H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rožinis audinukas nuo juosmenuko į kuri įverta guma dailiai krenta klostelėmis Abiejuose pusėse yra skeltukai Daili detalė - nugarytės sukirpimas Per krūtinę - 40 cm. Per juosmenuką - 29 CM. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Skeltuko ilgis - 62 cm. Stilingas ilgis - 143 cm. Dydis - 34. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
NLY TREND nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabus raštai bei spalvų gama Labai stilinga detalė apnuoginti petukai Į rankovių kantus įvertos gumutės. Gumutė įverta ir į modeliuko juosmenį. Nuo jos visas audinukas dailiai krenta klostelėmis Į apykaklę įverta juostelė reguliuoja apimtį Modeliukas turi pamušalą. Per krūtinę - 52 cm. Per juosmenį - 33 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 100 cm. Dydis - 38. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Limited collection nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios gėlės bei spalvų gama Labai stilingai sukirptos rankovės Jos padailintos klostėmis Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrauktuką įsiūtą įšorėje Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 6. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 8 DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Limited collection nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabios gėlės bei spalvų gama Labai stilingai sukirptos rankovės Jos padailintos klostėmis Modeliukas turi pamušalą. Nugaroje - užtrauktuką įsiūtą įšorėje Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 90 cm. Dydis - 6. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA 8 DYDĮ. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu naują Lacoste suknelę. Labai graži, bet nepataikiau su dydžiu. 44 dydis. Kaina 46 eur. Kaunas, galiu siųsti. Išmatavimai: tarp pažastų 55 cm. liemuo 52 cm. visas ilgis 108 cm.
https://cdn1.imggmi....9b7715-full.jpg
https://cdn1.imggmi....9b7715-full.jpg
FB sister naujas kostiumėlis atvežtas iš užsienio. Man deja didokas. Šių metų spalvytė - velvetas - švelnus jaukus nesigramžantis MODELIUKAS PUIKIAI TINKA VISIEMS SEZONAMS
FB sister nauja palaidinukė - triko. Man deja didoka. Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 40 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 48 CM. MATUOJA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI TAMPRUS. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 45 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - XL. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .
Stilingas skater stilius sijonukas. Į juosmenį įverta guma kurios dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis Per juosmenuką - 39 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .
GERIAUSIAI SPALVĄ ATSPINDI ŠIE MODELIAI
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Gap firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušalą - ant viršaus lengvas audinukas padailintas stilingais raštais Per visą priekį eina daili karbatkėlė Stilinga Į nugarą viršuje įverta gumutė. Po krūtine taip pat įverta gumutė. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Petnešėlės reguliuojasi. Ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
FB sister nauja palaidinukė - triko. Man deja didoka. Petnešėlės reguliuojasi. Per krūtinę - 40 cm. PUIKIAI TEMPIASI IKI 48 CM. MATUOJA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS LABAI TAMPRUS. Per juosmenuką - 40 cm. Per klubiukus - 45 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - XL. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .
Stilingas skater stilius sijonukas. Į juosmenį įverta guma kurios dėka audinukas krenta dailiomis klostelėmis Per juosmenuką - 39 cm. TEMPIASI IKI 45 CM. IR DAILIAI ATRODO. Ilgis - 47 cm. Dydis - XL. PAGAL PARAMETRUS ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 12 .
GERIAUSIAI SPALVĄ ATSPINDI ŠIE MODELIAI
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
Gap firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušalą - ant viršaus lengvas audinukas padailintas stilingais raštais Per visą priekį eina daili karbatkėlė Stilinga Į nugarą viršuje įverta gumutė. Po krūtine taip pat įverta gumutė. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Petnešėlės reguliuojasi. Ilgis - 92 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
Stefanel nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabus modeliukas Priekis padailintas klostelėmis Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Yra pamušalas. Šone - užtrauktukas. Per krūtinę - 47 cm Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 84 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Parduodu naują French Connection suknelę, dydis 36, 60
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo 2-BIZ kokteilinė suknelė elegantiškas , subtiliai liemenuotas modelis , klubai laisvi petukai stilingai truputį apnuoginti viršutinis audinys : kokybiški nėriniai , su pamušalu , labai graži tamsiai mėlyna spalva dydis L , kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi aukštos kokybės prekinio ženklo GESTUZ suknelė
Originalaus dizaino , stilingas modelis
Juosmuo elastinga guma .
Atrodo tarsi sijonas su laisvai krentančia palaidine .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys aukštos kokybės nėriniai .
