Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos suknelės

Mango firmos nauja suknelė - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia stilinga spalvų gama - mėlyna - kremo bei stilingieji dryžiai wub.gif Pečių ir juosmenuko sritis puošia klostelės suteikdamos modeliukui dar daugiau stilingumi wub.gif Per krūtinę - 48 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 37 cm. Per klubus - 37 cm. Nuo siūlės iki siūlės - 34 cm. Per klubus apie 41 cm. Stilingas ilgis - 100 cm. Dydis - M. LABIAU TIKTŲ MERGINOMS DĖVINČIOMS S DYDĮ mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Pilką lengvą audinuką puošia taškučiai wub.gif Priekis padailintas karbatkėlėmis wub.gif Madinga V formos iškirptė wub.gif Šonuose yra skeltukai wub.gif Tokio tipo modelis papuoš suknelę wub.gif Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais wub.gif Per krūtinę - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Skeltuko ilgis - 50 cm. Bendras ilgis - 97 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

New look firmos nauja tunika atvežta iš užsienio. Rausvą lengvą audinuką puošia mieli taškučiai wub.gif Priekis ir nugara padailinti karbatkėlėmis wub.gif Tokio tipo modelis papuoš suknelę. Puikiai tiks dėvint su džinsais bei odinėmis kelnėmis ir šortais. Tai tarsi puošnus aksesuaras wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Oasis firmos nauja suknelė. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios sodrios spalvos iškilaus paviršiaus rožinės spalvos raštai wub.gif Skater tipo modelis wub.gif Per krūtinę - 41 cm. Per juosmenuką - 35 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 84 cm. Dydis - 12(M). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Iš mergaičių skyriaus Jcrew, nuostabi suknelė vasarai wub.gif , madingas džinsinio atspalvio audinys
man didoka nešiojančiai XS/S mot dydį
16 dydis (atitinka S į didesnę pusę)

KAINA 35 eur

Siuntimas paštu ar paštomatu nemokamas
Išmatavimai:
ilgis (iš nugaros pusės nuo pečių) apie 92 cm
per krūtinę (tarp pažastų) 45,5 cm

Laukiu žinučių!
Galiu suknelės nuotraukas atsiųsti el.paštu 4u.gif

Atsakyti
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus šilko lengvumo audinukas wub.gif Nuostabus modeliukas papuoštas taikliai suderintų spalvų gama wub.gif Žalia - ruda spalvos sudaro pagrindą wub.gif Taip pat gėlės wub.gif Krūtinę bei nugarą puošia madinga V formos iškirptė bei toks pat audinys kaip ir juosmenuką wub.gif Juosmuo padailintas dirželiu wub.gif Rankovės - karbatkėlėmis wub.gif Šone yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 36 cm. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
brach brach firmos nauja suknelė - tunika viename atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus ir dabar labai madingas audinys wub.gif Standus wub.gif Bordo spalvos pagrindą puošia rausvos - melsvos gėlės wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Jos užsisega sagomis. Modelis turi dirželį. Nugaroje užsisega sagute. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenį - 44 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 €. (Duodamas pamušalas mirksiukas.gif)

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagrindą puošia nuostabios gėlės wub.gif Apykaklė madingos V formos wub.gif Priekis kaip ir rankovės susisega dailiomis sagomis wub.gif Sagų ir juostelės dėka rankovės tampa stilingu 3/4 ilgiu mirksiukas.gif wub.gif Priekyje yra dailus kišenukas užsisegantis saga wub.gif Į juosmenį įvertos gumos dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis wub.gif Per krūtinę - 55 cm. Per juosmenuką - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Audinys tempiasi iki 50 cm. Rankovės bendras ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. Kaina tik 16 €. PRIDEDAMA APATINĖ SUKNELĖ mirksiukas.gif

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingos formos bordo spalvos audinį puošia madingi raštai wub.gif Šonuose yra kišenės - stilinga bei labai patogu wub.gif mirksiukas.gif Taikliai suderintas spalvų ir raštų gama viršuje ir apačioje wub.gif Nuo juosmens audinys dailiai paklostuotas wub.gif Nugara užsisega užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - (12)M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Gale užtrauktukas
Spalva kaip foto 4u.gif
Dydis : 0 regular atitinka XS-S dydį
Kaina : 35Eur
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Nauja "ANN TAYLOR" suknelė
Gale užtrauktukas
Spalva kaip foto 4u.gif
Dydis : 2 petite atitinka XS-S dydį
Kaina : 35Eur
Atsakyti
St.Michael firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Kremo spalvos pagridą puošia stilingi raštai bei taikliai suderintos spalvos:wub: Madingai sukirptos rankovės bei apačia - karbatkėlės formos wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 49 cm. Juosmens sritis - 48 cm. Klubų sritis - 49 cm. Stilingas ilgis - 109 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Mexx firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Modelis tinka VISIEMS SEZONAMS mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif Man deja mažoka. Pagrindą puošia stilingi raštai - langučiai wub.gif Dailiai apipavidalinta apykaklė wub.gif Per krūtinę - 46 cm. Juosmens sritis - 42 cm. Klubų sritis - 46 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Rankovės ilgis - 49 cm. Stilingas ilgis - 91- 92 cm. Dydis - 12 (M). Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Mango nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga spalva - realybėje neįyriai raudona wub.gif Juosmenį abiejuose pusėse puošia daili klostė wub.gif Šone yra užtrauktukas. Modelis turi pamušalą. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Veiksmas Kaune. Galimas siuntimas.
Prašom į AZ
4u.gif

Nauja "LOFT" suknelė
Dydis : 2 Regular, atitinka S dydį
Sudėtis : 100% rayonas(viskozė)
Kaina : 34Eur
SUKNELĖS NUORODA
Atsakyti
bohoo firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga tamsiai mėlyna spalva wub.gif Skater tipo modeliukas priekyje trumpesnis mirksiukas.gif wub.gif Dailiai apnuoginti pečiai wub.gif Per pečius - 45 cm. Per krūtinę - 42 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Per juosmenį - 36 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Bendras ilgis - 59 - 75 cm. Dydis - 12. LABIAU TIKTŲ S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti