Lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingas modelis Jį puošia dabar taip madingi dryžiai: balta ir kreminės spalvos Madingas viršaus sukirpimas - rankovių Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Į juosmenį įverta gumutė suteikia audinukui lengvą kritimą klostelėmis. Per krūtinę - 47 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS DAR YRA NEMAŽAI Per juosmenį - 33 cm. Ilgis - 92 cm. Dydis - S, BET TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Gosha by Vero Moda firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis. Jį puošia taikliai suderintos spalvos: tamsiai mėlyna ir geltona Madingas viršaus sukirpimas Sukirpimas sudaro V formos apykaklę. Apačia bei rankovės padailintos mėlynos spalvos ruožais Suknelės juosmenį šone puošia klostelės Per krūtinę - 52 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - VIETOS KRŪTINEI YRA NEMAŽAI Per juosmenį - 42 cm. Per klubus - 54 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Vertus firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Balto audinio suknelė padailinta stilingais raštais Apykaklė bei apačia padailinta juodu kantu - stilinga Yra diržas. Suknelės apačia padailinta klostėmis Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Suknelė padailinta stilingais ir visada madingais leopardo raštais Modelis peštuko formos - puikiai pabrėžia figūros privalumus Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 8(S). Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Zara BASIC firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai stilingas modelis TINKANTIS VISIEMS SEZONAM Audinys madingai languotas Taikliai suderinta spalvų gama. Madingas viršaus sukirpimas -paaukštinta apykaklė dailiai atsilenkia Modelį dar stilingesniu daro balta apykaklė bei balti rankovių kantai su skeltukais. Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu. Per krūtinę - 59 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubus - 59 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS ELASTINGAS. Ilgis - 89 cm. Dydis - XL. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Stefanel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS PUOŠNUS Padailintas karbatkėlėmis Modelį galima derinti prie kelnių, sijonų - KURTI SAVO MADĄ PRIE JO PRIDEDU APATINĘ SUKNELĘ. Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 132 cm. Dydis - S. BET PUIKAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutį baltą audinį puošia taikliai protaikyti mėlynos spalvos raštai Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą Apačia dailiai užapvalinta Yra skeltukai Stilingai apipavidalinta apykaklė. Per krūtinę - 53 cm. Per juosmenį - 50 cm. Per klubus apie 55 cm. MODELIS NĖRA ĮLEMENUOTAS Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M MAMA firmos nauja suknelė skirta besilaukiančioms mamytėms Modeliukas atvežtas iš užsienio. Juodą audinuką puošia mielos gėlytė bei spalvos: baltos - mėlynos - kreminės Dailiai sukirptos rankovės. Yra pamušalas. Modelis užsisega sagomis nugaroje. Nugaroje įverta guma. Per krūtinę apie 54 cm. Ilgis - 85 - 94 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Stefanel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. NUOSTABUS MODELIUKAS PUOŠNUS Padailintas karbatkėlėmis Modelį galima derinti prie kelnių, sijonų - KURTI SAVO MADĄ PRIE JO PRIDEDU APATINĘ SUKNELĘ. Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Stilingas ilgis - 132 cm. Dydis - S. BET PUIKAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Švelnutį baltą audinį puošia taikliai protaikyti mėlynos spalvos raštai Į rankovių kantus įvertos gumutės stilingai keičia jų formą Apačia dailiai užapvalinta Yra skeltukai Stilingai apipavidalinta apykaklė. Per krūtinę - 53 cm. Per juosmenį - 50 cm. Per klubus apie 55 cm. MODELIS NĖRA ĮLEMENUOTAS Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
H&M MAMA firmos nauja suknelė skirta besilaukiančioms mamytėms Modeliukas atvežtas iš užsienio. Juodą audinuką puošia mielos gėlytė bei spalvos: baltos - mėlynos - kreminės Dailiai sukirptos rankovės. Yra pamušalas. Modelis užsisega sagomis nugaroje. Nugaroje įverta guma. Per krūtinę apie 54 cm. Ilgis - 85 - 94 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Unqiue21 suknelė
Spalva -karamelė
Dydis EU 34 ,US 2 , UK6
Atitinka XS-S
Susisagsto per visą ilgį ,reguliuojasi per liemenį diržu.
