Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

QUOTE(kulverstuk @ 2016 11 02, 19:34)
Mes ziurejom pas Svetlana. Tai bus kita  ax.gif
reikia juodaji sarasa padaryti lv veislynu...

o gal geriau populiarinti burmas iš lietuvaičių? Taip ir mūsų veisėjus palaikysim, ir saugesni būsim smile.gif Kam atiduoti pinigus latviams? Saviems duokim smile.gif

Pas mus ritualas rytais. Atsisėdu dažytis, kojas sulenkusi, tai iškart prisistato, įsibruka, spėkit kuo baigiasi? pasidažau ir sėdžiu apspangus glostydama murklį, kol vyras pasako-ė, tau į darbą nereikia ar ką biggrin.gif

O dar pastebėjau, kad jeigu man grįžus vėliau laksto ir vis kojas kibina (lekia kaip kulka), vadinasi metas žvilgtelėti į jo dubenėlį-garantuotai bus tuščias biggrin.gif iš pradžių nesuorasdavau, ko jis man po kojomis malasi biggrin.gif Ogi rado būdą pasakyti, kad alkanas smile.gif Nu argi nesumanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 11 03, 09:10)
o gal geriau populiarinti burmas iš lietuvaičių? Taip ir mūsų veisėjus palaikysim, ir saugesni būsim  smile.gif Kam atiduoti pinigus latviams? Saviems duokim  smile.gif

Pas mus ritualas rytais. Atsisėdu dažytis, kojas sulenkusi, tai iškart prisistato, įsibruka, spėkit kuo baigiasi? pasidažau ir sėdžiu apspangus glostydama murklį, kol vyras pasako-ė, tau į darbą nereikia ar ką  biggrin.gif

O dar pastebėjau, kad jeigu man grįžus vėliau laksto ir vis kojas kibina (lekia kaip kulka), vadinasi metas žvilgtelėti į jo dubenėlį-garantuotai bus tuščias biggrin.gif iš pradžių nesuorasdavau, ko jis man po kojomis malasi biggrin.gif Ogi rado būdą pasakyti, kad alkanas  smile.gif Nu argi nesumanus  smile.gif

taip, žinoma 4u.gif mes irgi nusvilę su nesąžiningu broliukų elgesiu pasidairėm katukės Lietuvoje ir nesigailim 4u.gif
Mūsų brangioji vis patrydauja. jau jokių pasigardžiavimų tunu meniu nebelikę, ničnieko kito išskyrus RC sensible sausiukus nebegauna, o viduriukai laisvi, kartais net labai.
Keisti maistą? kreiptis į vetą? 4u.gif patarkit.
vandenį kaip TėveMūsų keičiam kiekvieną dieną, kartais ir du kartus. dubenėlius plaunam, tiek vandens, tiek maistelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kulverstuk: 03 lapkričio 2016 - 09:27
QUOTE(kulverstuk @ 2016 11 03, 09:26)
taip, žinoma  4u.gif mes irgi nusvilę su nesąžiningu broliukų elgesiu pasidairėm katukės Lietuvoje ir nesigailim  4u.gif
Mūsų brangioji vis patrydauja. jau jokių pasigardžiavimų tunu meniu nebelikę, ničnieko kito išskyrus RC sensible sausiukus nebegauna, o viduriukai laisvi, kartais net labai.
Keisti maistą? kreiptis į vetą?  4u.gif patarkit.

pas vetą eičiau. su maistu prisieksperimentuot galima. Bus patiems ramiau.
Atsakyti

