaguoti. Papuolem i nuostabiu vetu rankas, tikiu kad ju demesys ir teisingai parinktas gydymas dovanos mums dar daugybe laimingu akimirku.
Jatus vargsyte Monyte.... sveikatytes jai,o jums stiprybes
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2017 03 02, 20:09)
Ka jus? Burmetojos, dalinkites savo groziais </p>
Niu jau pozuotojas koks Gražuolis...
Seniai jau besirodem
Madam Leila ir padauža Arčis
Leila stebi Arčio seliones
Reikia pasistiprinti prieš kreciant išdaigas
Madam Leila ir padauža Arčis
Leila stebi Arčio seliones
Reikia pasistiprinti prieš kreciant išdaigas
Labas rytas kokie grožiai nuotraukose visada pakelia nuotaiką
Mūsų rytas taip pat gerokai linksmesnis. Monytė judri, valgi, geria, burzgia ir glaustosi. Ir dėžutėje pirmą kartą po ilgo laiko aptikau visiškai kietą turinį.
Pas vet'ą vizitas rytoj, vėl kartosim tyrimus. Bet šią minutę man gerokai ramiau.
Mūsų rytas taip pat gerokai linksmesnis. Monytė judri, valgi, geria, burzgia ir glaustosi. Ir dėžutėje pirmą kartą po ilgo laiko aptikau visiškai kietą turinį.
Pas vet'ą vizitas rytoj, vėl kartosim tyrimus. Bet šią minutę man gerokai ramiau.
Tikiuosi Monyte visai pasveiks!
koks sokoladinio brolis arcis sviesus pakyginus, pavyzdys kaip sokoladai gali skirtis smagu jam su panele gyventi ;)
[URL=http://www.part.lt/perziura/b9c9cd5b82f9e8f785f0f49b080e2065406.jpg][/URL]
Druskos mazgiai, kokybe siaip sau bet panasu, kad sabalas su sokoladais auga
QUOTE(kulverstuk @ 2017 03 03, 09:03)
Labas rytas kokie grožiai nuotraukose visada pakelia nuotaiką
Kaip smagu kad Monytei jau geriau Lauksim žinių rytoj po veto
QUOTE(BurmeSS @ 2017 03 03, 09:18)
<p>Tikiuosi Monyte visai pasveiks!</p><p>koks sokoladinio brolis arcis sviesus pakyginus, pavyzdys kaip sokoladai gali skirtis smagu jam su panele gyventi ;)</p>
Aha,pagal jūsų šokoladą,Arcis labai šviesus.Bet aš tokio ir norėjau,rinkomės pati sviesiausia iš vados.Norejau lelijinio.Bet sokoladai nepakartojamos spalvos katinukai,kiek visokių atspalvių jie turi!Jusiskis visas kaip šokoladu nubarstytas,maniškis tik nosį ikises ir gražu ir įdomu ;D
Fainuciai Druskos mazuliukai