Nauja, pirkau is vienos nares, bet visgi man per trumpa. Ilgis matuojant nugaroje per viduri apie 102cm, liemuo apie 41cmx2, tarp pazastuku apie 49cmx2, rankoves ilgis apie 62cm / 50cm. Pirmenybe mainams i ilgesne veliurine suknele.
Suknele tamsiai melynos sodrios spalvos, jokiu demiu nera, ten foto isdaigos. Veliuras tvirtas, storokas, ne skystas, kaip buna.
Papildyta:
Nauja, tik matuota. Visas ilgis 143cm, apimtis per krutine apie 49cm x 2, Liemuo apie 40cm x 2, Rankoves ilgis 45cm / 30 cm. Tikejausi, kad bus iki pat zemes, bet truputi truksta, todel parduodu. Nesioju L dydi ir man tinka suknute. 18 eur.
Papildyta:
Suknele nauja, nusipirkau is vienos nares, bet taip ir neapsirengiau, nes man didele. Sudetis 100% polisteris, bet medziagyte labai maloni prie kuno tampri, minksta, primena viskoze. Dydis rasomas 46, bet sakyciau atitinka 44, geriasia ziureti pagal ismatavimus. Visas ilgis apie 104cm, Tarp pazastuku apie 50cmx2, tesiasi iki 60cmx2, o gal ir daugiau. Liemuo su guma, lengvai tesiasi iki 58x2. 20eur. Tinka ir kasdienai deveti, ir priderinus aksesuarus galima pasipuosti.
MOHITO firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Elegantiškas bei labai stilingas modeliukas Juoda - balta spalvų gama - amžina klasika Madingi raštai V formos apykaklės sukirpimas Modeliukas turi juodą diržiuką Suknytė turi pamušaliuką - nugarytėje užtrauktuką - apačioje skeltuką Audinuko sudėtis: 97% - COTTON. 3% - ELASTANE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , labai stilinga ir faina mėlyna suknelė tiesus modeliukas ilgomis rankovėmis , labai stilingai dekoltuota nugarytė trikotažas elastingas , dydis M , kaina 15 eurų
Nauja , nuostabi , išskirtinė itališka MAIDOMA suknelė labai gražus , liemens neptempiantis modelis , ant viršaus pridėta tokia alia skraistė :super labai gražus spalvų deinys dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 28 eurai
Nauja , labai stilinga ir elegantiška pilka suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis M , kaina 25 eurai
Nauja , nuostabi , išskirtinė itališka MAIDOMA suknelė labai gražus , liemens neptempiantis modelis , ant viršaus pridėta tokia alia skraistė :super labai gražus spalvų deinys dydis S , kaina 35 eurai MAŽINU KAINĄ 28 eurai
Nauja , labai stilinga ir elegantiška pilka suknelė nėra trumpa , medžiaga neskysta , puikiai prisitaiko prie figūros , stilinga detalė šone dydis M , kaina 25 eurai
Nauja džinsinė suknutė, S dydis, 33
sudėtis: 65 medvilnė, 33 polisterio, 2 elastano
pečiai - 37
po pažastukais - 43
liemuo - 40
klubai - 44/45
visas ilgis - 87
rankovė - 61
vidinė - 50
Venus suknytė, dydis 2, 35 eur
sudetis: polsteris 64, viskoze 33, elastanas 3
Bostonproper suknelė, trikotažas tvirtas, labai tamprus, šone užtrauktukas, dydis 2. 35 eur
Parduodu M dydžio suknutę, sudėtis - medvilnė, 20 eur
sudėtis: 65 medvilnė, 33 polisterio, 2 elastano
pečiai - 37
po pažastukais - 43
liemuo - 40
klubai - 44/45
visas ilgis - 87
rankovė - 61
vidinė - 50
Venus suknytė, dydis 2, 35 eur
sudetis: polsteris 64, viskoze 33, elastanas 3
Bostonproper suknelė, trikotažas tvirtas, labai tamprus, šone užtrauktukas, dydis 2. 35 eur
Parduodu M dydžio suknutę, sudėtis - medvilnė, 20 eur
Sveikos, ieškau Xl dydžio sukneles tema pagal Dydysis Getsbis 20 -30 metai retro stiliaus.
Nauja Taylor suknele, su etiketemis. Dydis 4 JAV (atitinka 36)
Su pamusalu. Pradinė kaina - 139 $
Parduodu uz 39 eurus
Išmatavimai Ilgis 90 cm, per liemeni - 36, per krutine - 45.
Nauja Tommy hilfiger suknele
6 Dydis
Išmatavimai Ilgis 88 cm, per liemeni - 36, per krutine - 45.