Keisti maistą? kreiptis į vetą? 4u.gif patarkit.
vandenį kaip TėveMūsų keičiam kiekvieną dieną, kartais ir du kartus. dubenėlius plaunam, tiek vandens, tiek maistelio.
[/quote]

kulverstuk,
Royal pradejo gaminti Lenkijoje, daugelis veiseju skundziasi pablogejusia kokybe ir katineliu virskinimo problemomis, musiske nuo paskutinio RC veme, atsisakem, viskas susitvarke. Dabar valgom Acana, Orijena, dar bandom Hillsa. Kol kas puikiai. Pas veta irgi pasirodyciau, nors galvoju pasakytu is pradziu keisti maista, tada ziureti, bet butu man ramiau...sveikit 4u.gif
Atsakyti
As siulyciau pabandyti Applaws butent sita: https://www.google.d.....xGVejj8ayo1M:

Su Royal jo net ner ko lyginti. Jame daug mesos. O sis chicken & lamb yra su probiotikais. Mano kates kakai sumazejo daugiau nei dvigubai, kvapas visiskai neastrus, anksciau minkstai pasitustindavo, o po sio maisto susitvarke. Kailis taip pat akyse pasikeite. Dabar ji turi sio maisto visada savo dubenelyje ir su suniu dar + valgo BARF mesa (vietoj konservu).
Siulau tikrai pabandyti. Mano katei po 2 dienu maitinimo jau pasimate pirmieji geri pozymiai. Esu rekomendavusi kitiems zmonems, tai irgi labai patenkinti kaciu pokyciais.
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 11 04, 09:38)
As siulyciau pabandyti Applaws butent sita: https://www.google.d.....xGVejj8ayo1M:

Su Royal jo net ner ko lyginti. Jame daug mesos. O sis chicken & lamb yra su probiotikais. Mano kates kakai sumazejo daugiau nei dvigubai, kvapas visiskai neastrus, anksciau minkstai pasitustindavo, o po sio maisto susitvarke. Kailis taip pat akyse pasikeite. Dabar ji turi sio maisto visada savo dubenelyje ir su suniu dar + valgo BARF mesa (vietoj konservu).
Siulau tikrai pabandyti. Mano katei po 2 dienu maitinimo jau pasimate pirmieji geri pozymiai. Esu rekomendavusi kitiems zmonems, tai irgi labai patenkinti kaciu pokyciais.

Ačiū, būtinai pamėginsiu 4u.gif
Atsakyti

Gaila nepamenu koki aplaws bandem. Buvau prie jo perekus nes sudetis l gera. Bet eme skystokai tustintis. Teko nutraukti....

Atsakyti
As pirmiausiai bandziau mazu kaciuku Applaws, bet katyte suviduriavo. Veterinare paaiskino, kad si maista reikia pakeisti per 1-2 savaites, maisant su senu maistu. Kadangi mano katei buvo 10men, ji pasiule suaugusiu Applaws, bet butent ta su probiotikais ir sake, kad pereinamo laikotarpio nereikia daryti (Kitu rusiu Applaws reikia). Viskas susitvarke. Sauso maisto daugiau neplanuoju keisti, maitinsiu tik siuo, nes sudetis jo yra labai gera + gauna sviezios mesos, nes taip ar taip vagia is suns dubenelio. Konservu nebeperku. Pagaliau musu paieskos baigtos, tinkamas maistas surastas smile.gif
Atsakyti
Viduriavimą sukeliantis mums netinka, ir taip sočiai to gėrio turim. Bet maistelis su probiotikais skamba tikrai patraukliai. Pasikonsultuosiu dar pirkdama vet vaistinėje. galvojau mėginti acana grassland, kokį valgo tėvelių katė. bet turbūt nebežaisiu.
Visiškai vandeniu Monytė netrydauja, ir dažnumas nėra toks kad keltų labai didelį nerimą, bet daro skystai, skysčiau nei norėčiau.
Manau, kad tai tikrai dėl maistelio. pribrendom ieškoti kito...
Atsakyti
Pabandykit ta Applaws su probiotikais. Galbut pades. Mano katei labai greitai viska "uztrauke". Pradzioje, kai valydavau jos tualeta net keista budavo - "tik tiek"? biggrin.gif Nors suryja visa dubeni sausiuku.
Tikiuosi viskas susitvarkys. Parasykite kaip seksis, idomu.

