Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

😂😂😂del dvieju nzn...kai viena kate buna, atrodo, kad nera gyvuno namuose...bet kai sueina i kruva sunys ir kate..atsiranda jausmas, kad namus naujai statyt reiks😂😂😂tooooks dukimas....kad tik spek trauktis is kelio

Atsakyti
QUOTE(ddruska @ 2017 01 07, 11:39)
...bet kai sueina i kruva sunys ir kate..atsiranda jausmas, kad namus naujai statyt reiks😂😂😂tooooks dukimas....kad tik spek trauktis is kelio</p>

Į krūvą šunys ir katė - namie dūkimas.. tai tik gėlytės , uogytės bus kai atsiras būrelis nerealiai mėgstančių pasiausti katukų biggrin.gif ... Parodykit gi savo nėštukę mirksiukas.gif

Mūsiškei radiatorių mylėtojai paskutiniu metu ant jų kiek karštoka drybsoti, tai labai jau ieško kompanijos ant kelių, po antklode, ant kaklo ir visur kitur kur tik pas žmogų šilta. Rodomės panteriną biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
GRAŽUOLĖ KOKIA wub.gif
Atsakyti
Kokia gražuolė wub.gif wub.gif
mūsų mergina visiškai komfortiškai jaučiasi ant ugnies karštumo radiatorių. neįsivaizduoju, kaip ji ten ištveria - jei nusiimi ją nuo radiatoriaus, būna karšta laikyti pačią katę blink.gif
šiluma kaulų nelaužo, bet... karštamėgė mūsų brangioji, tas tikra tiesa biggrin.gif
Atsakyti
o mano šokoladas neguli ant radiatorių, nes tiesiog nėra kaip biggrin.gif Jis ant vonios šildomų grindų mėgsta pagulėti dieną, kai mes atsisėdam-ant mūsų, o naktį-tarp mūsų po antklode arba tarp mūsų pagalvių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2017 01 11, 22:21)
Į krūvą šunys ir katė - namie dūkimas.. tai tik gėlytės , uogytės bus kai atsiras būrelis nerealiai mėgstančių pasiausti katukų  biggrin.gif ... Parodykit gi savo nėštukę  mirksiukas.gif

Mūsiškei radiatorių mylėtojai paskutiniu metu ant jų kiek karštoka drybsoti, tai labai jau ieško kompanijos ant kelių, po antklode, ant kaklo ir visur kitur kur tik pas žmogų šilta. Rodomės panteriną  biggrin.gif

itariu,kad si juocke laukiasi, todel nenori radiatoriu smile.gif
Atsakyti

😍😍😍nu kokia man grazi jusu Tekila...tobula..

Atsakyti
Mergaitės, ačiū už pagyrimus mūsų panterinai ! 4u.gif

QUOTE(kulverstuk @ 2017 01 12, 11:44)

mūsų mergina visiškai komfortiškai jaučiasi ant ugnies karštumo radiatorių. neįsivaizduoju, kaip ji ten ištveria - jei nusiimi ją nuo radiatoriaus, būna karšta laikyti pačią katę  blink.gif

Na, radiatorius visada jos meilė buvo .. stebėtina išties , kaip ištveria tokį karštį kai pati tokios temperatūros , kaip ką tik iš krosnies išimta bandelė .. Atrodo, troškintis jai patinka ... biggrin.gif

QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 12, 11:59)
... o naktį-tarp mūsų po antklode arba tarp mūsų pagalvių wub.gif

O taip, pas mus irgi lovoje kaip karalienė, dažnai naktį randu ją pozoj kai galva ant pagalvės, o pati gražiai po antklode.. žodžiu, kūdikis naktį atsiranda biggrin.gif . Svarbiausia, kad pati taip atsigula, nes pradinėj miego stadijoj visada miega tik po patalais biggrin.gif

QUOTE(wingele @ 2017 01 12, 16:16)
itariu,kad si juocke laukiasi, todel nenori radiatoriu smile.gif

Dar neeeee... biggrin.gif

[quote=ddruska,2017 01 14, 00:21]
<p>😍😍😍nu kokia man grazi jusu Tekila...tobula..</p>
[/quote
Ačiū ! Kur Druskytę pakavojot ? wub.gif
Atsakyti

o štai taip šokoladinis atrodė, kai ddruska pas mus apsilankė su savoo pudelyte biggrin.gif
Pirma reakcija-lyg ir eit iš paskos, bet kai šuo ėmė lakstyt-viskas, mano katinas tapo dvigubas biggrin.gif o tokio gomurinio balso , urzgimo dar nebuvau girdėjusi biggrin.gif ale matėsi, kad jam labai smalsu, kas čia per padaras laksto
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 16, 08:16)

o štai taip šokoladinis atrodė, kai ddruska pas mus apsilankė su savoo pudelyte  biggrin.gif
Pirma reakcija-lyg ir eit iš paskos, bet kai šuo ėmė lakstyt-viskas, mano katinas tapo dvigubas  biggrin.gif o tokio gomurinio balso , urzgimo dar nebuvau girdėjusi biggrin.gif ale matėsi, kad jam labai smalsu, kas čia per padaras laksto

beveik galima suskaičiuoti pašiauštus keteros plaukus biggrin.gif visa kūnelio provyza aiškiai sako, kas namie šeimininkas bigsmile.gif
mūsų draugė šeštadienio rytą pridirbo ant sofos, ir taip išraiškingai, išterliojo visą sofą ir pati išsivoliojo blink.gif sofa apdengta natūraliu kailiuku, sakau gal supyko ant jo unsure.gif bet ten per amžių amžius tas kailiukas, visada ten buvo...
Atsakyti

Baisu jam...ka cia ta seimininke parvilko😂😂😂maniskiai priprate jau prie visko...tik man neramu, kaip i druskos mazylius pudelis reaguos...

Atsakyti

Pirma bijojai kad kate pudeliuku neliestu dabar atvirksciai :) viskas bus ok

Kulverstuk ar nesikartoja nederamas elgesys?

Atsakyti