Spalva - juoda su bronziniu blizgesiu , dydis 42 , kaina 50 eurų
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja, labai stilinga trikotažinė suknelė tiesus modelis , tamsiai mėlyna spalva , nėra trumpa trikotažas neskystas , neišryškina ko nereikia dydis M , kaina 24 eurai
Nauja Nuostabi aukštos kokybės prekinio ženklo GESTUZ suknelė
Originalaus dizaino , stilingas modelis
Juosmuo elastinga guma .
Atrodo tarsi sijonas su laisvai krentančia palaidine .
Su pamušalu .
Viršutinis audinys aukštos kokybės nėriniai .
Spalva - juoda su bronziniu blizgesiu , dydis 42 , kaina 50 eurų
Nauja , jaunatviška ir žaisminga MANGO suknelė fainas modeliukas , juosmuo elastingas , medžiaga nepersimato, marginta širdutėm dydis XS , kaina 23 eurai MAŽINU KAINĄ 12 eurų
Nauja, labai stilinga trikotažinė suknelė tiesus modelis , tamsiai mėlyna spalva , nėra trumpa trikotažas neskystas , neišryškina ko nereikia dydis M , kaina 24 eurai
Gal ką sudomins suknytė/tunika /bliuzonas kaip pavadinsi
Pirkau JAV ,nes UK nebuvo dydžių.
Turiu 0 ir 2 dydžius
Tikrai kokybiškos ir vertos dėmesio suknelės
Laukiu į a.ž.
Po 30 eurų
https://us.asos.com/...n...d=17294&r=1
Pirkau JAV ,nes UK nebuvo dydžių.
Turiu 0 ir 2 dydžius
Tikrai kokybiškos ir vertos dėmesio suknelės
Laukiu į a.ž.
Po 30 eurų
https://us.asos.com/...n...d=17294&r=1
Nauja , labai stilinga , išskirtinio modelio suknelė modeliukas liemens neaptempiantis , bet nestorina rankovės labai stilingai sutrauktos trikotažas kokybiškas , neskystas dydis 36 , kaina 26 eurai
Nauja Nuostabi skandinavų prekinio ženklo FRANSA suknelė
Romantiškas kokteilinės suknelės variantas .
Nėra griežtai liemenuota .
Audinys labai kokybiškas , gražiai krentantis
Rankovės - 3/4 , klostuotos , truputį platėjančios .
Spalva - šviesiai ruda su baltais taškeliais , dydis L , kaina 35 eurai
Nauja , nuostabi InWear suknelė labai kokybiško , elastingo , neskysto audinio gražus , stilingas modeliukas ilgom rankovėm dydis M kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi skandinavų prekinio ženklo FRANSA suknelė
Romantiškas kokteilinės suknelės variantas .
Nėra griežtai liemenuota .
Audinys labai kokybiškas , gražiai krentantis
Rankovės - 3/4 , klostuotos , truputį platėjančios .
Spalva - šviesiai ruda su baltais taškeliais , dydis L , kaina 35 eurai
Nauja , nuostabi InWear suknelė labai kokybiško , elastingo , neskysto audinio gražus , stilingas modeliukas ilgom rankovėm dydis M kaina 38 eurai
Yizoo firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. VINTAGE stiliaus Juodą audinuką puošia mieli balti taškučiai Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis: apykaklė bei V formos iškirptė Iki juosmens modeliukas susisega sagomis. Per krūtinę 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Juoda juostelė skirianti viršų ir apačią 44 cm. Toliau modeliukas platėja bei dailiai krenta klostelėmis Stilingas ilgis - 102. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
M&CO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų gama Labai taikliai suderinti atspalviai raštai Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Dailiausia detalė visa suknelė padailinta žaviomis karbatkėlėmis Yra pamušalas. Nugaroje prie apykaklės modeliukas užsisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Po krūtine 36 cm. Stilingas ilgis 102 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
River Island firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną pagrindą puošia mieli paukšteliai Dailiai sukirpta apykaklė Stilingas sijonuko platus sukirpimas - jis dailiai krenta klostelėmis Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
M&CO firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Nuostabių spalvų gama Labai taikliai suderinti atspalviai raštai Stilingas V formos apykaklės sukirpimas Dailiausia detalė visa suknelė padailinta žaviomis karbatkėlėmis Yra pamušalas. Nugaroje prie apykaklės modeliukas užsisega sagutėmis bei užtrauktuku. Per krūtinę apie 45 cm. Po krūtine 36 cm. Stilingas ilgis 102 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
Papildyta:
River Island firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai mėlyną pagrindą puošia mieli paukšteliai Dailiai sukirpta apykaklė Stilingas sijonuko platus sukirpimas - jis dailiai krenta klostelėmis Nugaroje yra užtrauktukas. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS ELASTINGAS - MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - M. Kaina tik 16 .
ATSAKYSIU I AZ