Orsay firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinį puošia stilingi balti taškučiai Juosmens sritis padailinta sulenkta juostele. Nuo juosmens modelis padailintas klostėmis. Šonuose įvertos gumutės. Suknelė turi nuimamas persišviečiamas petnešas. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. Per juosmenį - 35 cm. Ilgis - 71 cm. Priekis - 80 cm. Petnešėlėmis ilgis - 42 cm. Dydis - 36. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara Basic firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingai dryžuotas audinys Madingas asimetriškas sukirpimas Dailiai apipavidalintas priekis Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį apie - 43 cm. Per klubus apie 50 cm. Stilingas ilgis - 120 - 109 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Jupiter firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderintos spalvos - sodri bet neįkiri oranžinė bei mėlyna Priekis padailintas stilinga gėle Yra pamušalas. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Audinio sudėtis - viscose - prabangi medvilnė bei elastane. Per krūtinę - 54 cm. Per juosmenį apie 57 cm. Suknelė toliau platėja - varpelio formos Stilingas ilgis - 102 cm. Dydis - 44. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Dorothy Perkins firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelnų audinį puošia gėlės bei taikliai suderinti raštai bei spalvų gama Madingai sumetamas priekis sudaro V formos apykaklę Modelis turi dirželį. Šone - užtrauktuką. Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 48 - 49 cm. Per juosmenį - 39 cm. Stilingas ilgis - 112 cm. Dydis - 12. Kain tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Dorothy Perkins firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelnų audinį puošia gėlės bei taikliai suderinti raštai bei spalvų gama Madingai sumetamas priekis sudaro V formos apykaklę Modelis turi dirželį. Šone - užtrauktuką. Audinio sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 48 - 49 cm. Per juosmenį - 39 cm. Stilingas ilgis - 112 cm. Dydis - 12. Kain tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja stilinga suknele Madingas , neįpareigojantis , laisvas į apačią siaurėjantis modelis .
Rankovės nėra pilno ilgio .
Su kišenėmis priekyje .
Viena kišenė dekoruota eko oda ir žvyneliais .
Ties klubais modelis laisvas .
Audinys malonus kūnui , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros .
Spalva - chaki .
Sudėtis : 72% medvilnė , 20% poliesteris , 8% elastanas ., dydis 40 , kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės prekinio ženklo INWEAR suknelė
Elegantiškas , liemenuotas modelis .
Sijono dalis faktūrinė .
Audinys aukštos kokybės , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros , dydis XS , kaina 35 eurai
Nauja Nuostabi aukštos kokybės prekinio ženklo GESTUZ suknelė
Originalaus dizaino , stilingas modelis
Juosmuo elastinga guma .
Atrodo tarsi sijonas su laisvai krentančia palaidine .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys aukštos kokybės nėriniai .
Spalva - juoda su bronziniu blizgesiu , dydis 42 , kaina 50 eurų
MAŽINU KAINĄ 35 eurai
Rankovės nėra pilno ilgio .
Su kišenėmis priekyje .
Viena kišenė dekoruota eko oda ir žvyneliais .
Ties klubais modelis laisvas .
Audinys malonus kūnui , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros .
Spalva - chaki .
Sudėtis : 72% medvilnė , 20% poliesteris , 8% elastanas ., dydis 40 , kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi , aukštos kokybės prekinio ženklo INWEAR suknelė
Elegantiškas , liemenuotas modelis .
Sijono dalis faktūrinė .
Audinys aukštos kokybės , elastingas , puikiai prisitaiko prie figūros , dydis XS , kaina 35 eurai
Nauja Nuostabi aukštos kokybės prekinio ženklo GESTUZ suknelė
Originalaus dizaino , stilingas modelis
Juosmuo elastinga guma .
Atrodo tarsi sijonas su laisvai krentančia palaidine .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys aukštos kokybės nėriniai .
Spalva - juoda su bronziniu blizgesiu , dydis 42 , kaina 50 eurų
MAŽINU KAINĄ 35 eurai
Nauja Unqiue21 suknelė
Spalva -karamelė
Dydis EU 34 ,US 2 , UK6
Atitinka XS-S
Susisagsto per visą ilgį ,reguliuojasi per liemenį diržu.
