Parduodu ,man netikusia ,pirkta JAV Macys ,grazia progine suknute.
12dydis 80eur galima deretis.
Rasyti i AZ
Parduodu naują su etiketėmis odinę KENDALL KYLIE KARDASHIAN seserų NATŪRALIOS ODOS suknutę su etiketėmis. Dyd. M Natūralios odos. Spalva - Macaroon Tiks kas nešioja M-S dydžius, eur. 36-38 Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krūtine ir plačiais pečiais arba krūtinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šia suknutę. Matmenukai: visas ilgis 82cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 498 dol. Pirkta amazon.com Kaina 299 289 285 eur.
pirkta čia
siunčiu
pirkta čia
siunčiu
Nauja , labai faina , stilinga MANGO suknelė neįpareigojantis , bet tinkamas ir pasipuošti modeliukas , susijuosia kokybišku dirželiu, juosmuo elastingas žaismingas audinys su vėžliukais dydis XS , kaina 24 eurai
Nauja nuostabi elegantiška suknelė labai gražus modelis , medžiaga neskysta , bet elastinga dydis 38 , kaina 25 eurai
Nauja , stilinga ir išskirtinė MAIDOMA suknelė labai gražus modeliukas , pamušaliuko dalis aptempia , o viršus gražiai krentantis :super dydis S/M, kaina 30 eurų MAŽINU KAINĄ 15 eurų
Nauja nuostabi elegantiška suknelė labai gražus modelis , medžiaga neskysta , bet elastinga dydis 38 , kaina 25 eurai
Nauja , stilinga ir išskirtinė MAIDOMA suknelė labai gražus modeliukas , pamušaliuko dalis aptempia , o viršus gražiai krentantis :super dydis S/M, kaina 30 eurų MAŽINU KAINĄ 15 eurų
siulau nauja mmm,labai grazi tik netiko man, M dydis...noreciau 35e
ilgis 82cm, nugaryte matosi ilgesne , plotis 59*2cm,
NAUJA LABAI GRAŽI IR KOKYBIŠKA SNEAK PEEK DENIM SUKNELĖ, dydis M - kaina 25 Eur
(siūsta iš JAV, audinukas 100 proc. rayon)
(siūsta iš JAV, audinukas 100 proc. rayon)
NAUJA MEDVILNINĖ SUKNELĖ, dydis L (mažinta kažkiek, sakyčiau atitinka M) kaina - 15 Eur
graži ir maloni prie kūno; puikus pasirinkimas šiltai vasaros dienai
graži ir maloni prie kūno; puikus pasirinkimas šiltai vasaros dienai
M dydžio lininė, lengvutė suknelė, nauja, po sagutėmis plotis 42cm 16 Eur
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS Taikliai suderinti du skirtingi audiniai Viršus dvigubas - dailiai krenta klostelėmis Apačioje megztas audinukas Apačioje yra pamušaliukas. Modeliukas nugarytėje turi užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