Nauja ICHI proginė suknelė,klasikinis modeliukas,puošni ir elegantiška :super dydis M ,kaina [/COLOR] 5 eurai[/COLOR]
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai
Nauja , labai faina , jaunatviška juoda suknelė fainas modelis , sijono dalis laisva , su kišenikėm dydis S , kaina 25 eurai
Nauja , nuostabi , labai stilinga skandinavų prekinio ženklo KAFFE suknelė fainas modelis , atrodo kaip sijonas su palaidine , audinys labai kokybiskas , neplonas dydis M , kaina 36 eurai
bohoo frmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvutis audinukas padailintas nuostabiais raštais bei taikliai suderintomis spalvytėmis Apykaklę bei apačia puošia dailios karbatkėlės Stilingas rankovyčių sukirpimas Nuo pažastuko iki pažastuko - 48 cm. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
cotton club firmos nauja suknelė. Stilingas modeliukas padailintas taikliai suderinta madinga spalvų gama Modeliukas sumetamas - susiriša dirželiu Dailiai sukirptos rankovytės - į jas įvertos gumutės Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - MODELIUKO DYDIS REGULIUOJASI Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 38. Kaina tik 12 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
MK suknelė S 47 45
Nauja Calvin Klein suknelė M dydis 44 39
Az
Az
Nauja Michael Kors suknelė S/M 45
Nauja MK suknelė S 47 45
Nauja Ralph Lauren M dydis 33
Az
Nauja MK suknelė S 47 45
Nauja Ralph Lauren M dydis 33
Az
Nauja super ilga ELLE turkijos firmos suknelė su pamušalu, viršus viskozė-madžiaga kaip medvilnė, labai maloni, pamušalas-medvilnė, gražiai krenta, išmatavimai, plotis po krutine 43/2, visas ilgis 159 cm, kaina 40- 35 eur.
OLD NAVY suknelės, spalva JUODA , nugaroje užtrauktukas - dydis S, išmatavimai, plotis tarp pažastų 41/2, visas ilgis 89, kaina 5
Nauja Landsend suknelė, dydis M, kaina 35
OLD NAVY suknelės, spalva JUODA , nugaroje užtrauktukas - dydis S, išmatavimai, plotis tarp pažastų 41/2, visas ilgis 89, kaina 5
Nauja Landsend suknelė, dydis M, kaina 35
Desigual nauja suknyte, labai plona, lengvute, kaip tik vasarai Dydis 36, pirkta buvo ziema is oficialaus puslapio su labai gera nuolaida, dabar tokiu kainu nera, tad noreciau tiek, kiek pati mokejau 55 eur. (etiketeje kaina 174$).
Vilnius, siunciu
Vilnius, siunciu
Nauja suknele, pirkta Houtelook isparduotuveje. Dydis S. Kaina 10 euru.
Vilnius, siunciu
Vilnius, siunciu
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prasom i AZ
Nauja ilga J.Crew šilkinė suknelė
Dydis : S
Sudėtis : 100% šilkas
Spalva kaip foto
Kaina : 90 Eur
Nauja J.CREW suknutė
Dydis 4(USA)atitinka S dydį
Kaina : 49EUR
DAUGIAU APIE SUKNELE SIOJE NUORODOJE
Spalva : tokia i zaluma, metine
SPALVA TOKIA
Nauja šilkinė J.Crew suknutė
Dydis 4(USA) atitinka S dydį
100% šilkas
Kaina : 55Eur
Spalva kaip pirmoje foto
Prasom i AZ
Nauja ilga J.Crew šilkinė suknelė
Dydis : S
Sudėtis : 100% šilkas
Spalva kaip foto
Kaina : 90 Eur
Nauja J.CREW suknutė
Dydis 4(USA)atitinka S dydį
Kaina : 49EUR
DAUGIAU APIE SUKNELE SIOJE NUORODOJE
Spalva : tokia i zaluma, metine
SPALVA TOKIA
Nauja šilkinė J.Crew suknutė
Dydis 4(USA) atitinka S dydį
100% šilkas
Kaina : 55Eur
Spalva kaip pirmoje foto
Parduodu naują su etiketėmis odinę KENDALL KYLIE KARDASHIAN seserų NATŪRALIOS ODOS suknutę su etiketėmis. Dyd. M Natūralios odos. Spalva - Macaroon Tiks kas nešioja
M-S dydžius, eur. 36-38 Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krutine ir plačiais pečiais. arba krutinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šia suknutę. Matmenukai: visas ilgis 82cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 498 dol. Pirkta amazon.com Kaina 299 eur.
pirkta čia
siunčiu
M-S dydžius, eur. 36-38 Kas kokį laisvumą mėgsta nešioti rūbus. Man idealiai tiko man su 90 cm. krutine ir plačiais pečiais. arba krutinei 89-92cm. Sau tokią pačią pasilikau. A- FORMOS modeliukas. Nereali transformerio tipo suknutė, galima išsikomplektuoti į sijonuką ir švarkelį, nes gale eina užtrauktukas. Viduje yra pamušaliukas. Kas nori turėti savo spintoje amžinos klasikos suknutę, oda niekada neišeina iš mados ir visada būsite išskirtinė ir tikrai liksite pastebėta su Kardashian suknute. Negaliu atsidžiaugti įsigijus aš šia suknutę. Matmenukai: visas ilgis 82cm. Su rimta pirkėja kainą derinčiau. Suknutės reali kaina 498 dol. Pirkta amazon.com Kaina 299 eur.
pirkta čia
siunčiu