Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, X namučiai

Ylang, dar galite pasidairyti Latvijoje, Lenkijoje. mes kai tėvams ieškojom burmytės, buvom suradę suaugusią katytę Latvijoj. jau buvom sutarę pirkti, derinom kada atvyksim, tik staiga paaiškėjo, kad "ne taip" supratom kainą skelbime, ir pardavėja užsiprašė riebiai daugiau.
Paskui čia forume mergaitės parašė, kad perkant iš latvių ar lenkų, čia visai normali praktika - užsieniečiams kilstelėti kainą. man tai labai neskanu iš pardavėjos pusės pasirodė... nesąžininga. nenorėjom iš toikio žmogaus pirkti katytės.
rezultate nupirkom tėveliams Lietuvoje, tik ne burmą (nors ieškojom burmos), o burmilą (šinšilinę burmą). bet turbūt nemažai burmyčių Lietuvoje yra užsienietės.
Atsakyti
QUOTE(kulverstuk @ 2016 10 22, 13:35)
Ylang, dar galite pasidairyti Latvijoje, Lenkijoje. mes kai tėvams ieškojom burmytės, buvom suradę suaugusią katytę Latvijoj. jau buvom sutarę pirkti, derinom kada atvyksim, tik staiga paaiškėjo, kad "ne taip" supratom kainą skelbime, ir pardavėja užsiprašė riebiai daugiau.
Paskui čia forume mergaitės parašė, kad perkant iš latvių ar lenkų, čia visai normali praktika - užsieniečiams kilstelėti kainą. man tai labai neskanu iš pardavėjos pusės pasirodė... nesąžininga. nenorėjom iš toikio žmogaus pirkti katytės.
rezultate nupirkom tėveliams Lietuvoje, tik ne burmą (nors ieškojom burmos), o burmilą (šinšilinę burmą). bet turbūt nemažai burmyčių Lietuvoje yra užsienietės.

As manau, kad ir cia sulauksiu savosios burmos smile.gif man kai ne veisimui, tai kazkaip mieliau is lietuvaiciu, dar smagiau-is sios temos nariu sulaukt, tai tikrai nei apgaus, nei daugiau uzsiprasys, kaip kad jum buvo, ir gausim tikrai sveika, gera kaciuka 4u.gif esu skaiciusi, kad neretai ir ligotus, "brokuotus" parduoda ta zinodami zmones, cia tikrai taip nebus smile.gif
Atsakyti

Tikrai laukit čia, LT. Viena pažįstama atsivežė iš LV veislyno, tai gydė gal pora mėnesių, sukišo n pinigų. Pardavė kaip sveiką. O po to gaudyk vėją laukuose. 

Atsakyti
Sveikos burmetojos,
tema kokia pagyvejus. Tikriausiai laida pridejo populiarumo. Labai, labai tikiuosi, kad siai nuostabiai veislei negresia toks pats likimas kaip kitoms populiarioms veislems.
Lyginant su kitomis katemis, burmos tikrai nesiseria. Bent jau nei ant baldu, nei ant rubu plauku nematyti. Stresinese situacijose: pas veterinara, sveciuose - seriasi. Dar pakeitus maista maniske seresi.
Jei galeciau laika atsukti atgal - kates tikrai neleisciau i lauka. Pradzioj tik palei nama vaiksciojo, tada i soda nuejo, veliau i laukus isejo. Gerai, kad namas paskutinis, eismo nera. Dar gps ant antkaklio gelbeja - galiu nuolat stebet kur kate yra. Bet jos noras i lauka yra neispasakytas: ar lietus, ar vejas - vis tiek reikia jai. Jei neleidi, tai vaiksto ir rekia palei langus, stengiasi pabegti. Labai peliauja, o uzvakar prie duru radau ziurke su nukasta galva.... Beje, kai pradejo eiti i lauka, meilumas sumazejo. Dar ir kai suo atsirado namuose pastebejau, kad kate labai zaidzia su suniu ir maziau mums demesio rodo.
O siaip labai komunikabili, nebijo svetimu zmoniu, kariasi ant keliu, miega lovoj po kaldra. 5-iamete dukra yra zemiausiame hierarchijos lygyje, nors kartu ir Lego, puzles delioja, vezimelyje su mielu noru vazinejasi.
As 100% zinau, kad mano gyvenime nebus kitos veisles kates. Na nebent priglausciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 10 22, 14:43)
Sveikos burmetojos,
tema kokia pagyvejus. Tikriausiai laida pridejo populiarumo. Labai, labai tikiuosi, kad siai nuostabiai veislei negresia toks pats likimas kaip kitoms populiarioms veislems.

As tai apie sia veisle suzinojau kornisreksu temoj smile.gif ten kazkas parase, kad burmos irgi nesiseria smile.gif o sitoj jau radau viska issamiai ir net su laidu irasais good.gif
As pati neauginusi kaciu, tik kazkada sunis, o dukra nuolat praso katino, vyras juos irgi myli, o man svarbiausia, kad nesisertu ir baldu nedraskytu biggrin.gif kol gyvenom bute apie joki gyvuna namie net girdet nenorejau, bet dukrai ir vyrui pazadeta, kad kai gyvensim name-katina leisiu laikyt smile.gif pamaciusi burma sabaline as ja jau virtualiai isimylejau wub.gif galvojau tokio grozio katinu nebuna wub.gif dar ir seriasi minimaliai bigsmile.gif super smile.gif
Atsakyti

aš visad buvau už šunis, katės man buvo buvusios nebuvusios, nerūpėjo. Niekad nemaniau, kad taip savo katę mylėsiu :wub: 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2016 10 22, 16:14)
<p>aš visad buvau už šunis, katės man buvo buvusios nebuvusios, nerūpėjo. Niekad nemaniau, kad taip savo katę mylėsiu wub.gif </p>

good.gif wub.gif
Atsakyti
As esu sunininke, bet burma tikrai turi panasumu i sunis: bendravimas, skambutis i duris - lekia prie duru, gryzti is darbo - visada pasitinka ir zaidimai suniski: nesioja kamuoliukus.

Maniske zaizdama su suniu odini kampa sudraske belakstydama... Reikia naujo, bet bijau kad ir tam tas pats bus...

Mano burmyte atvaziavo is LV. Esu labai patenkinta tiek kate, tiek veiseja. Su ja iki siol bendraujam FB. Norejau is Lietuvos, bet buvo tik 1 vada. Pabendravus su veiseja noras isigyti gyvuneli is jos atsoko...
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 10 22, 17:41)
Norejau is Lietuvos, bet buvo tik 1 vada. Pabendravus su veiseja noras isigyti gyvuneli is jos atsoko...

O kodel? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 22 spalio 2016 - 18:19
Todel kad veiseja tiek su manimi, tiek su vyru bendravo labai nemaloniai, grubiai... Poziuris i kilmes dokumentus buvo svelniai tariant keistokas. O nepavykus prisiskambinti atsiunte zinute: ko nori? blink.gif Galeciau ir daugiau papasakoti, bet nenoriu plestis....
Atsakyti

nu nieko sau, mane irgi atmuštų nuo tokios veisėjos :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 10 22, 18:40)
Todel kad veiseja tiek su manimi, tiek su vyru bendravo labai nemaloniai, grubiai... Poziuris i kilmes dokumentus buvo svelniai tariant keistokas. O nepavykus prisiskambinti atsiunte zinute: ko nori?  blink.gif  Galeciau ir daugiau papasakoti, bet nenoriu plestis....

blink.gif blink.gif blink.gif jooo...
Atsakyti