Ką tik iš JAV nerealaus grožio ir kokybės rūbas.
Galima nešioti kaip suknelę, galimi kiti variantai.
xs nešiojančiai yra gerokai laisvas, tiktų S ,net M nešiojant(priklauso kokį laisvumą mėgstate)
Pirkta JAV,nes UK nėra dydžių.
50 eurų
https://us.asos.com/...ved Items Title
Nauja, ką tik gauta, Ann Taylor suknelė, su etikete. Labai gera sudėtis - 68 rayon - natūralus audinys, 28 nailonas ir elastanas 4 proc. , 6Pdydis, atitinka maždaug 38. Ilgis 92-93 cm, sijono ilgis - 55 cm, pažastys 45 cm, liemuo 38-39 cm, klubai 48-49 cm, daug tempiasi. Kaina - 25 eurai, Vilnius, siunčiu
Nauja , nuostabi , aukštos kokybės EDUCE kokteilinė suknelė labai stilingas , išskirtinis modelis , audinys kokybiškas , neskystas , elastingas dydis M , kaina 38 eurai
Nauja , labai stilinga ICHI suknelė lengvai krentanti , kokybiška medžiagytė, juosmuo elastingas dydis 38 , kaina 28 eurai
Nauja , labai stilinga ICHI suknelė lengvai krentanti , kokybiška medžiagytė, juosmuo elastingas dydis 38 , kaina 28 eurai
charming charlie firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Šių metų topas - ruoželiai Stilingas modeliukas turi dirželį Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Yra pamušalas. Per krūtinę - 45 cm. Per juosmenuką - 30 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPAISI. Ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Abi sukneles naujos dydis 10 man netiko ilgiai galima keisti į basutes ar bėgimo kedus. https://www.nordstro...480?color=BLACK Man kainavo 35 eur už tiek ir siūla , man mažoka. https://www.nordstro.....=S.WHT/PURPLE kaina 45 eur, netiko ilgis. Dar viena suknelė viena karta dėvėta kaina 20 eur nes mokėjau daugiau nesusidraugauju su spalva. https://www.nordstro...527?color=PRINT
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą modeliuką puošia taikliai suderinti raštai bei spalvos Šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu Į juosmenuką įverta gumutė. Jos dėka audinukas dailiai krenta klostelėmis Madingas rankovių ilgis - 3/4 Apačia dailiai užapvalinta Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenuką - 34 cm. PUIKIAI TEMPAISI. Ilgis - 80 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Nauja , nuostabi , bohemiška ir stilinga FRANSA ilga suknelė aukštos kokybės skandinavų prekinis ženklas labai geras modelis , nėra aptempta , medžiaga lengvai krentanti , nepersimato dydis XL , kaina 38 eurai
Nauja Nuostabi , skandinavų prekinio ženklo ICHI ilga suknelė vasarai
Laisvas , neįpareigojantis modelis Su pamušalu , pamušalas , elastingas .
Trumpomis rankovėmis .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis , truputį persimato .
Spalva - balta su sidabro atspalviu .
Sudėtis : 55% poliesteris , 35% nailonas .
S dydis tiks ir S/M dydžiui , kaina 35 eurai
Nauja Stilinga aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo Part Two suknelė
Madingas mažos juodos suknelės variantas .
Madingas barchato ir truputį permatomo audinio derinys .
Modelis laisvas , neįpareigojantis , dydis M , kaina 35 eurai
Nauja Nuostabi , skandinavų prekinio ženklo ICHI ilga suknelė vasarai
Laisvas , neįpareigojantis modelis Su pamušalu , pamušalas , elastingas .
Trumpomis rankovėmis .
Viršutinis audinys lengvas , gražiai krentantis , truputį persimato .
Spalva - balta su sidabro atspalviu .
Sudėtis : 55% poliesteris , 35% nailonas .
S dydis tiks ir S/M dydžiui , kaina 35 eurai
Nauja Stilinga aukštos kokybės skandinavų prekinio ženklo Part Two suknelė
Madingas mažos juodos suknelės variantas .
Madingas barchato ir truputį permatomo audinio derinys .
Modelis laisvas , neįpareigojantis , dydis M , kaina 35 eurai
koton firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Viršus stilingai padailintas juoda - balta spalvų paveiksliukais Madingai sukirptas viršus Per juosmenuką yra prisiūta plati guma. Jos dėka dailiai krenta sijonuko klostelės Per krūtinę - 41 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Per juosmenuką - 39 cm. PAŽEMINTAS. Ilgis - 88 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ
Miss sixty firmos nauja suknelė atvežta iš užsenio. Man deja mažoka. Megztas juoda - balta spalvų audinukas TINKA VISIEMS SEZONAMS. Madinga peštuko formos apačia. šonuose yra kišenukai - stilinga bei labai patogu. Šone yra užtrauktukas. Stilingio 3/4 ilgio rankovės. Dailiai sukurptos rankovės petukų srityje. Padaryta daili klostelė. Dar viena daili detalė - apykaklė. Apačia padailinta vejeru. Per krūtinę - 42 cm. Per juosmenuką - 34 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Per klubiukus - 47 cm. (MATUOTA NEIŠSKLEIDŽIANT KLOSTELĖS - VEJERO). Stilingas ilgis - 90 cm. Dydis - S. Kaina tik 18 .
ATSAKYSIU I AZ
ATSAKYSIU I AZ