Dar norejau paklausti veisianciu burmas, kada maziams nagus kerpat?nes maniskiai vakar 2 taip susiplieke del vietos po saule , kad issigandau, jog gali akis vienas kitam iskabint su savo nageliais😨😨😨
Mes kirpom kelių parų, nes buvo ta pati problema. O nagučiai labai aštrūs
Pabukite Butent Su Burma,jos neisskiria tiek allergeno,mano vyras labai stipriai alergiskas katėms,o Va burmai ne.Maziukai jie kazkiek daugiau išskiria jo,nes dar paplaukis būna.
Gali drąsiai Druska karpyti nagus.
O kate nepyko?
nu kad ne, jinai geriete pas mane...tik lb susirupino, kai vienas pratisai taiiip zviegt pradejo atrodo, nezinia, ka jam dariau....o siaip, tikejausi, kad kate gal neprileis prie kaciuku, kai jie gime..bet ne..jinai net ant sunio nesnypscia ir nepuola...drauges skote neseniai turejo kaciuku, tai visus puole ir savo vaikus gyne, todel tikejausi kazko panasaus, bet burmoms, matyt, svetimas agresyvumas net ypatingais gyvenimo atvejais...
Ji tokia taiki, kad net nesuvokia, jog jos kačiukams gal koks pavojus gresia
Aš vakar grįžau namo galva braškančia, įlindau miegot po antklode, mano šokoladinis glėby, nėr geriau Niekad neįsivaizdavau, kad šitaip katę galima mylėti
auksiniai žodžiai po kurių kiekviena raide pasirašau
Pasigirsiu, kad atsikračius kilimėlių, nebeliko ir kakučio bėdų pas mus... tfu tfu tfu, bent jau kol kas. kažkuo jie vis tik netiko.
pasiūliau kilimėlius Mamai, bet ji kratosi. savo katę turi, visai nesiveržia ir tokią katės "nemeilę" paveldėti
http://www.skelbiu.l...#adCommentsArea
kažkas parduoda burmą
Pigiau norintiems, suaugęs, gerai, bet įdomi priežastis
Burmos neįmanoma nemylėt
Na jo, kilimėliams reklama prasta buvo:)
Tikrai įdomi priežastis... Na, bent jau ne mano lelius, du metai beveik, susigyvenęs su šeima... Priežasčių gali būti daug, ne tik šeimos sveikatos problemos, deja pasitaiko ir elgesio pokyčių.. Visada sakau naujiems šeimininkams, kad burmai reikia skirti pakankamai dėmesio ir reikia pradžioj kačiukui auklybos... o ir savo mažus vaikučius reik auklėti, kad neužtampytų mažo katinėlio.. Kad ir kokia jų kantrybė, tuo piktnaudžiauti nevalia , nes anksčiau ar vėliau bet kokio gyvo padarėlio kantrybė baigias ir prasideda ginyba..