Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Kokie grazuciai mazyliai. Ech, kaip tas laikas greitai prabega... Nespeji net mirkteleti kaip uzauga mazyliai. Geriausiu jiems seimininku smile.gif

Kiek px daryti nuotraukas? As keliu per part.lt ir man vis nesiseka su dydziais - paklodes gaunasi. Bet man pvz per mob rodo normalaus dydzio foto. As visada patikrinu pries idedant i foruma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 10 03, 20:30)
Ačiū visoms už pagyrimus mūsų Tekilai  4u.gif ... Mes irgi dalyvausim parodoje Vilniuje , ar kalbam apie parodą Gariūnuose ? Nes dar lygtai viena paroda bus lapkritį irgi Vilniuje ...

Edka,
gražuoliai jūsų mažyliai ... wub.gif
Papildyta:
Tifa,
šaunios draugystės ir medžioklės nuotraukytės thumbup.gif . Tik sumažinkit kitą kartą nuotraukyčių rezoliuciją - kol pavyko peržiūrėti ...  tongue.gif

Top Miau ketinu dalyvauti, berods Gariunuose bus.
Mano manymu Burmos reikia draugijos,ar tai antra Kate ar tai suo bet tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Burmiukų tema visai apmirus ...
Bandom gyvinti smile.gif

Namie prasidėjo šildymo sezonas
user posted image

Della
user posted image

Demir
user posted image

Dandy
user posted image

Delta
user posted image

Duke ir Darko
user posted image
Atsakyti
Sveikos burmėtojos ir burmėtojai smile.gif

Soriukas, kad taip ilgai čia nesirodžiau, negaliu sakyti, kad puoliau į depresiją, bet taip jau gavos, kad truputi atsijungiau nuo forumo ..
Iš karto noriu eiti prie reikalo ir informuoti (nežinau, gal Vladukė minėjo apie filmavimą), kad laida "Mano gyvūnai" ruošia, jau ir montuoja į eterį laidą apie Burmas. Todėl nepykit, bet laidos rengėjų pageidavimu šiandien trūks plyš prireikė kitokių atspalvių burmų, todėl neatsiklausęs ax.gif , bet informuoju, kad iš forumo paėmiau kelias nuotraukas (iš Simanoo, R@skil@, Monytė, Dolile), kuriomis užpildys laiką, kol bus pasakojama apie jas. Tikiuosi iš Jūsų supratingumo, kad be leidimo paėmiau nuotraukas. Laida turėtu būti artimiausiu laiku paruošta, kelių spalio savaičių laikotarpyje, kai žinosiu tiksliai, būtinai informuosiu.
Tikiuosi daugiau taip neprapulti 000189.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(RoYa @ 2016 10 12, 11:58)
Sveikos burmėtojos ir burmėtojai smile.gif

Pasitaisau, turi būti "Mūsų gyvūnai" (LRT), o jei kas pražiopsos, tai manau, kad čia bus gal galima peržiūrėti http://www.lrt.lt/te...ja/laidos/17284

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RoYa @ 2016 10 12, 13:25)

SVARBU: Laida „Mūsų gyvūnai“, šį sekmadienį, 16 d., 11.30 per LRT HD yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
edka,
aciu uz anuku nuotraukas, nuostabus burmiukai, uzpildet visa foruma bis.gif

wingele,
su kokia katyte parodoje busit?

Monyte,
gal jau turetume laukti dziugiu naujienu apie murmiukus is Jusu? Jau laikas suaktyvinti burmyno veikla ax.gif

RoYa,
Kaip pasiilgau jau Lucky snukucio forume, matau, kad panele puikiai jauciasi wub.gif
Aciu uz rupesti ir bendradarbiavima rengiant LRT laida apie burmas 4u.gif Taip pat didelis dekui Musu gyvunai laidos rengejams, kurie ir ruose sia laida. Labai smagu, kad musu numyletai veislei bus skirtas reportazas.
cia dar viena nuoroda i anonsa:
http://mgtv.lt/anonsas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vladuke: 14 spalio 2016 - 08:01
Oi reikės pažiūrėti laidą būtinai smile.gif
Mano šokoladas dabar kaip ryto pranašas. Naktį matyt miega vonioj ant šildomų grindų, bet VISAD. likus kokiai valandai iki mūsų žadintuvo, ateina pas mus, letenėle pasiprašo po antklode, palenda, man prie pilvo ar krūtinės prisiglaudžia ir parpiam kiek to laiko lieka biggrin.gif tai kai ateina jis, suprantu, kad saldaus miego nedaug liko biggrin.gif
Atsakyti
Truputis mūsų Lucky video, kai labai norisi žaisti ar neranda sau vietos namuos smile.gif
https://drive.google...SnpKaWFaNFJ1MFE
Atsakyti
QUOTE(RoYa @ 2016 10 14, 15:32)
Truputis mūsų Lucky video, kai labai norisi žaisti ar neranda sau vietos namuos smile.gif
https://drive.google...SnpKaWFaNFJ1MFE

Gražus video. Džiaugiuos, kad mūsiškis užuolaidom nelipa, bet deja, jas pakramto. su nekantrumu lauksim laidos sekmadienį.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2016 10 14, 15:23)
Gražus video. Džiaugiuos, kad mūsiškis užuolaidom nelipa, bet deja, jas pakramto. su nekantrumu lauksim laidos sekmadienį.

Čia taip būna tik kartą per ketvirtį, nes kai jau kitur aukštai nebeįdomu, tai vis bando pro langą į gatvę pasižiūrėti smile.gif
Atsakyti
gražutė, bet geriau nerodykit, nes atmuš kačių norėtojui norą įsigyti katę, kai pamatys alpinizmą užuolaidom biggrin.gif
šokoladinis to nedaro, ačiūdie, bet yra bandęs ne sykį patraukt užuolaidas, tipo trukdo biggrin.gif
Atsakyti