QUOTE(GAILE* @ 2016 10 21, 13:10)
<p>as tai panasaus amziaus budama "Erskeciu paukscius" paslapciom perskaiciau
. nu ir nieko, netraumavo. naturalu kad tokiam amziuj labai smalsu. siais laikais apsaugot sudetinga nuo tokios informacijos. juk jei ne knyga, tai internetas pilnas dar ne tokiu filmuku. beje, nereikia but naiviai ir galvot, kad nesuprato. viska ji suprato.
< /p>
<p>as tai panasaus amziaus budama "Erskeciu paukscius" paslapciom perskaiciau

. nu ir nieko, netraumavo. naturalu kad tokiam amziuj labai smalsu. siais laikais apsaugot sudetinga nuo tokios informacijos. juk jei ne knyga, tai internetas pilnas dar ne tokiu filmuku. beje, nereikia but naiviai ir galvot, kad nesuprato. viska ji suprato.
< /p>
geras, ir aš "Erškėčių paukščius" skaičiau gal 12 , slapčia nutykojus kai tėvai nemato
pamenu , likau kaip maišu trenkta, nors palyginus su 'atspalviais' ten tokios vaikų pasakėlės... Na, bet laikai irgi pasikeitė, spėju šiuolaikinei 12-metei efektas į į tuos 50 atspalvių -panašiai kaip man tuomet 'Erškėčiai'..
O šiaip tuo metu jau buvau visą tėvų biblioteką perskaičius, įskaitant Zalyčio 'Meilės vardu'

Jei būčiau radus 'Atspalvius' - tikrai būčiau ėmusis ir jų
Jei tuomet tėvai būtų ėmę su manim aptarinėti šias temas - būčiau į žemę sulindus iš gėdos. Tokie pokalbiai buvo tabu. Bet su savo vaiku dabar - ko gero kalbėčiausi, nes vėlgi - dabar daug laisviau ir atviriau bendraujama, tiek šeimose, tiek mokykloje,tiek tarp draugų. Gera proga aptarti įvairius klausimus