P.S. pries si Applaws isbandziau Royal Canin Digestive Care. Jis taip pat su probiotikais. Labai tiko, patiko, jokio viduriavimo. Bet man jo sudetis nepatiko, norejau kazko geresnio. I google irasiau kaciu maistas su probiotikais. Taip suradau Applaws (80% mesos, like darzoves).
Mano pazystama veziojo katina pas veterinarus, siunte ismatas i laboratorijas, giardijos tyrimus dare, nes tas viduriavo nuo visu maistu, gavo ir antibiotiku. O kai pasakiau apie si Applaws, po 2 dienu viskas susitvarke. Bet cia nebutinai turi buti taisykle kad pades. Kas vienam yra gerai, kitam gali netikti mirksiukas.gif tiesiog nezinau nepasisekusiu atveju.
Atsakyti
Jetau,tik prisėsk prie forumo,tiek daug pribendrauta, nespėju "koja kojon" su burmėtojom tongue.gif ...

QUOTE(Vladuke @ 2016 10 19, 18:19)
Monyte,
Laidos rengejai norejo pailiustruoti butent musu t.y. LT burmomis reportaza, o kadangi nespejom atsiklausti, nes buvo duota tikviena diena, tai RoYa ir suveike cia geitai 4u.gif Tikiuosi nepazeidem kieno teisiu...

Vladuke, viskas OK , dabar jau žinau iš kur laidos kūrėjai gavo mano nuotraukytes biggrin.gif ...

QUOTE(kulverstuk @ 2016 10 22, 13:55)
Mergytės, berods jau esu klaususi, bet pasikartosiu. Gal turite nuomonę apie šį maistelį?..
...baiginėjam Royal Canin, galvoju gal ir Monytę prie tokio pervesti, kaip tėvelių katė maitinasi?

Kulverstuk, žinant Monos polinkį į laisvesnius viduriukus, jei pereit norėsite prie naujo sausiuko, tai daryti reiktų itin atsargiai ir per ilgesnį laiko tarpą - ne per savaitę, o per 2-3 . Vis į senąjį įmaišant po kelias naujo kruopytes ir didinant seno ir naujo proporcijas. Acana kažkada saviškėm bandžiau , bet ir nuo mažo kiekio iškart pasireiškė pralaisvėjusiu tuštinimusi ir jos raukė nosį ir ignoravo naująjį sausiuką. Teko grįžti prie Rojalio. Ir dėl jos pilvuko pabandykit kokių gerųjų bakterijų , veterinarai tikrai turi ką pasiūlyti.

Čia perskaičiau nemažai nuomonių apie veislynus.. Visokių yra ir pas mus, ir pas juos. Pabendravot , nepatiko kas ar sukėlė įtarimų, rašykit , klauskit arba tiesiog ieškokit kitur 4u.gif

Wingele,
pasimatysim ir gruodžio parodoje Vilniuje thumbup.gif ...

Kažkas klausė apie planuojamas vadas ? Mes planuojam ankstyvą pavasarį , bet pas mus nebus spalvų pasirinkimo - tik sabaliukai tongue.gif ...
Atsakyti
kulverstuk,
kaip Monytes reikaliukai? Ar pagerejimas matyt? Mums su maistu dazniausiai vienintele problema buna, arba kailiukas pradeda maziau zvilgeti, ar matau, kad svoris per daug auga, ar pakudus, tada ir keiciu maista atitinkamai i poreiki.

Burmess,
lyg turejo Jusu drauge su melyna burmyte parodoje dalyvauti si savaitgali? Parodoje nematem, ir aplamai tik vienas sabalinis katinukas is Rusijos buvo. Dominavo visokio plauko ir spalvu britukai si karta. Gal dar kas parodoje lanketes?
Atsakyti