Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

laba vakara
noretume isigyti sios veisles katyte ar katineli 3-4 men amziaus. pageidautina kad butu auges tarp vaiku. parekomenduokit veislyna kuris tures kaciuku pardavimui balandzio-geguzes-birzelio men. gali buti ir ne LT.
aciu
Atsakyti

Nzn...siurpsta su kiekvienu gyviu ir tiek😂😊bet vargu ar atsisakytu bent vieno...kartais atrodo, kad jis labiau del ju jaudinasi nei as...o pasilikimo klausimas tai dar lb atviras, nes maniskiams kaip tik labiau sviesios burmos patinka😊...

Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2017 02 04, 18:30)
t.y. perki grūdus, ne žolytę, ir daigini?

Esu banžiusi kelių rūšių žolytę - Kikos parduotuvėje yra pasirinkimas, aš berods Trixie firmos ar kt. pirkau. Tam rinkinyje yra plastmasės indukas su mišinuku, ten jau sėklos su dygimui skirtu mišiniu,bet ne žemėmis. Tiesiog mišinį laistai ir prižiūri kaip daigindama bet kokias sėklas , kai tik sudygsta leidžiu kramsnoti smile.gif Yra kas patys katėm į vazonėlį su žeme sėja ekologiškas avižas smile.gif

QUOTE(Florexile @ 2017 02 04, 22:12)
laba vakara
noretume isigyti sios veisles katyte ar katineli 3-4 men amziaus. pageidautina kad butu auges tarp vaiku. parekomenduokit veislyna kuris tures kaciuku pardavimui balandzio-geguzes-birzelio men. gali buti ir ne LT. 
aciu

Kol kas iš forumiečių turi tik ddruska , jos kačiukai galės keliaut po 3 mėnesių smile.gif . Mūsų sabalinė katytė jei tikrai laukiasi , tai mūsų kačiukai galės į naujus namus vykti birželio mėnesį , dar palnuoja vadą Wingelė, tai jos mažiai manau irgi vasarą paliks namučius smile.gif . Taip kad LT pasirinkimas burmiukų tikrai bus smile.gif
Atsakyti

Nzn...siurpsta su kiekvienu gyviu ir tiek😂😊bet vargu ar atsisakytu bent vieno...kartais atrodo, kad jis labiau del ju jaudinasi nei as...o pasilikimo klausimas tai dar lb atviras, nes maniskiams kaip tik labiau sviesios burmos patinka😊...

Is sios vados pasilikt??? Tai is kiekvienos noresis, bus ivairiu spalvu chebra :)))

Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2017 02 04, 22:07)
Kol kas iš forumiečių turi tik ddruska , jos kačiukai galės keliaut po 3 mėnesių  smile.gif . Mūsų sabalinė katytė jei tikrai laukiasi , tai mūsų kačiukai galės į naujus namus vykti birželio mėnesį , dar palnuoja vadą Wingelė, tai jos mažiai manau irgi vasarą paliks namučius  smile.gif . Taip kad LT pasirinkimas burmiukų tikrai bus  smile.gif

Aciu. Lauksim katuku. I kokia kaina orientuotis? Namams. Noretume sokoladinio ar kazkurio is tamsesniu kailiuku.
Atsakyti

Blyn net apsiašarojau pamačius kačiukus, lekiau su telefu vyrui šaukdama, kad druskytė pagimdė :D Buvau vakar pas kolege, augina mažiuką 2mėn katuką.. Alergija nesveika pasireiškė.. Taip laukiau druskos vados, kiekvieną dieną tikrinau forumą. Deja :cry2:​ Linkiu, kad kačiukai augtų sveiki ir draugiški !

Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2017 02 05, 20:34)
<p>Blyn net apsiašarojau pamačius kačiukus, lekiau su telefu vyrui šaukdama, kad druskytė pagimdė biggrin.gif Buvau vakar pas kolege, augina mažiuką 2mėn katuką.. Alergija nesveika pasireiškė.. Taip laukiau druskos vados, kiekvieną dieną tikrinau forumą. Deja cry.gif Linkiu, kad kačiukai augtų sveiki ir draugiški !</p>

Ar Burmos veislės kačiuką augina?
Atsakyti

Rizikuoti ir pirkti negalima.

Galima nebent isiprasyt pas burma i svecius ir ja glostyt buciuot.ir tik tada matysis yra alerg ar ne

Atsakyti

Wingele, kačiukas neveislinis, paprastas. Na aš turiu dar minčių gyvai pačiupinėti burmytę.. Nuo mano katino irgi buvo alergija, bet po mėnesio apmažėjo arba iš meilės nebekreipiau dėmesio :) alergizuoja neplaukai o seiles. Būna vieni daugiau, kiti mažiau išaukia..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohochips: 05 vasario 2017 - 22:40
Galiu pasakyti, kad mano vaikai tikrai žiauriai alergiški, ypač sūnus. Kažkada seniai seniai esam svečiavęsi namuose, kur gyveno beveislis kačiukas, tai to kačiuko net tame pačiame kambaryje nebuvo, o mano sūnus nesuprato kas jam darosi, visas užpurtęs buvo, teko bėgti iš ten.
o dabar tiek mūsų burmytė, tiek tėvų burmila alergijų nekelia. tiesa, kai parsivežėm Monytę namo, gal kokią savaitę mačiau, kad sūnui yra diskomfortas, tik jis tylėjo uodegėlę pabrukęs, nesisakė, labai jau tos katytės norėjo ax.gif ir apsibuvo, sustojo, dabar jokių problemų.
Bet rizika turbūt tikrai yra ax.gif
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/6fe35a7dfd65b6182581af990a76685a808.jpg]6fe35a7dfd65b6182581af990a76685a808.jpg[/URL]

na ką, pirmadienis...

Mūsų šildytuvas "grielka"  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Na, as nerizikuociau, jei tureciau kokia alergija...arba gal reik ieskot kokios veisles kuri maziau arba visai nealergizuoja, jei tokiu yra...bet siaip lb liudna, kai lauki, tikiesi ir negali😯...

Atsakyti