Kaina - 39 eur
Nauja trikotazine TOmmy hilfiger suknele
Atitinka 36 didesni arba 38 dydi
Sudetis 95 rayon, 5 elastan
Per liemeni yra dirzelis.
Rankoves ilgis nuo pazasties - 47
Per krutine 45
Per klubus - 49
Ilgis - 94
Kaina - 45 eur
Su pamusalu. Pradinė kaina - 139 $
Parduodu uz 39 eurus
Išmatavimai Ilgis 90 cm, per liemeni - 36, per krutine - 45.
Nauja Tommy hilfiger suknele
6 Dydis
Išmatavimai Ilgis 88 cm, per liemeni - 36, per krutine - 45.
Kaina - 39 eur
Nauja trikotazine TOmmy hilfiger suknele
Atitinka 36 didesni arba 38 dydi
Sudetis 95 rayon, 5 elastan
Per liemeni yra dirzelis.
Rankoves ilgis nuo pazasties - 47
Per krutine 45
Per klubus - 49
Ilgis - 94
Kaina - 45 eur
Nauja, su etikete Free People Sunsetter Dress, S dydis. Sakyčiau, atitinka. Dėl laisvo modeliuko tiks ir XS. Yra vienspalvė mėlyna apatinė suknutė iš 100% viskozės, petnešėlių ilgis reguliuojasi. Apatinės suknutės ilgis 77, plotis ties krūtine 45, ties klubais 53. Pačios suknutės ilgis 86. Pirkta su didele nuolaida. Kaina 30
Parduodu vieną kart keliom valandom apsivilktą 10R dydžio suknelę BELL-SLEEVE CREPE DRESS būklė - nauja be etiketės
Man su ūgiu 175 per aukštai liemuo - aš negaliu su ja būt nesinervuodama
Kaunas, 50 eurų
Man su ūgiu 175 per aukštai liemuo - aš negaliu su ja būt nesinervuodama
Kaunas, 50 eurų
Nauja (su etiketėm) S dydžio ilga viskozinė S.H.E. suknelė. Dydį atitinka.
45.
Nauja Joe Fresh S dydžio (atitinka) viskozinė suknutė.
25.
Nauja Tart Ruuma dress. S dydis (atitinka). Rayon'as. Su dirželiu.
Kaina - 40.
Jones New York S dydžio suknelė. Viskozė, megzta, nėra plona. Labai tinka į ofisą po švarkeliu. Deja, man didoka :oh
Per krūtinę 42 cm, per klubus - 46 cm, ilgis - 96 cm.
Į komplektą įeina diržiukas ;)
Kaina - 40.
Nauja XS dydžio La Cite suknelė, puošta žvyneliais. Patiems įvairiausiems klubams iki ~92 cm (nes ramybės būsenoj apačioj 30 cm užtat labai tempiasi). Sudėtis - viskozė (95 proc.) ir elastanas.
43 ----> 20
Nauja 8 (36) dydžio Next suknelė. 71 viskozės, 29 poliesterio.
Kaina - 15 Eur.
H&M maternity S dydžio nauja (tik be etikečių) nuostabios spalvos suknelė
Sudėtis - viskozė.
Kaina 40---- >20 .
45.
Nauja Joe Fresh S dydžio (atitinka) viskozinė suknutė.
25.
Nauja Tart Ruuma dress. S dydis (atitinka). Rayon'as. Su dirželiu.
Kaina - 40.
Jones New York S dydžio suknelė. Viskozė, megzta, nėra plona. Labai tinka į ofisą po švarkeliu. Deja, man didoka :oh
Per krūtinę 42 cm, per klubus - 46 cm, ilgis - 96 cm.
Į komplektą įeina diržiukas ;)
Kaina - 40.
Nauja XS dydžio La Cite suknelė, puošta žvyneliais. Patiems įvairiausiems klubams iki ~92 cm (nes ramybės būsenoj apačioj 30 cm užtat labai tempiasi). Sudėtis - viskozė (95 proc.) ir elastanas.
43 ----> 20
Nauja 8 (36) dydžio Next suknelė. 71 viskozės, 29 poliesterio.
Kaina - 15 Eur.
H&M maternity S dydžio nauja (tik be etikečių) nuostabios spalvos suknelė
Sudėtis - viskozė.
Kaina 40---- >20 .
NAUJA R & M Richards suknele 12 dydzio, 45
Vilnius
..
Vilnius
..
Nauja tik pamatuota suknutė
Dydis 12, kaina 10 Eur
Dydis 12, kaina 10 Eur