Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(ddruska @ 2016 11 20, 11:05)
...Bet kad su juo taip nedovanotinai pasielgta,anot mano tevo😉😊</p>

Kažkodėl jautriausiai į kastracijas reaguoja vyrai , ilgai tenka aiškinti parduodant kačiukus biggrin.gif
ddruska, malonu buvo susipažinti ! smile.gif
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/0e65539a00d4bdb87e198595b4b2136f651.jpg]0e65539a00d4bdb87e198595b4b2136f651.jpg[/URL]

vonios patikrinimas prieš draugelio (mano sūnaus) maudynes.  :wub: 

Atsakyti
wub.gif gražuolis wub.gif
Mes pasigirsim, kad sėkmingai (kol kas) susireguliavom virškinimo bėdeles. baigėm ciklą probiotikų, pradėjom ragauti Applaws su probiotikais ir kol kas (tfu tfu tfu) jokių problemų nėra. naują maistelį šlamščia noriai.
Vienintelė bėda - kartu su nauja katelyne įtaisėm katytei karūną blink.gif dabar jau toooookia iš aukšto visus stebi, tooookia pasikėlusi biggrin.gif kartais, jei ne nuotaikoje nuo aukščiausios pakopėlės nulipti, nesiduoda paimama, kepšioja kojyte biggrin.gif namų karalienė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (nors neneigiu, kad ji ir iki šiol visada tokia buvo wub.gif ).
Atsakyti
šokoladinis kai sėdi ant savo laipynės aukštai tai irgi įsivaizdina. Tipo aš čia svarbiausias biggrin.gif Letena pamosuoja, jei labai jau įsivaizdina. Bet aš suprantu, ten jo erdvė, kur jis turi pabūti vienas. Ir būna tikrai retai ten, nes nieko nėra geriau už žmogaus glėbį
Atsakyti
Oi pamenu ir aš Yvos pirma paroda, stresas didziulis tiek jai tiek man buvo, bet kitose jau geriau sekesi.Sutapimas,Yvos pirma paroda buvo Panevėžyje,Bitės taip pat pirmoji bus Panevėžyje. smile.gif
Mes kazkaip pripratę prie vieno maisto ir nekeitalioju.
Atsakyti

Man taip pat😊

Atsakyti
ddruska,
grazi melynoji panele 4u.gif tik labai jau slepiat ja, daugiau rodykit, truksta spalvu forume, melynuke tik viena turim 4u.gif
Sveikinimai su pirmaja paroda!

Monyte,
Tikiuosi paroda taip pat buvo idomi ir sekminga, ir turetume jau laukti geru naujienu pavasariop?..

kulverstuk,
na, ta laipyne nenustojat cia katininkams nervus gadinti biggrin.gif , musiske ant savo vieno suolio vienaausktes uzlipusi jau kieta vaidina, tai ka kalbet apie jusu dangoraizi...is tokio aiskcio turbut kate visagale isivaizduoja Monyte biggrin.gif

wingele,
mano Della atvirksciai per parodas is pradziu relaksavo, per visu narvu virsu vaiksciojo, visi niurke kas norejo, paskui pradejo stresuoti huh.gif
va tokios skirtingos patirtys.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus ir pagyrimus smile.gif
Labai džiaugiuosi parodoje susipažinusi su Monyte smile.gif tikiuosi, lb neįkyrėjau su savo klausimais ax.gif
kažkaip nepriprantu aš prie šito forumo, tad ir rodausi mažokai rolleyes.gif jei ne Burmess, visai nesirodyčiau blink.gif na, bet gal kaip nors priprasiu...
Atsakyti

Priprask. Cia as pvz radau savo sokolada.

Atsakyti
na va, isslydejau savo Druska i pirmaji jos pasimatyma... ax.gif tuscia db be jos namie...bet, tikiuosi, kad ziema sulauksim miauksincio surmulio 4u.gif wub.gif
palinkekit sekmes nestuke.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti

Sėkmės, produktyvaus pasimatymo ir sveikų kačiukų!!!!!! 

Atsakyti
Aciu smile.gif jau laukiu, kada galesiu parsigabent ja namo smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ddruska: 27 lapkričio 2016 - 21:59