Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(Vladuke @ 2016 09 20, 22:36)
Monyte,
Jusu Mona papuole i burmu pradini puslapi,  Tekilos dar nepazistam, greiciau rodykites ir atnaujinsim musu gretas 4u.gif Mums titulai nesvarbu, kad tik burmytes forume dalyvautu smile.gif
Sveika vel eteryje bis.gif

Vladuke,
mes senuosiuose namučiuose rodėmės su Tekila blush2.gif ..tik vasara buvo, gal pro akis ir praslydom smile.gif ... Kol kas turim pasiskolinę tik parodinių, jei fotografuoti dieną , tai jei nėra saulytės , juk nesimato sabaliukų visai ,tik juodi kontūrai, o su blicu tai tik nosis matosi ir išsprogusios akutės biggrin.gif . Bandom kelti... radikal.ru pakeitė pasiūlas, tad bandom..

user posted image
Atsakyti
Labai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 09 23, 20:19)
Vladuke,
mes senuosiuose namučiuose rodėmės su Tekila  blush2.gif ..tik vasara buvo, gal pro akis ir praslydom  smile.gif ... Kol kas turim pasiskolinę tik parodinių, jei fotografuoti dieną , tai jei nėra saulytės , juk nesimato sabaliukų visai ,tik juodi kontūrai, o su blicu tai tik nosis matosi ir išsprogusios akutės  biggrin.gif . Bandom kelti... radikal.ru pakeitė pasiūlas, tad bandom..
user posted image

Sveikos!
Grazuole Tekila,tikiuosi susitiksime lapkricio 19-20 Vln parodoj,as ketinu su Bite dalyvauti 😊
Edka ar visi jusu burmiukai jau turi naujus namus?manes vis paklausineja zmones,kada turesime Vada
Atsakyti
Sveikos, burmų mylėtojos smile.gif Reikia jūsų patarimo. Turime 11 mėn. kastruotą burmiuką ir man atrodo , kad jam vienam žiauriai liūdna. Kai tik pamato, kad mes rengiamės išeiti krenta prie durų ir guli arba veržiasi kartu eiti. Ar pagelbėtų šiuo atveju antras burmiukas? Ar grįžusi nerasiu namų apverstų "aukštyn kojom" kai dviese paliksiu? Jei imti draugą 11 mėn. kastruotam berniukui , kas geriau tiktų į draugus -berniukas ar mergaitė, jaunesnis ar vyresnis?
Lauksiu jūsų nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Monyte, gražuolė Tekila smile.gif

Wingele, dar du broliukai sabaliukai laisvi ir ieško pačių geriausių ir nuostabiausių šeimininkų smile.gif

Apleidau per darbus ir katukus forumą blush2.gif , nepamaloninu Jūsų grožiais, bet pasižadu šiandien pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti
oi, nu man rodos sabalinukai paklausiausi bigsmile.gif

Šokoladinis rojuj, yra keli šilti taškai, vonioj grindinį šildymą įjungėm, tai ten mėgsta parpti dieną, vakare labai mėgsta ant akvariumo gulėti (nuo lempų šildo), o dar dieną mėgsta miegot lėlių lovytėj lotuliukas.gif

Aš va galvoju pamažu...Po kokių 5 metų šunį įsigyt, bet bijau, kad nesugyvens, nenorės mano šokoladinis draugijos....
Atsakyti
As labai pergyvenau kaip sutars mano burma su nauju gyventoju - 4men suniuku. Na, pirma savaite tai kate tikrai stresavo, nes seresi labai, stebedavo nuo aukstu pavirsiu. Bet paskui susidraugavo. Dabar ir miega kartu. Suniukas toks tankas siek tiek, buna kad atsiseda ant kates netycia biggrin.gif bet ir kate pati erzina, kviecia zaisti, is pasalu ant galvos uzsoksta, kuliais jos eina. Ir lauke laksto. Manau joms tikrai smagu kartu. Kitais metais jei viskas gerai tai dar vienas suniukas atkeliaus i musu seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 10 03, 09:35)
As labai pergyvenau kaip sutars mano burma su nauju gyventoju - 4men suniuku. Na, pirma savaite tai kate tikrai stresavo, nes seresi labai, stebedavo nuo aukstu pavirsiu. Bet paskui susidraugavo. Dabar ir miega kartu. Suniukas toks tankas siek tiek, buna kad atsiseda ant kates netycia biggrin.gif bet ir kate pati erzina, kviecia zaisti, is pasalu ant galvos uzsoksta, kuliais jos eina. Ir lauke laksto. Manau joms tikrai smagu kartu. Kitais metais jei viskas gerai tai dar vienas suniukas atkeliaus i musu seima smile.gif

smagu, kai taip. Aš galvoju apie vipetą-anglų kurtą. Bijau, kad katė nebūtų jo grobis g.gif O katė jau būtų kokių 7-8 metų, tai ir stresas didesnis, nei jauna kad būtų. Na, bet dar toli tai smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Labai tikiuosi nuotrauku dydis bus geras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 03 spalio 2016 - 10:23
Sugrįžtam smile.gif Burmiukams jau 2 mėnesiai. Štai padūkėliai jau kokie:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus mūsų Tekilai 4u.gif ... Mes irgi dalyvausim parodoje Vilniuje , ar kalbam apie parodą Gariūnuose ? Nes dar lygtai viena paroda bus lapkritį irgi Vilniuje ...

Edka,
gražuoliai jūsų mažyliai ... wub.gif

Papildyta:
Tifa,
šaunios draugystės ir medžioklės nuotraukytės thumbup.gif . Tik sumažinkit kitą kartą nuotraukyčių rezoliuciją - kol pavyko peržiūrėti ... tongue.gif
Atsakyti