Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Suklydau su burmu skaicium. Bet tikekimes foto. Drauges kate ivertinta puikiai ;) ieskos kavalieriaus 

Atsakyti

😂ot turiu atstove spaudai😉man tavo ilganosis tiktu..

Bet kad su juo taip nedovanotinai pasielgta,anot mano tevo😉😊

Atsakyti

😂ot turiu atstove spaudai😉man tavo ilganosis tiktu..

Bet kad su juo taip nedovanotinai pasielgta,anot mano tevo😉😊

aga, sakiau vakar šokoladiniui, kad jis būtų puikus tėvas :D Na bet ne man užsiimti veisimais, o jam ir be kiaušinių ramu :D  

Atsakyti
kulverstuk,
net as nebudama kate uzpavydejau jusiskes katykles/laipynes/draskykles 4u.gif visos kates nusipelne tureti toookia zaidimu aikstele 4u.gif baisiai cool pirkinys, kaledos Monytei jau atejo bis.gif
Del maisto tikrai individualu, maniske pradejo Applaws apeiti, praso Acana arba Hills...Trys maisai pradaryti, kaitalioju, bet niekad nemaisau, jai nepatinka miksai, iskart pereinam i kita be problemu.

Wingele,
Sveikinimai su paciu graziausiu gyvenimo ivykiu 4u.gif Grazaus laukimo.

BurmeSS,
kur Jusu drauge su savo katyte? kodel neparodo mums savo vienitneles siame forume melynos burmytes unsure.gif
Na, o parodoje Gariunuose si savaitgali dalyvauja musu Monyte su savo sabaliuke, tikiuosi po savaitgalio parasys mums, kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
Vladuke, ačiū už gerą žodį 4u.gif mes irgi nepaprastai džiaugiamės pirkiniu bigsmile.gif
maistelį mėginsim keisti, tą sprendimą jau padarėm. o ar apsistosim prie Hills, ar tiks Applaws, ar mėginsim iš tėvelių nugvelbę Acana, dar matysim. aš manau kad net ir to paties gamintojo maistelis juk skiriasi, štai Tifa užrodė man konkretų Applaws, kuris jai ir ne tik jai pasiteisino streikuojant katės skrandžiui. kažkas kitas gal bandė kitokį Applaws, pvz su žuvimi, kuris gal priešingai sukėlė skrandžio bėdas ar nenorą ragauti. Hills, RC juk irgi yra n+k rūšių, su n+k poveikio, kuris kiekvienai katei individualus. nepabandęs nesužinosi. tik nesinori žaisti, kai skrandukas toks opa-popa kaip mūsų Monuškos. bet su friskiais gi ir nežaidžiam, ieškom ko geriausio.
būtų labai įdomu įspūdžiai iš parodos. tolima mums tat, neaktualu, bet gražu akis paganyti wub.gif
lauksim ir Burmess draugės pasirodant 4u.gif smagu čia, jauku dalintis džiaugsmais, laukiam naujų burmylėtojų prisijungiant 4u.gif
Atsakyti

Mėlyna burmytė jau rodėsi čia sykį berods, labai tikiuosi, kad įdės foto iš parodos. Gražutė kokia

Atsakyti

DRUSKOS šeimininkė leido įkelti nuotraukas iš parodos, taigi, rodosi Druska gražuolė 

[URL=http://www.part.lt/perziura/762f33f2b7702f74852f074974056b1937.jpg]762f33f2b7702f74852f074974056b1937.jpg[/URL]

[URL=http://www.part.lt/perziura/e5aa894adf0ab9d5c6916524e52b567c805.jpg]e5aa894adf0ab9d5c6916524e52b567c805.jpg[/URL]

Gražaus jai kavalieriaus ir puikių kačiukų :)

Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/8d22061c2ef159415d3e5ff39a1b9749848.jpg]8d22061c2ef159415d3e5ff39a1b9749848.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 11 09, 12:08)
o ir pati laukiuosi,sveikata nepati geriausia pačioje  pradžioje,taip viskas komplikuotai😊

Patys nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kulverstuk @ 2016 11 13, 16:45)
Neiškenčiu nepasigyrusi, kaip man šiandien pasisekė  bigsmile.gif
tiksliau, pasisekė Monytei  bigsmile.gif
šiandien beblūdinėdama Kauno bazėse ir užsukusi į kažkokį a lia išparduotuvės sandėlį, už 20 eurų nuroviau

Tokie jau tie vyrai irnesakyk.gif o pirkinys tai superinis.Nesistebiu,kad Monyte juo dziaugiasi.Yra cia ka katei veikti bigsmile.gif
Kalbejot apie maistukus.Applaws mums netiko.Leilai kailis pleiskanojo,o Arcio viduriukai palaisveje buvo.Pastebejau,kad reikia atsargiai jam maistuka keisti.Jautrus jo zarnynas.Buvom penktad.zoo parduotuve.Pardaveja dave meginuku VIGOR&SAGE pabandymui.Sake jos katei be galo patiko sis maistukas.Sudetis nebloga jo,daug mesos ir tinka jautru zarnyna turincioms katems.Bandysiu ir as ji.
Noriu padekoti visoms uz katinuku nuotraukytes.Taip smagu ir kitom burmytem pasigrozeti wub.gif Leilai eina jau ketvirti metukai,o as vis dar neatsistebiu sia nuostabia veisle wub.gif
Atsakyti
KOKIA gražuolė druskytė wub.gif wub.gif wub.gif kokia... wub.gif
Atsakyti

Tokia dama kad ojojoj Druska  :D 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 11 21, 10:42)
<p>Tokia dama kad ojojoj Druska  biggrin.gif </p>

Tikra dama wub.gif labai elegantiskair grazi katyte wub.gif
Atsakyti