Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia stilinga spalvų gama - mėlyna - kremo bei stilingieji dryžiai Pečių ir juosmenuko sritis puošia klostelės suteikdamos modeliukui dar daugiau stilingumi Per krūtinę - 48 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 37 cm. Per klubus - 37 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 34 cm. Per klubus apie 41 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. LABIAU TIKTŲ MERGINOMS DĖVINČIOMS S DYDĮ Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Pilką lengvą audinuką puošia taškučiai Priekis padailintas karbatkėlėmis Madinga V formos iškirptė Šonuose yra skeltukai Tokio tipo modelis papuoš suknelę Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Skeltuko ilgis - 50 cm. Bendras ilgis - 97 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Rausvą lengvą audinuką puošia mieli taškučiai Priekis ir nugara padailinti karbatkėlėmis Tokio tipo modelis papuoš suknelę. Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais. Tai tarsi puošnus aksesuaras Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Rausvą lengvą audinuką puošia mieli taškučiai Priekis ir nugara padailinti karbatkėlėmis Tokio tipo modelis papuoš suknelę. Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais. Tai tarsi puošnus aksesuaras Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
Oasis firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios sodrios spalvos iškilaus paviršiaus rožinės spalvos raštai Skater tipo modelis Per krūtinę - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 84 cm. Dydis - 12(M). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Iš mergaičių skyriaus Jcrew, nuostabi suknelė vasarai , madingas džinsinio atspalvio audinys
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)
KAINA 35 eur
Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm
Laukiu žinučių!
Galiu suknelės nuotraukas atsiųsti el.paštu
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)
KAINA 35 eur
Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm
Laukiu žinučių!
Galiu suknelės nuotraukas atsiųsti el.paštu
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus šilko lengvumo audinukas Nuostabus modeliukas papuoštas taikliai suderintų spalvų gama Žalia - ruda spalvos sudaro pagrindą Taip pat gėlės Krūtinę bei nugarą puošia madinga V formos iškirptė bei toks pat audinys kaip ir juosmenuką Juosmuo padailintas dirželiu Rankovės - karbatkėlėmis Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
brach brach firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus ir dabar labai madingas audinys Standus Bordo spalvos pagrindą puošia rausvos - melsvos gėlės Madingas rankovių sukirpimas Jos užsisega sagomis. Modelis turi dirželį. Nugaroje užsisega sagute. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 44 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 . (Duodamas pamušalas )
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagrindą puošia nuostabios gėlės Apykaklė madingos V formos Priekis kaip ir rankovės susisega dailiomis sagomis Sagų ir juostelės dėka rankovės tampa stilingu 3/4 ilgiu Priekyje yra dailus kišenukas užsisegantis saga Į juosmenį įvertos gumos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinys tempiasi iki 50 cm. Rankovės bendras ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 . PRIDEDAMA APATINĖ SUKNELĖ
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos formos bordo spalvos audinį puošia madingi raštai Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu Taikliai suderintas spalvų ir raštų gama viršuje ir apačioje Nuo juosmens audinys dailiai paklostuotas Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - (12)M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
St.Michael firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagridą puošia stilingi raštai bei taikliai suderintos spalvos:wub: Madingai sukirptos rankovės bei apačia - karbatkėlės formos Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 49 cm. Juosmens sritis - 48 cm. Klubų sritis - 49 cm. Stilingas ilgis - 109 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Mexx firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Modelis tinka VISIEMS SEZONAMS Man deja mažoka. Pagrindą puošia stilingi raštai - langučiai Dailiai apipavidalinta apykaklė Per krūtinę - 46 cm. Juosmens sritis - 42 cm. Klubų sritis - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 49 cm. Stilingas ilgis - 91- 92 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Mango nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga spalva - realybėje neįyriai raudona Juosmenį abiejuose pusėse puošia daili klostė Šone yra užtrauktukas. Modelis turi pamušalą. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Mexx firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Modelis tinka VISIEMS SEZONAMS Man deja mažoka. Pagrindą puošia stilingi raštai - langučiai Dailiai apipavidalinta apykaklė Per krūtinę - 46 cm. Juosmens sritis - 42 cm. Klubų sritis - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 49 cm. Stilingas ilgis - 91- 92 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Mango nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga spalva - realybėje neįyriai raudona Juosmenį abiejuose pusėse puošia daili klostė Šone yra užtrauktukas. Modelis turi pamušalą. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
Nauja "LOFT" suknelė
Dydis : 2 Regular, atitinka S dydį
Sudėtis : 100% rayonas(viskozė)
Kaina : 34Eur
SUKNELĖS NUORODA
Prašom į AZ
Nauja "LOFT" suknelė
Dydis : 2 Regular, atitinka S dydį
Sudėtis : 100% rayonas(viskozė)
Kaina : 34Eur
SUKNELĖS NUORODA
bohoo firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalva Skater tipo modeliukas priekyje trumpesnis Dailiai apnuoginti pečiai Per pečius - 45 cm. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per juosmenį - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Bendras ilgis - 59 - 75 cm. Dydis - 12. LABIAU TIKTŲ S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