Gap firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilingas kremo spalvos audinukas padailintas juodos spalvos taškučiais Madingai sukirptos ir dailiai suklostuotos 3/4 rankovės Priekyje modelis turi kišenukus - stilinga bei labai patogu Priekis susisega sagomis. Yra antpečiai su sagomis Į juosmenį įverta guma. Nuo juosmens suknelė turi pamušalą. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 40 cm. Tempiasi iki 50 cm. Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Zara women firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingas kremo spalvos audinukas padailintas iškiliu raštu - gėlėmis Madingai sukirptas peštuko formos modelis nugaroje turi skeltuką Viršuje yra užtrauktukas. Audinio sudėtis: 100% - COTTON. Per krūtinę - 43 cm. Per juosmenį - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 97 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
CYF clothes firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga džinso imitaciją turintis audinukas priekyje susisega sagomis ir padailintas mielomis karbatkėlėmis Sagomis užsisega ir rankovių kantai Madingai sukirptas peštuko formos modelis nugaroje turi skeltuką. Audinio sudėtis: 97% - COTTOM. 3% - ELASTANE. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenį - 34 cm. Per klubiukus - 45 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Stilingas ilgis - 93 cm. Dydis - M(40). ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja tik pamatuota suknute dydis UK14 (42)
graziai suderintos spalvos,
kaina 12, eur
Papildyta:
Labai grazi, stilinga suknele.Nugaroje uzsegama uztrauktuku
tik pamatuota
Dydis UK14(42)
kaina 15 eur
motivi firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą jaukų audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės Stilingai sukirptos rankovės bei viršus Į juosmenį įverta gumutė kurios dėka audinukas krenta klostelėmis Per krūtinę apie 50 cm. Per juosmenį - 31 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Stilingas ilgis - 122 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Uniqlo suknutė M dydis 25 (per pečius 47 cm, bet neįstatytos rankovės, jos yra 3/4 ir ilgis jų 47 cm, per krūtinę 51 cm, visas ilgis 100 cm).
https://www.vinted.l...-uniqlo-suknute
https://www.vinted.l...-uniqlo-suknute
Anny Taylor raudona ryški L dydžio suknelė be rankovių. Kaina 30 Eur. Siunčiu.
[URL=https://www.part.lt/perziura/c712d662999590af46994790c43ead96888.png][/URL]
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabi spalvų gama bei gėlės Apykaklė madingai paaukštinta užsisega sagomis. Dominuoja mėlyna ir ruda spalvos. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 37 cm. Per juosmenį - 34 cm. Toliau dailiai platėja - audinukas krenta klostelėmis MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINYS TURI ELASTANO - PUIKIAI TEMPIASI. Rankovės ilgis - 60 cm. Stilingas ilgis - 92 cm. Dydis - S. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja Unqiue21 suknelė
Spalva -karamelė
Dydis EU 34 ,US 2 , UK6
Atitinka XS-S
Susisagsto per visą ilgį ,reguliuojasi per liemenį diržu.
25 eurai
Nauja Uniqlo suknele su kisenemis, L dydis, stipriai didinta, atitiktu didesni XL arba XXL. Medziaga kritni, suknele midi ilgio. Kaina 30Eur