25 eurai
Zara woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabiai suderintos spalvos ir gėlės Stilingo 3/4 ilgio rankovės rankovės dailiai paklostuotos. Apykaklė madingai paaukštinta ir susiriša kaspinu bei saga. Yra atsarginė saga. Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
King Louie woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderinti raštai Abu pusės vienodos. Priekis dailiai sumetamas ir sudaro V formos iškirptę. Madingas 3/4 rankovių ilgis. Po juosmenuku priekyje yra dailios klostelės. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
asos firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja didoka. Vintage stiliaus modelio mėlyną audinį puošia abrikosų spalvos taškučiai bei daili apykaklė Viršus turi pamušalą. Nugaroje yra užtrauktukas. Nuo juosmens sijonuko dalis dailiai paraukta. Per krūtinę apie 50 cm. Per juosmenį - 40 cm. Bendras ilgis - 90 cm. Dydis - (12)US. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
King Louie woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderinti raštai Abu pusės vienodos. Priekis dailiai sumetamas ir sudaro V formos iškirptę. Madingas 3/4 rankovių ilgis. Po juosmenuku priekyje yra dailios klostelės. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
asos firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Mna deja didoka. Vintage stiliaus modelio mėlyną audinį puošia abrikosų spalvos taškučiai bei daili apykaklė Viršus turi pamušalą. Nugaroje yra užtrauktukas. Nuo juosmens sijonuko dalis dailiai paraukta. Per krūtinę apie 50 cm. Per juosmenį - 40 cm. Bendras ilgis - 90 cm. Dydis - (12)US. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ELLE firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Maa deja mažoka. Vintage stiliaus modelio raudoną audinį puošia baltos spalvos taškučiai bei daili apykaklė Stilingai apipavydalintas priekis. Šone yra užtrauktukas. Nuo juosmens sijonuko dalis dailiai paraukta. Per krūtinę - 42 cm. Pasitempia iki 44 cm. Per juosmenį - 35 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
promod firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną audinį puošia dailios #gėlės ir #paukščiai Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Jas puošia dvigubi kantai. Į juosmenuką įverta gumutė. Modelis turi diržą. Audinio sudėtis: 100% - PRABANGI MEDVILNĖ - VISCOSE. Per krūtinę - 48 cm. Per juosmenį - 39 cm. Tempiasi iki 50 cm. Ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Sicompany firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą jaukų švelnų kaip šilkas (30% silk) audinį puošia dailios gėlės bei spalvos Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Jas puošia dvigubi kantai. Priekis taip pat iš dvigubo audinio - pirmas užsisega sagomis - antras su juostele. Į juosmenuką įvertas dirželis. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Šone yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 45 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Sara Kelly firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabus auksominis modeliukas Žavi spalva Madinga V formos apykaklė. Šiek tiek žemiau po krūtine yra diržas kuri galima stilingai surišti nugaroje ar šone. Nugaroje per tą pačią vietą yra įverta gumutė. Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 38/40. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Sicompany firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą jaukų švelnų kaip šilkas (30% silk) audinį puošia dailios gėlės bei spalvos Stilingas 3/4 rankovių ilgis. Jas puošia dvigubi kantai. Priekis taip pat iš dvigubo audinio - pirmas užsisega sagomis - antras su juostele. Į juosmenuką įvertas dirželis. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Šone yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 45 cm. Ilgis - 85 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Sara Kelly firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Nuostabus auksominis modeliukas Žavi spalva Madinga V formos apykaklė. Šiek tiek žemiau po krūtine yra diržas kuri galima stilingai surišti nugaroje ar šone. Nugaroje per tą pačią vietą yra įverta gumutė. Per krūtinę - 48 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - 38/40. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja tik pamatuota suknute dydis UK14 (42)
graziai suderintos spalvos,
kaina 12, eur
Papildyta:
Labai grazi, stilinga suknele.Nugaroje uzsegama uztrauktuku
tik pamatuota
Dydis UK14(42)
kaina 15 eur
Closet firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Juodą audinuką puošia žavios gėlės bei raštai Modelis stilingo saulės kliošo. Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 40 cm. TEMPIASI IKI 46 CM. Per juosmenį - 30 cm. TEMPIASI IKI 34 CM. Ilgis - 87 cm. Dydis - 8. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas "zebrinis" audinukas Visas priekis susisega užtrauktuku. Nuo juosmens audinukas dailiai krenta klostėmis. Priekis taip pat padailintas klostėmis. Madinga V formos apykaklė. Nugaroje į juosmenį įverta guma. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 31 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas "zebrinis" audinukas Visas priekis susisega užtrauktuku. Nuo juosmens audinukas dailiai krenta klostėmis. Priekis taip pat padailintas klostėmis. Madinga V formos apykaklė. Nugaroje į juosmenį įverta guma. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 31 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