Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Dar mazai pasisiauses biggrin.gif
As kai atnesiau i kambari nauja seimos nari - 4 men. suniuka, kate is pradziu prisoko kaip prie svecio - pauoste, tada prie vezeju pasiglauste, tada vel prie suniuko. O sis staigiai sujudejo zaisti. Ir prasidejo.... As tokios Tessos neesu maciusi. Pasisiause, susilenke kaip vaivorykste, pradejo ant nagu (tiesiogine to zodzio prasme) vaikscioti, urzgimas kaip liuto, ir purske, ir ciaudejo... Suniukas buvo staigiai isnestas i lauka. Tada "cekava" kate nuo lango ant kito lango sokinejo ir ziurejo kur naujas "padaras" juda. Supratau, kad tai jai nepazystama, bet idomu. Parodziau per langa, veliau inesiau i kambari nenuleidziant ant grindu. Kai suniukas buvo ant grindu, kate buvo ant ranku. Ir taip "zaidem" geras 3-4 dienas. Jau buvau pradejus galvoti, kad klaida padariau isigijant suni. Bet veliau, su kiekviena diena jos vis labiau susidraugavo. Kate yra labai smalsi, labai komunikabili. Isejus i lauka su suniu, ji tykodavo ant palanges, o sugryzus dziaugesi, glaustydavosi.
Dabar jos tikrai geros drauges. Kartais suo po treniruociu namuose nori miegoti, o Tesiukas soksta ant jos, kandzioja ausis, kviecia zaisti. Abi duksta, laksto po namus. Vakarais sugula abi ant sofos. Ir kiekviena karta, kai matau ta meilu vaizda, pagalvoju apie mano baime, kad jos nesusidraugaus, kad galbut padariau klaida... Yra isimciu, bet dazniausiai reikia laiko smile.gif
P.S. daug kas priklauso nuo suns veisles, gyvunu amziaus ir t.t. Bet sekant tema, burma - auksto intelekto, bendraujanti, smalsi, protaujanti ir mokanti pamatuoti 2 zingsnius i prieki, kate wub.gif
Atsakyti
Ko tylim?
Aš nesuprantu žmonių žavėjimosi katėmis, kurios yra ne rankinės. Nafik man tas katinas, jei jis nemėgsta ant rankų būti? Turbūt vienas didžiausių burmiukų privalumų, kad jiems reikia žmogaus, šalia, kuo arčęiau, pageidautina prisiplojus visu kūnu biggrin.gif
Atsakyti

Na, taip...atsisedau ziniu paziuret....druska beveik ant galvos isitaise😊p.s.man apskritai toks vaizdas, kad mes su ja tuoj zvilgsniais susikalbesim😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddruska: 25 sausio 2017 - 18:49

Na, taip...atsisedau ziniu paziuret....druska beveik ant galvos isitaise😊p.s.man apskritai toks vaizdas, kad mes su ja tuoj zvilgsniais susikalbesim😂😂😂

Mes tai zvilgsnius senokai ivalde. Dar atodusius ivaldem. Prisedu atsidustu-atvaro ir lipa  :D 

Kaip tavoji, storulka jau kaip reikiant? Nufotkink cia idek mamka

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 25, 16:08)
Aš nesuprantu žmonių žavėjimosi katėmis, kurios yra ne rankinės. Nafik man tas katinas, jei jis nemėgsta ant rankų būti? Turbūt vienas didžiausių burmiukų privalumų, kad jiems reikia žmogaus, šalia, kuo arčęiau, pageidautina prisiplojus visu kūnu  biggrin.gif

O ne, pažįstu žmonių , kuriems patinka katės, kurios yra nepriklausomos ir "nelenda į akis" , neieško didelio kontakto ir patinka kai jos guli kur šalia kaip pagalvėlė . Tokios katės "sau" , šeimininkas irgi "sau".. ir tai jiems visiškai normalu ir pageidautina smile.gif

ddruska,
tikrai, kur pilvūzius , kiek gi galima laukti ?.. biggrin.gif
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/b7d26ec89b26234064b1bf05c704f549221.jpg]b7d26ec89b26234064b1bf05c704f549221.jpg[/URL]

Siluma kaulu nelauzo :))

Atsakyti
BurmeSS,
gražuolis šokoladas smile.gif ....

Matyt , ddruska pilvūziaus savo taip ir neparodys eteryje.. Bandysim mes pasirodyti , jei tik pasimatymas bus pavykęs rolleyes.gif . Kol kas dar Tekila tik ieško priekabių prie mażiukų biggrin.gif ( turim britukų vadą)..
Atsakyti

Druskos pilvuze paskutines dienas skaiciuoja:) ddruskai stresas del nezinomybes :))

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 30, 19:40)
<p>Druskos pilvuze paskutines dienas skaiciuoja:) ddruskai stresas del nezinomybes smile.gif)</p>

Turbūt stresuoja abi smile.gif ... Na, bent paspėliotumėm kiek mažiukų gims , o ką čia paspėliosi, jei nematėm biggrin.gif ..

ddruska,
ramaus ir nekomplikuoto gimdymo 4u.gif ..lauksim naujienų !
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/c18e875b4a9a12979456e1682c6a5537838.jpg]c18e875b4a9a12979456e1682c6a5537838.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/cd73cd39d7889909766720786d519a1398.jpg]cd73cd39d7889909766720786d519a1398.jpg[/URL]

Ddruskos leidimu dedu nėštukės foto, skaičiuoja paskutines dieneles, jau bet kada  :D​ Sakė labai prilipus pasidarė, matyt nėštukei reikia mIAIlės

Atsakyti

Aš statau už kokius :hmm:​ 3 

Atsakyti
Vet. mate 2...bet negali zinot, pudeliukei mate irgi du, o gime 6 smile.gif
Atsakyti