Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modelis

Jį puošia dabar taip madingi dryžiai: balta ir kreminės spalvos

Madingas viršaus sukirpimas - rankovių

Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Į juosmenį įverta gumutė suteikia audinukui lengvą kritimą klostelėmis. Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS DAR YRA NEMAŽAI

Per juosmenį - 33 cm. Ilgis - 92 cm. Dydis - S, BET TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ
Gosha by Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis. Jį puošia taikliai suderintos spalvos: tamsiai mėlyna ir geltona

Madingas viršaus sukirpimas

Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Apačia bei rankovės padailintos mėlynos spalvos ruožais

Suknelės juosmenį šone puošia klostelės

Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS KRŪTINEI YRA NEMAŽAI

Per juosmenį - 42 cm. Per klubus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 .

ATSAKYSIU I AZ
Vertus firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Balto audinio suknelė padailinta stilingais raštais

Apykaklė bei apačia padailinta juodu kantu - stilinga

Yra diržas. Suknelės apačia padailinta klostėmis

Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Suknelė padailinta stilingais ir visada madingais leopardo raštais

Modelis peštuko formos - puikiai pabrėžia figūros privalumus

Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 15 .

ATSAKYSIU I AZ