25 eurai
Nauja, su etiketėm. Ilgis 96, plotis 47*2 ties krūtine. M Tall dydis, 19
Nauja, su etiketėm. Ilgis 99, plotis 48*2 per krūtinę. M Tall dydis. 19
Nauja, su etiketėm. Ilgis 99, plotis 48*2 per krūtinę. M Tall dydis. 19
Nauja tik pamatuota suknute dydis UK14 (42)
graziai suderintos spalvos,
kaina 12, eur
Papildyta:
Labai grazi, stilinga suknele.Nugaroje uzsegama uztrauktuku
tik pamatuota
Dydis UK14(42)
kaina 15 eur
Holly&white by lindex firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Tamsiai mėlyną audinuką puošia žavus balti taškučiai STILINGA Apačia dvigubo audinio. Viršus turi pamušalą. 3/4 ilgio rankovės. Į jų kantus įvertos gumutės. Gumutė įverta ir į juosmenį. Ji suteikia audiniui dailų klostuotą kritimą Yra ir įverta juostelė. Madinga V formos apykaklė. Priekis užsisega sagute. Per krūtinę - 53 cm. Per juosmenuką - 39 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 85 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
sisley firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia dabar taip madingi dryžiai - stilingos taikliai suderintos spalvos: kreminė, balta, geltona, juoda Apačia dailiai užapvalinta. Viršuje yra dvi didelės kišenės Per krūtinę - 49 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
C'est quoi la vie? firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Languotą audinuką puošia mielos gėlės Modeliukas stilingai sumetamas Apačia dailiai krenta klostėmis. Apačiai skirta labai daug audinuko. Suknelė turi du originaliai sukirptus kišenukus. Vienas viršuje - kitas apačioje. Per krūtinę - 43 cm. Madingas V formos apykaklės sukirpimas. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - JIS REGULIUOJASI. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - 36. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
sisley firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia dabar taip madingi dryžiai - stilingos taikliai suderintos spalvos: kreminė, balta, geltona, juoda Apačia dailiai užapvalinta. Viršuje yra dvi didelės kišenės Per krūtinę - 49 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
C'est quoi la vie? firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Languotą audinuką puošia mielos gėlės Modeliukas stilingai sumetamas Apačia dailiai krenta klostėmis. Apačiai skirta labai daug audinuko. Suknelė turi du originaliai sukirptus kišenukus. Vienas viršuje - kitas apačioje. Per krūtinę - 43 cm. Madingas V formos apykaklės sukirpimas. Per juosmenuką - 33 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - JIS REGULIUOJASI. Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - 36. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
divided by H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga balta spalva. Nuostabus nėriniuotas audinys Į juosmenuką įverta guma. Petnešėlės reguliuojasi. Yra pamušalas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Audinkas tamprus - matuota ramybės busenoje. Dydis - M. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Ilgis - 90 cm. Kaina tik 16 .
YRA DU VIENODI MODELIAI IR DYDŽIAI
ATSAKYSIU I AZ
YRA DU VIENODI MODELIAI IR DYDŽIAI
ATSAKYSIU I AZ
Zara TRF firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja maoka. Audinuką puošia stilingų spalvų gama Originaliai sukirpta V formos apykaklė Madingas 3/4 rankovių ilgis. Per krūtinę - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - PER KRŪTINĘ DAUGIAU NEI 50 CM. Per juosmenį BEI klubų sritį - 44 cm. MATUOTA APAČIA. Stilingas ilgis - 89 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
cop.copine firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Elegantiškas ir tuo pačiu puošnus modelis Stilinga tamsiai violetinė spalva Madingas V formos apykaklės sukirpimas Per krūtinę - 60 cm. Per juosmenį - 60 cm. Per klubus apie 70 cm. Stilingas ilgis - 121 cm. Apačia - 91 cm. (viena pusė) Dydis - XL. PIUIKIAI TIKS IR L DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 26 .
ABU DIRŽAI DOVANOJAMI
ATSAKYSIU I AZ
ABU DIRŽAI DOVANOJAMI
ATSAKYSIU I AZ
VINTAGE suknelė Taikliai suderintos spalvos bei raštai - stilingieji "dryžiai" Priekis padailintas karbatkėle Į rankoves įvertos gumutės. Yra dirželis. Šone - užtrauktukas. Priekis susisega sagutėmis. Prie juosmenį audinukas dailiai paklostuotas. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 40 cm. Stilingas ilgis - 116 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Unqiue21 suknelė
Spalva -karamelė
Dydis EU 34 ,US 2 , UK6
Atitinka XS-S
Susisagsto per visą ilgį ,reguliuojasi per liemenį diržu.
25 eurai