Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos suknelės

Atmosphere firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilingi raštai bei taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Modeliukas viršuje dailiai sumetamas sudaro madingą V formos apykaklę wub.gif Apačia taip pat sumetama wub.gif Priekis dvigubas - dailiai užapvalintas wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis mirksiukas.gif wub.gif Į juosmenuką įverta gumutė dailiai keičia modeliuko formą. wub.gif Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPASI. Per juosmenuką - 30 cm. Per klubiukus apie 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 82 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mango firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Džinsinį audinuką priekyje puošia kišenės. Kišenės yra ir šonuose - labai stilinga bei patogu mirksiukas.gif wub.gif Priekyje bei nugaroje yra klostelės wub.gif Labai stilinga detalė - kapišonas mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas priekyje susisega sagomis. Yra atsarginė saga. Per krūtinę - 50 cm. Rankovės ilgis - 61 cm. Per petukus - 39 cm. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
157 firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Lengvą baltą audinuką puošia tamsiai mėlyni raštai - nuostabus derinys wub.gif Priekis dailiai sumetamas wub.gif Nugaroje įvertos gumutės. Per krūtinę - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI GUMUČIŲ DĖKA. Ilgis su petnešėlėmis - 140 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mina123: 27 rugsėjo 2019 - 19:58
Warehouse firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabią koralų spalvą puošia mėlyni paukščiai wub.gif REALYBĖJE SPALVOS SODRESNĖS wub.gif Labai taikliai suderinta spalvų gama wub.gif Per juosmenuką audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Modeliuko apačia stilingos peštuko firmos wub.gif Audinuko sudėtis: 95% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 5% - ELASTANE. Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 33 cm. Per klubiukus - 42 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 95 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Q'neel firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Modeliukas turi pamušalą. Ant viršaus nuostabių spalvų gama wub.gif Abu pusės vienodos wub.gif Apykaklė padailinta atlasu wub.gif Apčią puošia juodas kantas wub.gif Rankovės madingo 3/4 ilgio wub.gif Į jas įvertos gumutės dailiai keičiančio jų formą mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 57 cm. Per juosmenį - 57 cm. Per klubiukus apie 62 cm. MODELIUKAS BEVEIK TIESAUS KIRPIMO mirksiukas.gif wub.gif Stilingas ilgis - 104 cm. Dydis - L(42). Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
UCB firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Puošnus modeliukas kremo spalvos wub.gif Audinuką puošia daili faktūra wub.gif Audinukas kaip barchatas wub.gif mirksiukas.gif Per krūtinę apie 40 cm. Audinukas elastingas. Ilgis - 80 cm. Dydis - XS. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja , nuostabi , labai graži ir stilinga MANGO suknelė wub.gif madingas mažos juodos suknelės variantas wub.gif su pamušalu , viršus standūs geometrinių formų nėriniai , medžiaga neskysta wub.gif dydis S , kaina 35 eurai 4u.gif TIK 25 eurai 4u.gif
Nauja , begalo graži ir elegantiška , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo INWEAR kokteilinė suknelė wub.gif realiai kokybė nepriekaištinga , nėriniai kokybiški neskysti , Pamušalas KŪNO SPALVOS , viršutinis audinys ryškiai rožinės spalvos nėriniai .Modelis labai geras , nėra trumpa ax.gif dydis 42 , kaina 50 euru 4u.gif TIK 35 eurai
Nauja Stilinga , aukštos kokybės prekinio ženklo InWear suknelė - tunika wub.gif
Madingas , tiesus , neįpareigojantis ilgų marškinių tipo modelis .
Susisega per visą ilgį .
Nugaroje truputį ilgesnė .
Susijuosia to paties audinio dirželiu .
Rankovės kimono tipo , 3/4 .
Audinys malonus kūnui ,aukštos kokybės , nepersimato ax.gif
Šitas modelis truputį didintas .
38 dydis atitinka maždaug M/L dydį mirksiukas.gif , kaina 30 euru 4u.gif
Atsakyti
Nauja suknelė.Dydis M.Kaina 27eur 4u.gif
Atsakyti
Mela loves London firmos nauja suknelė - tunika atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus žaismingas modeliukas wub.gif Visą priekį puošia dailios karbatkėlės wub.gif Nugarytė tiesaus audinio wub.gif Madinga salvų gama wub.gif Modeliukas turi pamušaliuką. Per krūtinę - 42 cm. AUDINUKAS TAMRUS - PASITEMPIA IKI 48 CM. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus apie 47 cm. Ilgis - 75 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja JCREW suknele Fit and flare sheath dress in stretch ponte, 10 dydis, Spalva pilka, kaina 45 Eur

Nuoroda My Webpage

Vilnius, galiu siųsti
Atsakyti
Massimo Dutti firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliuką puošia audinukas iš kvadratų wub.gif Labai taikliai suderintos spalvos - tamsiai #mėlyna, #juoda, #balta wub.gif Atrodo labai originaliai tarsi #3D wub.gif Šonai stilingai juodos spalvos dar labiau pabrėžia modeliuką originalumą wub.gif Madingomis 3/4 ilgio rankovėmis wub.gif Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 45 cm. AUDINUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 87 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja ANN Taylor suknele , 6 dydis, splava juoda, Kaina 50 Eur

Išmatavimai: per pažastis 46 cm, liemuo 38-39, Ilgis 91 cm matuojant nugaroje nuo kaklo

Vilnius, Galiu siųsti
Atsakyti