Su Royal jo net ner ko lyginti. Jame daug mesos. O sis chicken & lamb yra su probiotikais. Mano kates kakai sumazejo daugiau nei dvigubai, kvapas visiskai neastrus, anksciau minkstai pasitustindavo, o po sio maisto susitvarke. Kailis taip pat akyse pasikeite. Dabar ji turi sio maisto visada savo dubenelyje ir su suniu dar + valgo BARF mesa (vietoj konservu).
Siulau tikrai pabandyti. Mano katei po 2 dienu maitinimo jau pasimate pirmieji geri pozymiai. Esu rekomendavusi kitiems zmonems, tai irgi labai patenkinti kaciu pokyciais.
Tifa, gal pakomentuotum, ar apie konkrečiai šį maistelį rašai?
https://e-zoo.lt/kac...s_svoris-7_5_kg
vakar man vet vaistinėje jį suvartė, sakė kad jo pagrindas bulvės. bet čia aš skaitau sudėtį kad nieko panašaus, kad ji tokia
Sudėtis: džiovinta vištiena 48%, džiovinta ėriena 21%, džiovintos bulvės, vištienos faršas 12%, cukriniai runkeliai, vištienos padažas, lašišų aliejus, vitaminai ir mineralai, džiovinti kiaušiniai, augalinio pluošto celiuliozė 0,03%, natrio chloridas, kalcio karbonatas, jūros dumbliai, spanguolės, DL-metioninas, kalio chloridas, jukos ekstraktas, citrusinių vaisių ekstraktas, rozmarino ekstraktas.
ir tikrai didžioji dalis nėra bulvės