Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos suknelės

Parduodu ,man netikusia ,pirkta JAV Macys ,grazia progine suknute.

12dydis 80eur galima deretis.

Rasyti i AZ

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Parduodu naują su etiketėmis odinę KENDALL KYLIE KARDASHIAN seserų NATŪRALIOS ODOS suknutę su etiketėmis. Dyd. M Natūralios odos. Spalva - Macaroon Tiks kas nešioja M-S dydžius, eur. 36-38 Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krūtine ir plačiais pečiais arba krūtinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šia suknutę. Matmenukai: visas ilgis 82cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 498 dol. Pirkta amazon.com Kaina 299 289 285 eur.

pirkta čia

siunčiu
Atsakyti
LOFT nauja,4(36-38) dydzio.Kaina 40 eur.

Atsakyti
Nauja , labai faina , stilinga MANGO suknelė wub.gif neįpareigojantis , bet tinkamas ir pasipuošti modeliukas , susijuosia kokybišku dirželiu, juosmuo elastingas mirksiukas.gif žaismingas audinys su vėžliukais wub.gif dydis XS , kaina 24 eurai 4u.gif
Nauja nuostabi elegantiška suknelė wub.gif labai gražus modelis , medžiaga neskysta , bet elastinga mirksiukas.gif dydis 38 , kaina 25 eurai 4u.gif
Nauja , stilinga ir išskirtinė MAIDOMA suknelė wub.gif labai gražus modeliukas , pamušaliuko dalis aptempia , o viršus gražiai krentantis :super dydis S/M, kaina 30 eurų 4u.gif MAŽINU KAINĄ 15 eurų 4u.gif

Atsakyti

siulau nauja mmm,labai grazi tik netiko man, M dydis...noreciau 35e
ilgis 82cm, nugaryte matosi ilgesne , plotis 59*2cm,

Atsakyti
monsoon 8dydis 40€
monsoon 8dydis 35€
monsoon S dydis 20€
Atsakyti
Nauja dryžuota "Esprit" suknelė.Dydis M.Kaina 27eur 4u.gif

Nauja suknelė.M dydis.Kaina 18eur 4u.gif

Nauja H&M tunika/suknelė.Nugaroje yra sagutės.Dydis S.Kaina 12eur 4u.gif

Taip tunika/suknelė atrodo iŠ nugaros 4u.gif

Ilga suknelė.Be etiketės,tik matuota,nenešiota.Dydis 38.Kaina 18eur 4u.gif

Atsakyti
Nauja, dydis S/M, 17 €

DETAILS & CARE
100% Viscose.Measurement:Total Length: 109cm/43", Waist 30cm/12" -(S dydžio). Machine Wash.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciu: 24 gegužės 2017 - 19:24
NAUJA LABAI GRAŽI IR KOKYBIŠKA SNEAK PEEK DENIM SUKNELĖ, dydis M - kaina 25 Eur
(siūsta iš JAV, audinukas 100 proc. rayon)

Atsakyti
NAUJA MEDVILNINĖ SUKNELĖ, dydis L (mažinta kažkiek, sakyčiau atitinka M) kaina - 15 Eur
graži ir maloni prie kūno; puikus pasirinkimas šiltai vasaros dienai
Atsakyti
M dydžio lininė, lengvutė suknelė, nauja, po sagutėmis plotis 42cm 16 Eur
Atsakyti
Next firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS wub.gif Taikliai suderinti du skirtingi audiniai wub.gif Viršus dvigubas - dailiai krenta klostelėmis wub.gif Apačioje megztas audinukas wub.gif Apačioje yra pamušaliukas. Modeliukas nugarytėje turi užtrauktuką. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti