Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Buvau parodoje Litexpo, mačiau sabaliukę Monytės, gražuolė mažiukė, ir dar buvo nedideli burmiukai, bet tokios keistos spalvos, nei tai lelijiniai, nei šokoladiniai, ilgesnis plaukas. Iš Latvijos berods.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 12 19, 08:08)
Buvau parodoje Litexpo, mačiau sabaliukę Monytės, gražuolė mažiukė, ir dar buvo nedideli burmiukai, bet tokios keistos spalvos, nei tai lelijiniai, nei šokoladiniai, ilgesnis plaukas. Iš Latvijos berods.

Buvo ir Panevėžyje parodoje iš Lv,Sabalas bet labai blankus Sabalas,bet stambus o tokie patinka teisėjams😊
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif įgriūnu papasakoti vakarykštį nutikimą...
Vakar grįžom iš darbo didžiai skubėdami, su nešuliuku maisto, kur be kita ko krepšyje buvo naminė rūkyta dešra. nesuspėjom to krepšio iškrauti ir išlėkėm vėl, į kalėdinę vakaronę.
Grįžus namo, įtarimų sukėlė vidury kambario nusidriekusi dešra, tiksliau tai, kas iš jos buvo likę... nes likę buvo ne kažin kas. beveik pusė didelės storos dešros įtartinai iškramsnota. likučiai nutempti po kalėdine eglute, gal kad mažiau pyktume.
Galvojau, kad po tokios puotos visa naktis bus Monos vėmimo/viduriavimo, ypač žinant jos skrandį. bet wuolia, jau rytas, o padarinių jokių bigsmile.gif
šeimos taryba nutarė, kad katinių sausiakų nebepirksim. nuo šiol šersim Moną dešromis tongue.gif
Juokauju, žinoma. bet tai pirmas TOKS jos poelgis, pavogti iš krepšio maistą ir sudoroti. suėjo su visais dešros apvalkalais, viskuo. šapai lapai. neįtartum, kad skrandžio problemomis besiskundžianti katė tongue.gif
Dar vis su nerimu laukiu, kuo čia tas baliukas jai pasibaigs. rusena viltis, kad Applaws probiotikai atvedė Monos skranduką "į protą", jei net su tokiu iššūkiu susidorojo...
Atsakyti
Labas, kelis mėnesius renkuosi veislę ir atrodo radau tą aukso viduriuką. Ar labai alergizuoja? Nepastebėjot? Ar nekerštauja burmos? Tokì velnią auginau.. Norisi draugiško katinuko. Gal pas kažką planuojamas pagausėjimas? Internete labai mažai info. Vos keli skelbimai..
Atsakyti

Labas, kelis mėnesius renkuosi veislę ir atrodo radau tą aukso viduriuką. Ar labai alergizuoja? Nepastebėjot? Ar nekerštauja burmos? Tokì velnią auginau.. Norisi draugiško katinuko. Gal pas kažką planuojamas pagausėjimas? Internete labai mažai info. Vos keli skelbimai..

Mums jokios alergijos nesukele. Nekerstauja. Net nesuprastu jis ka cia reiskia :) tai meiles isikunijimai rankinukai visiski. 

DRUSKOS katyte berods turejo produktyvu padimatyma tai jei tiesa, sausio gale vasario pradz bus katuku. Taip pat monyte pavasariop turetu tureti. Dar kazkas. Sekit tema laikas nuo laiko :)

Atsakyti
As rinkausi tarp burmos, birmos ir ragdollo. Pabendravus gyvai su birmom man nieztejo nosi, plaukai alergizavo. O su burma gyvenu virs metu ir nieko. Pas veterinara kai nuvaziuojam, tai ji sustresuoja ir seriasi labai, tada pasireiskia alergijos pozymiai.

As zinau, kad apart burmos kitos veisles kates pas mane nebus, nebent priglausciau koki pamestinuka.

Pas mano katytes veiseja Latvijoje neperseniausiai gime kaciukai. Berots sabalo spalvos. Bet jei gerai atsimenu, tai ir pas kazkuria forumiete yra besilaukianti katyte ;)
Atsakyti
Aš kol nežinojau apie burmas, buvau birmos katuką išsirinkus Latvijoj, bet vyras griežtai pasakė-jei katė namie, tai TIK trumpaplaukė biggrin.gif
Pastebėjau, kad mano šokoladinis prieš kai kuriuos svečius kartais ima vaidinti. retai, bet būna-įkanda. nestipriai, bet , matyt, tikrina ribas?
Atsakyti
Mano kate atejus sveciams lenda prie ju, vyrams soksta ant peciu, lenda i tases, batus uz batraisciu isnesioja, seda ant keliu. Tikrai ikyroka tampa. Yra zmoniu, kurie nemegsta gyvunu, tai kate visada uzdarau i kambari, nes ji tikrai ne is tu, kuri veiksma stebetu is sono - ji pilnateise dalyve. Anksciau draugai stebedavosi, kodel ji nesislepia atejus zmonems biggrin.gif Bet niekada nera kam nors idreskusi ar ikandusi.
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 12 27, 14:38)
Mano kate atejus sveciams lenda prie ju, vyrams soksta ant peciu, lenda i tases, batus uz batraisciu isnesioja, seda ant keliu. Tikrai ikyroka tampa. Yra zmoniu, kurie nemegsta gyvunu, tai kate visada uzdarau i kambari, nes ji tikrai ne is tu, kuri veiksma stebetu is sono - ji pilnateise dalyve. Anksciau draugai stebedavosi, kodel ji nesislepia atejus zmonems biggrin.gif Bet niekada nera kam nors idreskusi ar ikandusi.

tai ir maniškis toks, ir ateina ant kelių be ceremonijų, ir visai nesislepia, jam patinka svečiai biggrin.gif Bet va kelis kartus yra krimstelėjęs.
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2016 12 26, 16:30)

kas del alergiju tai mano vyras labai stipriai alergiskas katems, jis su manimi ir i parodas nevaziuoja, nes jam ten tikrai blogai butu, o va namie nuo Burmos jokiu alergiju nepasireiskia.
Yva nesikramto visiskai, nera nei kam ikandusi nei ibrezusi, o vat Bite (ji gyvena pas mano tevus) tai dar ir kaip kramtosi, bet su ja anukas (brolio sunus, kuris ten daznai buna) zaidzia labai grubiai su ja.
Atsakyti
nuo vaikų net kai kurioms burmoms nervai nebelaiko biggrin.gif
Šįryt apturėjau akies masažą biggrin.gif suskambėjo žadintuvas, negirdėjau, tai šokoladinis žino, kad aš turiu keltis, ėmė man akį laižyt wub.gif tipo atsimerk, neškis mane biggrin.gif
Atsakyti

Maniske irgi kazkodel pradejo rytais letenele i aki paksnot ir zadint😂😂😂😂matyt kitaip neatsikeliu...o kandziotis ir draskytis dar neismoko😉😊visiska geriete jinai pas mane...tik kol nesilauke, buvo lb savarankiska...o db ne per zingsni nepaleidzia namiskiu..lb meili ir bendraujanti pasidare..

Atsakyti