Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

vartotojo įkelta nuotrauka

atšok, nepozuosiu.....
Atsakyti
Jei tik gims pas ką nors burmiukai ar yra jau gimusių ir besiruošiančių į naujus namučius, tai mes dar vis laukime savojo grožio smile.gif Nes Latvijoj ne kažką šiuo metu, LT skelbimukuose mūsų nemažai šeimai "kosminės" kainos, tai vis labai laukiam to vieniintelio ar vienintelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intec: 05 sausio 2017 - 13:34
Burmess, gražuolis šokoladas wub.gif
mano gražuolė vėl praeitą naktį pavogė ir surijo galą dešros blink.gif jetus jetus, su tokiu opa-popa skranduku, kaip jos, bus mums ne pyragai po tokių fiestų blink.gif
kaip atpratinti vagiliauti maistą? 4u.gif ne tiek maisto gaila, kiek katės, kai užsiryja...
Atsakyti

Jei tik gims pas ką nors burmiukai ar yra jau gimusių ir besiruošiančių į naujus namučius, tai mes dar vis laukime savojo grožio smile.gifNes Latvijoj ne kažką šiuo metu, LT skelbimukuose mūsų nemažai šeimai "kosminės" kainos, tai vis labai laukiam to vieniintelio ar vienintelės 4u.gif

Galit palaukti suaugusios kates baigusios karjera, na o kaciukai su dokais visi kainuoja pakankamai. 

Atsakyti
Turiu kačiuką, tiksliau - jau gal net paauglį biggrin.gif jam jau virš šešių mėnesių smile.gif ir atėjo ta diena, kai reik daryti kastraciją. Norėjau sužinoti gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip tai paveikė patį katinėlį ar gal atsirado kažkokie nenumatyti charakterio pasikeitimai. Ar išvis Jūs prieš ar už kastraciją? Ir gal kas iš kauniečių gali parekomenduoti gerą kliniką, tam atvejui? Nes nesinori pas patį pirmą pasitaikiusį veterinarą vežti.

Atsakyti

Turiu kačiuką, tiksliau - jau gal net paauglį biggrin.gifjam jau virš šešių mėnesių smile.gifir atėjo ta diena, kai reik daryti kastraciją. Norėjau sužinoti gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip tai paveikė patį katinėlį ar gal atsirado kažkokie nenumatyti charakterio pasikeitimai. Ar išvis Jūs prieš ar už kastraciją? Ir gal kas iš kauniečių gali parekomenduoti gerą kliniką, tam atvejui? Nes nesinori pas patį pirmą pasitaikiusį veterinarą vežti.

529be88a7460ca468055d957ecaa4360482.jpg

Kastravom pusmecio sulaukusi. Lengvai istvere. Tapo meilesnis dar labiau. Rankinis visiskas.

Ka reiskia uz ar pries kadtracija? Kaciukas neveisimui privalo buti kadtruotas.

Atsakyti
QUOTE(Persikutee @ 2017 01 05, 23:53)
Turiu kačiuką, tiksliau - jau gal net paauglį  biggrin.gif  jam jau virš šešių mėnesių  smile.gif  ir atėjo ta diena, kai reik daryti kastraciją. Norėjau sužinoti gal kas gali pasidalinti patirtimi, kaip tai paveikė patį katinėlį ar gal atsirado kažkokie nenumatyti charakterio pasikeitimai. Ar išvis Jūs prieš ar už kastraciją? Ir gal kas iš kauniečių gali parekomenduoti gerą kliniką, tam atvejui? Nes nesinori pas patį pirmą pasitaikiusį veterinarą vežti.

Vet kliniką Kaune galim rekomenduoti šią
http://rumina.lt/
Mes savo mergytę paėmėme mylėti jau sterilizuotą, tad "už" ar "prieš" kastracijas nežinau ką pasakyti. Manau aš už atsakingą gyvūnų veisimą, tad automatiškai už kastracija ax.gif juk ir patį gyvūną įsigijote arba veisimui, arba "namams", o "namams", mano supratimu, reiškia įsipareigojimą atėjus laikui sterilizuoti.
galop ir "techniniai" nesklandumai nekastruotam berniukui turbūt atsiranda, tokie kaip teritorijos ženklinimas? jei neturit tikslo jo veisti, tai tik kastruoti pasisakyčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(intec @ 2017 01 05, 13:19)
Jei tik gims pas ką nors burmiukai ar yra jau gimusių ir besiruošiančių į naujus namučius, tai mes dar vis laukime savojo grožio smile.gif Nes Latvijoj ne kažką šiuo metu, LT skelbimukuose mūsų nemažai šeimai "kosminės" kainos, tai vis labai laukiam to vieniintelio ar vienintelės  4u.gif

man atrodo, mažų katinukų kainos visų bus panašios, nemažos, nes ir sąnaudas veisėjas patiria atitinkamas, kai pasiskaitau kiek merginoms kainuoja kol pradžiugina mažuliais katinukais - tiek finansiškai, tiek laiko ir kantrybės prasme. tikrai yra už ką tuos pinigėlius mokėti, katinuką įkainoti.
O baigusių mamytės karjerą katyčių galima paieškoti pigiau. mums pasisekė iki negaliu gauti Monytę dovanų, o tėvelių Mimytę nupirkome, irgi sąlyginai nebrangiai, daug pigiau nei katukai kainuoja. Žinoma, gauni nebe mažą pūkų kamuolėlį, o suaugusią katytę, bet aš ir šiandien tuos pačius sprendimus kartočiau. katytes abi gavom prižiūrėtas, išauklėtas, nusistovėjusio charakterio, meilias iki negaliu. Džiaugiamės neatsidžiaugiam. o meilės su kiekviena diena vis daugiau, nors jau regis nebėra kur daugyn smile.gif tai jei neturit lyšno pinigėlio mažam katinukui, ieškokit suaugusios, brandžios katės. mylėsit tikrai ne mažiau, pažadu mirksiukas.gif
Atsakyti

Man taip pat atrodo, kad burma yra ta veisle, kur galima drasiai imt suaugusias kates...nes nu meilumas ir gerumas neispasakytas...

Atsakyti

Maniske  :nestuke​ puciasi kaip ant mieliu...nerimo dienos arteja...baisus tie pirmi kartai nors tu ka😊

Atsakyti

Maniske  :nestuke​ puciasi kaip ant mieliu...nerimo dienos arteja...baisus tie pirmi kartai nors tu ka😊

Bet ir kaip smalsu! Kas gims. Kokiu spalvu. Kiek. Kaip seksis.

Idomu kaip Rudolfas dabar atrodo, tas abrikosinis burmiukas. Grazutis buvo

Atsakyti

Aha, atsimenu...kas ji nupirko? LT? man lb patinka "ryzi" burmiukai...tokie savotiski😊...nors, kartais pagalvoju, kad noreciau visu spalvu kaciu😂

Atsakyti

Atrodo iskeliavo i uzsieni?

Aga. Man tas etapas jau praejo kai norejau visu spalvu burmu  :D 

O ateity negreit labai labai kai sokoladinis iskeliaus, is karto dvi burmas imsiu :D​ 

Atsakyti